![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 6 Joined: 31-January 07 Member No.: 1,123 ![]() |
Pt Melinda Sora din vis este o imagine transpusa a propriului tau psihic, a propriei tale feminitati. Ce anume din personalitatea si viata surorii tale admiri, si in acelasi timp, inconstient invidiezi: calitati pe care ti le-ai fi dorit sa ai, impliniri din viata ei pe care tu nu te bucuri,... Te simti implinita ca femeie acolo unde esti? Ce-ti lipseste? Gandeste-te si vei sti ce inseamna repetarea acestui vis. Subconstientul tau te avertizeaza, chiar daca tu, in viata de zi cu zi, refulezi(incerci sa inabusi) in subconstient dorinte, neimpliniri, frustrari,... Cu iubire, Vesta Iti multumesc enorm de mult Vesta, pentru raspunsul dat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi-ai raspuns la multe nelamuriri pe care le-am avut...pentru ca stiu exact ce admir la ea si mai ales, in ultimul timp, ce invidiez...faptul ca ea are ingerasul asta de fata(are 10 luni) si in Mai va mai avea unul...dar nu ma intelege gresit. Ii ador si pentru mine fetita asta este ca aurul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si abia astept sa vina si baiatul.http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/indragostita.gif http://www.elady.ro/forums/style_emoticons...ndragostita.gif Si acum ca sunt linistita si constienta unde si cum trebuie sa actionez inspre binele meu, mai am o intrebare: Visele premonitorii se pot programa? Le poti controla? Mie mi se arata visele acestea cand nu ma astept, tot asa cum mi se arata si spiritele. Cand vreau sa am astfel de premonitii sau vise sau sa vad spirite...nu se intampla... Cand nu ma astept sau nu ma gandesc la asta, atunci se intampla. Mi-ar place sa cultiv simturile astea pentru ca simt ca sunt foarte importante si, cred eu, ar fi pacat sa le pierd. Dar nu stiu cum. Ma poti ajuta? Imi poti da niste sfaturi? Iti multumesc inca o data si sa ne auzim cu bine. Cu dragoste Melinda |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 117 Joined: 29-December 06 Member No.: 909 ![]() |
Nu te invinovati: nu pe sora ta o invidiezi, ci subconstientul tau arata, prin aceste vise, ceea ce tu nu poti si nu vrei sa arati in viata reala.
Nu, visele premonitorii si, in general, orice fel de vise nu se pot controla. Ele apartin unui domeniu asupra caruia constientul nu are putere: apartin subconstientului. Mai glumesc, cateodata si atunci cand fac un horoscop, spunand ca singura regula valabila atunci cand vorbim de psihic si de comportament uman, este ca nu exista nici o regula. Noi vrem sa controlam totul, dar aici avem intrarea interzisa. Trebuie sa le iei asa cum sunt: vin cand vor ele. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 6 Joined: 31-January 07 Member No.: 1,123 ![]() |
Multumiri Vesta,
Mi-au fost e folos vorbele tale. Iti doresc multa sanatate si noroc. Cu dragoste, Melinda |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 117 Joined: 29-December 06 Member No.: 909 ![]() |
Multumiri Vesta, Mi-au fost e folos vorbele tale. Iti doresc multa sanatate si noroc. Cu dragoste, Melinda De curizitate, Melinda, pe unde esti? Eu, de o vreme incoace, tot am lucrat pt fete romance stabilite in Japonia, China,... si pt rude de-ale lor din tarile respective. Nu stiu cum ma gasesc, dar am inceput sa ma gandesc ca poate intr-o viata anterioara, am trait acolo. |
|
|
![]()
|
|
He, he Vesta, eu nu sunt nici pe departe de prin zona aceea... Locuiesc in Finlanda si se pare ca acum, cand incercam sa plecam de aici din Finlanda intr-o alta tara mai calda (sotul e francez), nu reusim nicicum...poate la urma urmei ne este destinat sa ramanem aici...cine stie?
