![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Eu te-as sfatui sa ocolesti orice rimel waterproof. Afecteaza destul de mult sanatatea genelor. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
a incercat cineva FATALE Exceptional Volume Sculpting 3D Comb-Mascara de la Lancome? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) suna tare bine!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Moni eu una nu stiu nimic despre el in schimb rimelul ala nou de la Avon (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (superfull mascara) face furori.Are o periuta care arata tare bine parca m-ar tenta si pe mine....dar nu stiu ce sa zic...Eu acum folosesc unul de la HR dar e pe terminate,deja a inceput sa faca scamutze asa ca....
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
bai, eu in Avon nu am incredere. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) pe care il ai de la HR? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
M-ai facut sa ma scotocesc prin geanta dupa el (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Habar n-am cum se numeste dar nuanta e Hey Brown! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Nici eu nu am incredere in produsele de la Avon dar mai folosesc geluri de dus si creme de corp de la ei pt ca nu stiu ce naiba sa iau altceva iar rimel am mai avut o data de la ei si sa stii ca ala mi-a fost ok de aia parca parca.... |
|
|
![]()
|
|
M-ai facut sa ma scotocesc prin geanta dupa el (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Habar n-am cum se numeste dar nuanta e Hey Brown! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) l-am identificat, e vechiul meu prieten: Extravagant Mascara! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 42 Joined: 28-January 07 Member No.: 1,102 ![]() |
Buna tuturor,
Desi va citesc de mult timp abia acum va scriu prima oara... rimelul minune de la Avon e fain prima saptamana, dupa care se usuca. Asta am patit si eu si inca 2 persoane pe care le-am intrebat. Chiar face genele faine la inceput, dar apoi se lipesc aiurea. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 8 Joined: 11-January 07 Member No.: 1,022 ![]() |
Parerea mea este ca nu exista o marca de rimel perfecta, avand in vedere cati firisori imi pica din gene din cauza rimelului. Cel mai bine cred eu este sa folosim aparatul acela special de indoit genele (nu imi amintesc exact cum se numeste daca stie cineva o/il rog sa imi spuna si mie).
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
io folosesc rimel de la Rimmel!!
is super incatnata de el...imi face genele foarte misto |
|
|
![]()
|
|
brianna (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) asa cum spuneam,nu sunt fan Avon, dar o cauza a lipitului genelor este si necuratarea periutei. nu ca eu as face vreodata asta. (IMG:style_emoticons/default/secret.gif)
marushka, asa e, e greu sa spui de un rimel ca e perfect dar daca folosesti unul de calitate nu are de ce sa-ti cada genele. genele cad deobicei din cauza demachierii defectuoase (frecare excesiva) sau a nedemachierii. aparatul de care vorbeai se numeste cleste de gene (eyelash curler). daca nu esti atenta si cu el poti sa-ti smulgi din gene. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ca o paranteza, cel mai celebru in lume e cel de la shu uemura: (IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e229/MonicutzaB/access_eye_eyelashes.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 07:59 PM |
|