![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
tu ai zis leo "EU SI IUBITUL" cu care nu am nici un motiv sa ma ridic si sa plec...
si cum adica..fac cum si mai vad dupa? presupunand ca as ajunge la faza de preludiu cu altcineva decat iubitul meu...in min 27...sunt convinsa ca as putea sa ma opresc. voi..barbatii ati putea? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
mda, concluzia este ca m-am agitat degeaba, ca oricum totii barbatii inseala............mai bine ramanea cu el ca macar ramasesem fara concurenta pt o perioada......dupa cum spunea leo, in cazul asta nu stiu ce voi face cu viata mea dar eu nu pot accepta nici batuta sa mi accept soarta de femeie care va fi inselata.........ce ii lipseste de la mine? nu sunt incuiata, nu sunt urata, nu sunt proasta, nu sunt grasa, imi place sa fac dragoste/sex...etc mi-am cumparat tot felul de lenjerii rosii negre, fac masaj bine, am luat lumanari sampanii........etc DE CE SA MEARGA LA ALTA???? geta26 nu la tine este problema. problema este ca mai exista si altele. nu inseamna ca daca te inseala, un om trebuie sa te insele cu cineva care are calitati deasupra ta. Uite de exemplu eu nu am inselat pe nimeni, dar asta nu pentru ca nu puteam, ci pentru ca eu am o idee, asa cum cred ca am mai zis, ca un om care inseala si minte (automat se intampla a doua conditie) nu are cuvant rezulta lipsa de onoare. asa ca dupa parerea mea, chestiile astea depind si de existenta acestul concept: onoarea. tu ai zis leo "EU SI IUBITUL" cu care nu am nici un motiv sa ma ridic si sa plec... si cum adica..fac cum si mai vad dupa? presupunand ca as ajunge la faza de preludiu cu altcineva decat iubitul meu...in min 27...sunt convinsa ca as putea sa ma opresc. voi..barbatii ati putea? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) si eu sunt convins ca ai putea. dar nu ai face-o. si noi putem dar nu o facem. simplu Albinuza: aici e toată ingineria ... că nu trebuie să le bage nimeni în cap aşa ceva. Dacă nu îşi dau seama singuri, mai au etape de parcurs. Şi, ceea ce o femeie nu trebuie să facă vreodată, este exact să încerce sau să aştepte schimbări din partea unui om. Ce poate fi fascinant la un bărbat în care nu ai încredere? Nu cred că o fiinţă demnă poate trece cu vederea aşa ceva. Orice alt criteriu de alegere poate fi discutabil, cu excepţia acestuia, cred. dore, dar stai asa ca nici voi nu cautati oameni de incredere. daca o intrebi pe o femeie din zilele noastre cum ar fi barbatul perfect, ar spune in majoritatea cazurilor: 1) inalt (cu ce o contribui la fericirea personala nu stiu) 2) frumos (ma rog aici inteleg) 3) cu muschi (nu mai suntem in evul mediu) mentiune: astea vor atrage pe altele si nimeni nu e de fier. la fel cum si noi barbatii spunem ca o femeie nu poate rezista tentatiei la infinit. 4) sa aiba bani (cand am bani ma mai uit doar la una? intrebare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) 5) sa aiba masina cat mai scumpa (ma rog, acum nu am condus dacie decat in scoala de soferi, dar nu mi s-a parut asa de rea incat sa trebuiasca sa ii cer prietenei sa isi ia lamborghini) cam astea sunt cele 80% din raspunsuri....in ordinea prioritatii (am facut o verificare intre prietene). deci unde e omul serios, sensibil, educat, inteligent, de incredere, capabil sa faca sacrificii si sa mearga dupa tine pana la capatul pamantului? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
acolo!! de la 1-5...
m-as opri leo...si majoritatea femeilor s-ar opri. pe cand barbatii mai putin.... mai asta e parerea mea.... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai Leo, nu stiu de unde scoti tu si multi alti barbati studiile astea.
