IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages V  « < 3 4 5 6 >  
Reply to this topicStart new topic
> 'Ciorbita reincalzita'
pescarush
post Oct 18 2006, 02:13 AM
Post #41

Musafir

pot sa va spun ca nu cred in "resuscitarea" unei relatii, odata rupta. si totusi, am facut-o, acum un an.
dupa un an de incercari de genul asta, tocmai am renuntat.
am sa va spun mai incolo daca am mai reincalzit ciorbita sau nu.
Go to the top of the page

+Quote Post
Kelso
post Jan 30 2007, 05:35 PM
Post #42

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,046

Sunt experta la faza cu reincalzitul. Am avut o relatie care a durat aproape 4 ani, ne-am tot impacat si despartit...credeam ca daca o luam de la inceput va fi mai bine. Si nu a fost. Acum sunt de parere ca odata ce te-ai departit de cineva nu mai are rost sa te chinui sa incepi ceva ce s-a sfarsit demult. Sunt eforturi prea mari si inutile.

+Quote Post
ham
post Jan 30 2007, 07:18 PM
Post #43

Cavaler eLady.ro

Group: Obsedat
From: Jalea Vaii
Member No.: 398

dac-o fo' iubire d-aia maaaareee si nu trece cu despartzeala, ie buna si reincalzeala- te vindeca garantat si, in general, reusesti sa ramai in relatzii amicale....

+Quote Post
leo
post Jan 31 2007, 04:27 PM
Post #44

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

QUOTE(blondina @ Apr 3 2006, 11:37 AM) *
M-ati inspirat sa deschid un nou topic. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 'Ati reincalzi ciorbita' sau considerati ca dupa ce intervine o despartire nimic nu va mai fii cum a fost la inceput?
Vi s-a intamplat sa va impacati cu un fost/a?
Eu sunt mai..radicala.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Pai sa vedem. ce ar fi sa bati cuie in usa de la intrare, si apoi sa le scoti. Zi-mi si mie daca incerci experimentul, cum acoperi gaurile? eu nu am reusit inca.

+Quote Post
albinuza
post Jan 31 2007, 04:31 PM
Post #45

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

cu chit sau silicon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
leo
post Feb 1 2007, 01:37 AM
Post #46

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 928

QUOTE(albinuza @ Jan 31 2007, 04:31 PM) *
cu chit sau silicon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

poate ca ar trebui sa o iei si la un concurs de design. mai stii? si bill gates a inceput cu o "fosila" de calculator

+Quote Post
Philia
post Feb 10 2007, 11:15 AM
Post #47

V.I.P.

Group: Editorialist
Member No.: 924

si eu sunt experta cred ca as putea intra in cartea recordurilor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))
totusi dupa aceasta experienta,destul de lunga de altfel,m am invatat minte.odata ce s a terminat,s a terminat,pentru ca firul prieteniei se poate innoda,dar mereu va ramane in urma acel nod.
sau altfel spus...ierti si treci peste,dar mereu va ramane acea cicatrice sufleteasca...

+Quote Post
mihaela_2006
post Mar 29 2007, 09:47 PM
Post #48

Contaminat
*

From: Braila
Member No.: 1,414

Nu prea sunt de acord cu "ciorba reicalzita", desi eu una cu fostul prieten am reincalzit ciorba, pana cand de la atata reincalzire, ciorba s-a cam evaporat si nu am mai avut ce incalzi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
geoo
post Mar 30 2007, 05:34 PM
Post #49

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

de reaincalzit relatii nu am facut-o pana acum! Nu zic ca nu am fost tentata, dar m-am gandit la ce m-a determinat s-o racesc in prima instanta!

+Quote Post
flaviutza
post Apr 11 2007, 01:55 AM
Post #50

Contaminat
*

Member No.: 1,445

nu cred ca sunt singura fata care se gandeste cel putin o data daca se merita sa continue relatia care scartaie, mai mult sau mai putin...ei..printre ele ma aflu si eu...am 20 de ani, un prieten (23 ani) cu care sunt de 4 luni si jumatate....si nu de putine ori mi-a venit in cap gandul despartirii... as putea aduna destule momente frumoase petrecute impreuna (ajunul craciunului, revelionul, 4 zile la munte, ziua indragostitilor, 1 martie.....pastele...)...dar sunt si momente mai putin placute.... inca de la inceput i-am observat maturitatea in gandire...cu timpul chiar a inceput sa-mi faca anumite remarci cum ca nu gandim la fel, ca niciodata nu vom fii pe aceeasi lungime de unda, ca sunt prea naiva, ba mai mult..ca sunt scunda, ca am privire de om dezorintat.....de cele mai multe ori le zicea in gluma..dar sincer ma simteam cu musca pe caciula de fiecare data... la un moment dat incepusera sa ma scoata din sarite aceste remarci ale lui, urmate chiar de schimbari de comportament...3 zile era ffff dragastos, una era un dracusor in devenire....sa nu uit, sa mentionez ca in aceste 4 luni ne-am intalnit cam pe fiecare seara, meia timpului petrecut impreuna, in afara de noptile in care ramane la mine, ar cam fi de 4, 5 ore....
la un moment dat, acum o luna si ceva s-a schimbat...a devenit foarte dragastos, atent....o luna ca in visele mele...
si cum nimic nu dureaza prea mult...trebuia sa se schimbe iar..de 2 zile e putin ciudat...putin mai distant decat inainte...nu foarte, dar e...
el nu e genul care sa-si exprime direct sentimentele, dupa cum am observat..nu vorbeste deloc despre sentimentele lui, mai ales cele legate de mine/......ii cunosc doar cativa prieteni, prieteni cu care iese mai des....cu care am impresia ca nu am nimic in comun..am vb ff putin cu ei....dar are si prieteni cu care vad ca nu vrea sa ma puna in contact...s-a intamplat de vreo 2 ori sa-mi zica cum ca nu ma ia nu stiu unde ca nu m-as simtit bine alaturi de prietenii lui...
nu e genul care sa-si manifeste sentimentele in public...stiu ca nu e frumos, dar o imbratisare nevinovata merge din cand in cand si pe strada....uneori am impresia ca ii e frica sa nu-si mnifeste sentimentele, ca sa nu pice de fraier in fata prietenilor....
trebuie sa aduc in discutie si zilele in care simt ca ne plictisim...vazandu-ne cam pe fiecare zi, parca nu mai avem ce sa vorbim...
in plus...tin sa mentionez ca nu prea am incredere in el..nu prea mi-a dat motive...dar..stiind cum era in trecut (pe scurt..afemeiat) parca imi e frica... cum se poate schimba un baiat? dintr-un afemeiat si jumatate sa stea numai dupa mine
povestea ar putea continua mult si bine, dar sa nu fiu prea plictisitoare, am incercat sa scot esentialul..
sincera sa fiu, imi e frica de despartire, dar stau si ma gandesc, oare mai merita sa pun suflet intr-o relatie ca asta? atat de schimbatoare? oare doar e o criza...problema noastra e oare varsta (el fiind mai mare e ceva mai matur)??

+Quote Post

6 Pages V  « < 3 4 5 6 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 04:45 PM