Oricum, si eu ma bucur foarte mult sa te "intalnesc", chiar daca nu sunt din China sau Japonia, deoarece sper ca si in viitor sa ma consult cu tine. Deja imi placi si nici nu te cunosc personal. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Prezenta ta si faptul ca am "discutat" cu tine(chiar daca este doar pe internet) este foarte linistitoare pentru mine. Nu stiu de ce. Am senzatia ca ai un suflet bun. Cu dragoste Melinda P.S. Am avut un coleg de facultate care era din China....dar in rest...nu am nici o legatura cu ei. (Sper sa nu se supere nimeni ca mesajul asta nu e legat de subiect.) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
:-<.. eu am visat ca eram in dormitor si s-a deschis usor usa sifonierului.. si a coborat pisica de acolo.. initial credeam ca e pisica mea, era identica.. numai ca am vazut ca nu avea coditza stufoasa.. si m-am intristat tare (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
oare e semn ca o sa o gasesc? tot legat de ea: am visat ca a venit la usa.. ca isisem afara si ea era la usa.. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) .. pe unde o fi. mititica (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si am visat .. ca eram in spital si urma sa nasc (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . si medicul mi-a zis ca am 3 perechi de gemeni (IMG:style_emoticons/default/afro.gif) . eram toti socati.. in fine.. ma baga aia in operatie.. si tot asteptam.. si intreb la un mom dat.. "-ce faceti?! mai dureaza mult?" si raspunsul: "-pai da nu e niciun copil aici".. hahahahha.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Draga Vesta,
Azi noapte am visat ca am mers cu un vapor cu sotul meu si mai erau si alte persoane care au mers cu noi. Nu era un vapor normal de croaziera deoarece trebuia sa recuperam ceva....nu stiu ce (sau nu mai tin minte...). Oricum...toti au coborat de pe vas dar eu, sotul meu si inca 2 tipi nu am iesit de pe vapor deoarece nu am putut. Vaporul incepuse sa se incline intr-o parte si nu am mai putut cobori. Cand am spus ca a inceput sa se incline, ma refer exact la faptul ca s-a inclinat ca si cum s-ar scufunda si din cauza asta nu am putut sa iesim de pe vas. Cei 2 tipi erau in apa pe partea care era deja inclinata iar noi, eu si sotul meu eram pe partea care era inca in aer. In apa (care era murdara, ca si cum ar fi tulbure) erau ceva scafandri care vroiau sa ne innece tragandu-ne la fundul apei si nu am vrut sa riscam sa innotam prin apa. Eh, in fine, cand am ajuns pe uscat am realizat ca mai eram cu o alta femeie si ca de fapt intr-un fel venisem sa o ajutam. Era o chinezoaica care vroia sa recupereze un grup de fete de la un gangster care le folosea. La un moment dat a venit o masina neagra si din ea a iesit un chinez mai plinut, din cate mi-am dat seama era chiar gangsterul. A vorbit putin cu chinezoaica si la un moment dat a scos un pistol cu care a vrut sa o impuste. I-am spus ca nu e nevoie de pistoale si gangsterul dintr-o data a indreptat pistolul catre mine. Se uita la mine iar eu prima data am dat sa fug dar dupa ceea m-am oprit si m-am intors catre el. S-a apropiat de mine si a indreptat pistolul catre inima mea. Era calm si se uita drept in ochii mei. Ma uitam si eu la el, simtind gura pistolului pe pieptul meu si cand a incarcat (pregatit) pistolul sa ma impuste, zgomotul pistolului parea atat de clar si....nou...parca era un pistol nou... sau asa ma gandeam eu, dupa zgomotele pe care le facea cand a incarcat pistolul. Era un moment intens pentru mine dar nu mi-a fost frica de moarte...era un sentiment ciudat...ma gandeam ca vroiam doar sa-l mai strang o data in brate sau sa-l ating pe sotul meu, pe care chiar in acelasi moment l-am vazut cu coada ochiului. Se intorcea de la toaleta sau de undeva din vapor si se indrepta inspre noi. Si ma mai gandeam oare sa inchid ochii sau sa continui sa ma uit in ochii chinezului? Ca doar nu era ca si cum as fi stiut cand va declansa pistolul... Cand ceasul a sunat (sotul meu trebuia sa se trezeasca sa mearga la cursuri), m-am trezit cu mainile pe piept si pentru cateva minute ma miscam foarte incet, exact cum ma miscam in vis(sau mai bine spus cum nu ma miscam) cand chinezul acela tinea pistolul la pieptul meu. Deci , nu ma impuscase dar...nu pot sa-mi dau seama de ce l-am visat pe chinezul acela asa de aproape si mai ales de ce in situatia asta... Cu drag, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Melinda |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
buna, vesta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sper sa mai intri pentru ca am avut si eu un vis zilele trecute si eram curioasa ce inseamna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pe scurt, i-am facut un bebe prietenului meu si el m-a parasit... noi suntem impreuna de vreo 3 luni jumate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mercic (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
vesta, ma tot "terorizeaza" niste vise de ceva timp. Desi candva aveam iradacinata ideea ca visele sunt doar vise si atat, ma ingrijorez pentru ca am ajuns la concluzia ca de fiecare data cand visez serpi, se intampla ceva rau. Ultimul vis a fost cu un sarpe mare, alb, adus de cineva din familie acasa. In aceeasi zi primisem si un motanel negru, slab si murdar iar sarpele incerca sa il prinda, dar mereu scapa. Eu incercam sa il apar dar tata era foarte impacat cu ideea ca avem un sarpe in casa si tot timpul era in preajma lui. Ceilalti din casa ma ignorau iar eu eram disperata sa apar motanelul. Eram foarte tulburata de faptul ca tuturor li se parea firesc ce se intampla. Asta e tot ce imi aduc aminte. Am avut o stare foarte proasta la cateva zile dupa visul asta. Sper sa fie un vis ciudat si atat (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
vesta, ma tot "terorizeaza" niste vise de ceva timp. Desi candva aveam iradacinata ideea ca visele sunt doar vise si atat, ma ingrijorez pentru ca am ajuns la concluzia ca de fiecare data cand visez serpi, se intampla ceva rau. Ultimul vis a fost cu un sarpe mare, alb, adus de cineva din familie acasa. In aceeasi zi primisem si un motanel negru, slab si murdar iar sarpele incerca sa il prinda, dar mereu scapa. Eu incercam sa il apar dar tata era foarte impacat cu ideea ca avem un sarpe in casa si tot timpul era in preajma lui. Ceilalti din casa ma ignorau iar eu eram disperata sa apar motanelul. Eram foarte tulburata de faptul ca tuturor li se parea firesc ce se intampla. Asta e tot ce imi aduc aminte. Am avut o stare foarte proasta la cateva zile dupa visul asta. Sper sa fie un vis ciudat si atat (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Deci, inteleg ca motanelul negru, slab si murdar nu exista in realitate? doar in vis? Tie iti era frica de sarpe sau te temeai doar pt viata motanelului? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 01:33 PM |
|