Uite mie nu imi plac barbatii inalti. Frumosi da...cui draku nu ii plac? Dar pana la urma frumusetea chiar e in ochiul privitorului. Masinile nu imi plac nici atat dar cu siguranta un barbat care nu e pe picioarele lui financiar nu prezinta potential pentru o relatie serioasa de exemplu. Cat despre seriozitate si sensibilitate, daca sunt in exces deja nu mai sunt calitati. Si te asigur ca mai sunt multe care gandesc ca mine. Asa ca mai usor fratilor cu pseudostatisticile astea si procente trantite asa dupa ureche. |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Leo, orice femeie caută un bărbat de încredere. Poţi visa că nu este aşa, însă tocmai ai luat contact cu realitatea. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Omul despre care întrebi există undeva în lumea largă pentru oricare alt om din lumea largă şi ei dau nas în nas (şi nu numai (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) inevitabil, cu o singură condiţie: ambii să gândească şi să acţioneze înafara cuştii, de exemplu, să se plimbe înafara roţii. În plus, ideile preconcepute servesc întotdeauna magistral la un singur lucru: autoexcludere. Cred că ne-am offtopicit destul la acest subiect. |
|
|
![]()
|
|
Cavaler eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 358 Joined: 26-June 06 From: Jalea Vaii Member No.: 398 ![]() |
dore, sa moara bibi daca nu m-ai spart- femeile cauta un barbat de incredere! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
io n-am prea descoperit ce cauta femeile, da' nu mi-e ciuda (si nea sigmund freud recunoaste ca n-a reusit sa afle, kit ca-i jupan la teoriile despre putze si la ce foloseste ele), dar ce stiu din vazutele de-jur-imprejur e ca barbatzii f. de incredere nu prea au succes la femei (iar cei care o apucat sa incropeasca o relatzie se aleg cu niste coarne cat carpatinul! (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) ); cert este ca siguratza omoara pasiunea. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) dar, revenind on-topic, taiatzi-i bilutzele daca-l prindetzi, mama lui de curvar! (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
Mai Leo, nu stiu de unde scoti tu si multi alti barbati studiile astea. Uite mie nu imi plac barbatii inalti. Frumosi da...cui draku nu ii plac? Dar pana la urma frumusetea chiar e in ochiul privitorului. Masinile nu imi plac nici atat dar cu siguranta un barbat care nu e pe picioarele lui financiar nu prezinta potential pentru o relatie serioasa de exemplu. Cat despre seriozitate si sensibilitate, daca sunt in exces deja nu mai sunt calitati. Si te asigur ca mai sunt multe care gandesc ca mine. Asa ca mai usor fratilor cu pseudostatisticile astea si procente trantite asa dupa ureche. ce am scos a fost de la in jur de 53 amice si cunostinte. m-a interesat sa vad unde ma incadrez eu in asteptarile unei femei din zilele noastre. nu am spus cum esti tu sau cum de pilda e prietena mea. nu am intalnit la ea multe din raspunsurile celorlalte. cert este ca voi sa zicem ca sunteti doua. din 53 de persoane, 80% este 42 si aproape un picior. restul as putea sa le exclud pentru ca le-am gasit niste criterii ce le-ar putea influenta decizia. deci? nu zic acum ca barbatul de langa tine trebuie sa fie 0. dar cand spui vreau barbat inalt, inseamna sa aiba daca se poate intre 1, 85 si 1, 90+, frumos -> daca ma intreaba pe mine cineva cat de frumoasa sa fie femeia pe care mi-o doresc ii zic "sa-mi placa mie". cand spui frumoasa inseamna ca vrei fotomodel. un barbat stabil financiar este una, sa aiba bani este alta. ce sa mai spun ca una din cele mai bune prietene ale mele spunea zilele trecute "eu nu stau cu un barbat pana nu vad ce masina sau ce scuter are". cred ca nu astepta trabant... nu cred ca sunt pseudostatistici. poate doar daca persoanele in cauza sunt pseudofemei. si nu vreau sa gandesc asa pentru ca imi pun intrebarea "oare cate femei adevarate exista?" Vezi cum se ajunge de usor la misoginism. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Leo, orice femeie caută un bărbat de încredere. Poţi visa că nu este aşa, însă tocmai ai luat contact cu realitatea. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Omul despre care întrebi există undeva în lumea largă pentru oricare alt om din lumea largă şi ei dau nas în nas (şi nu numai (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) inevitabil, cu o singură condiţie: ambii să gândească şi să acţioneze înafara cuştii, de exemplu, să se plimbe înafara roţii. În plus, ideile preconcepute servesc întotdeauna magistral la un singur lucru: autoexcludere. Cred că ne-am offtopicit destul la acest subiect. dore, cand intrebi un numar de femei si iti raspund cele spuse de mine mai sus inseamna ca increderea este ultimul lucru pe care il vor. eu incep, si cred ca orice om normal face asa, prin a spune calitatea care mai intereseaza pe mine cel mai mult. de exemplu voi spune ca prim lucru ca vreau o femeie foarte inteligenta. dupa vor urma si restul de cerinte. oricum de o femeie frumoasa te plictisesti dupa doua luni. de asta cad relatiile in primele 3 luni. si mai e ceva: daca am vrut o femeie inteligenta am facut rost de una. acum de ce va plangeti voi femeile ca nu aveti pe cine trebuie langa voi. aveti doar ce ati cautat doar. pentru ca daca nu asta cautati atunci nu v-ati opri in acel moment din cautare. |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Ham, dacă femeile = femele inteligente, da: femeile caută bărbaţi de încredere. Pseudofemeie = femelă, leo.
Cred că este bine să citim şi să ne însuşim puţin terminologia folosită de colegii de forum ca să nu batem picăturile în piuă. Leo, tendinţa ta de generalizare poate deveni păguboasă. Ne bucurăm sincer pentru tine că ai făcut rost de o femeie inteligentă, dar noi femeile ne plângem (?) că nu avem pe cine trebuie lângă noi şi fiindcă nu prea se mai fac de-ăştia ca tine; acum de ce să nu recunoaştem ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
geta, sincer imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva.Se intampla si din pacate se intampla des si nu pentru ca cealalta ar fi mai buna sau mai desteapta, sau.... ci pentru ca in general este o alta.Nu merita sa-ti irosesti timpul cu cineva care nu te merita (si aici are mare dreptate dore care pune punctul pe i de fiecare data)care nu te iubeste pe TINE cu bune si rele.Trebuie sa te aduni, sa te apreciezi pe tine si sa incerci sa mergi mai departe.Stiu, este greu, dar in viata avem de multe ori dezamagiri, tristeti...ce-ar insemna ca fiecare dintre noi sa cedam de fiecare data?
[quote name='leo' post='80252' date='Jan 31 2007, 02:18 PM']geta26 nu la tine este problema. problema este ca mai exista si altele. nu inseamna ca daca te inseala, un om trebuie sa te insele cu cineva care are calitati deasupra ta. Uite de exemplu eu nu am inselat pe nimeni, dar asta nu pentru ca nu puteam, ci pentru ca eu am o idee, asa cum cred ca am mai zis, ca un om care inseala si minte (automat se intampla a doua conditie) nu are cuvant rezulta lipsa de onoare. asa ca dupa parerea mea, chestiile astea depind si de existenta acestul concept: onoarea. si eu sunt convins ca ai putea. dar nu ai face-o. si noi putem dar nu o facem. simplu Leo ce bine ar fi daca ar exista mai multi barbati cu simtul onoarei, ca tine.Probabil am fi mai putin inselate... Albinuza: aici e toată ingineria ... că nu trebuie să le bage nimeni în cap aşa ceva. Dacă nu îşi dau seama singuri, mai au etape de parcurs. Şi, ceea ce o femeie nu trebuie să facă vreodată, este exact să încerce sau să aştepte schimbări din partea unui om. Ce poate fi fascinant la un bărbat în care nu ai încredere? Nu cred că o fiinţă demnă poate trece cu vederea aşa ceva. Orice alt criteriu de alegere poate fi discutabil, cu excepţia acestuia, cred. dore, dar stai asa ca nici voi nu cautati oameni de incredere. daca o intrebi pe o femeie din zilele noastre cum ar fi barbatul perfect, ar spune in majoritatea cazurilor: 1) inalt (cu ce o contribui la fericirea personala nu stiu) 2) frumos (ma rog aici inteleg) 3) cu muschi (nu mai suntem in evul mediu) mentiune: astea vor atrage pe altele si nimeni nu e de fier. la fel cum si noi barbatii spunem ca o femeie nu poate rezista tentatiei la infinit. 4) sa aiba bani (cand am bani ma mai uit doar la una? intrebare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) 5) sa aiba masina cat mai scumpa (ma rog, acum nu am condus dacie decat in scoala de soferi, dar nu mi s-a parut asa de rea incat sa trebuiasca sa ii cer prietenei sa isi ia lamborghini) cam astea sunt cele 80% din raspunsuri....in ordinea prioritatii (am facut o verificare intre prietene). deci unde e omul serios, sensibil, educat, inteligent, de incredere, capabil sa faca sacrificii si sa mearga dupa tine pana la capatul pamantului?[/quote Aici din pacate nu mai sunt de acord cu tine.Femeile (si aici ma refer la femeile adevarate, nu cele gen Barbie) isi doresc un OM de incredere, cu simtul realitatii bine definit, pe care sa te poti baza, cu care sa muncesti, sa razi... Inalt? la ce mi-ar folosi? Stii au sasii o vorba: Fie Hans cat de prost, numai sa fie inalt sa ajunga la slanina. Frumos? Toti prietenii mei au fost frumosi, dar frumosi ca intorceau femeile capul dupa ei pe strada - la ce mi-a folosit? le lipseau : caracterul, consecventa si nu stiau ce inseamna sa iubesti cu adevarat, se iubeau mai mult pe ei... Sa aiba bani- da, dar asta la urma urmei demonstreaza ca este independent, ca stie sa munceasca, ca este responsabil si nu trebuie sa-l intretin eu. Cu muschi? yeak, eu caut muschi la creier. Sa aiba masina? Nu m-a interesat niciodata aspectul asta. Asa ca in concluzie: mie imi place barbatul serios, sensibil, educat, inteligent, de incredere..... |
|
|
![]()
|
|
Marbella, iti multumesc pentru cuvintele frumoase. dar sa revenim ontopic. eu cam sar de la o discutie la alta.
nu lasati pe altii sa va insele si sa scape cu usurinta. vor face la fel si cu urmatoarea. ea va face la fel cu urmatorul ei si asa se ajunge iar la voi. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:20 AM |
|