![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 248 Joined: 1-February 07 From: barca Member No.: 1,130 ![]() |
eu am vazut ieri "cel mai iubit dintre pamanteni".distributie si interpretare de exceptie...il mai vazusem...dar imi place...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Sunt la cura intensiva: tocmai am vazut Perfume...n-am cuvinte, doar regret ca n-am citit cartea mai intai.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Cum a fost? Detaliaza
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
A scris si walpu parerea ei despre Parfumel. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Eu nu l-am vazut, dar as putea sa tin un referat despre el, cate am citit despre filmul asta, facutul lui, jdemii de interviuri. De-acum astept sa iasa pe DVD. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
am revazut ieri Love Actually.
Hugh Grant e teribil, mie imi place mult. am vazut si eu The Good Shepphard. Mi-a placut, dar am atipit spre sfarsit (era prea tarziu). |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Little Miss Sunshine (2006) - nu stiu ce li s-a parut altora asa funny la filmul asta, adica da...e umor din ala sec, dar nu de cea mai buna calitate. I've seen better.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Ce sa detaliez, de asta am zis ca nu am cuvinte, ca nu stiu ce sa zic: mi-a placut dar nu stiu sa zic in ce fel...recent am citit undeva ca ideea cartii se aseamana cu cea din Hotii de fumusete a lui Pascal Bruckner, care m-a impresionat f tare, asa ca atunci cand am vazut filmul, l-am savurat, sa zic asa si m-am apucat si de carte.
Intre timp am mai vazut Einseheim the Illusionist, bunut, poate un pic exagerat pe alocuri, dar pe ansamblu fain. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut si eu Apocaypto. Chiar mi-a placut, mai ales cum e realizat. Se cam stie Mel Gibson, desi mie nu mi-a placut niciodata de el ca actor. Trebuie sa recunosc ca Patimile nu le-am vazut, ca auzisem atatea despre el si vazusem atatea secvente incat nu am mai avut chef sa il vad.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 11-September 06 Member No.: 553 ![]() |
The lake house - pentru ca imi plac ambii actori (Sandra Bullock si Keanu Reeves) si Deja vu cu Danzel Washington, pe amandoua le recomand cu caldura.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Atat l-ati laudat pe Leonardo ca nu m-am putut abtine sa nu ma uit si eu la Blood Diamond. Am ajuns intr-adevar la concluzia ca nimeni nu stie sa moara ca Leo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Filmul in schimb mi s-a parut fumat si neinteresant. Dar Leo....oh doamne Leo, mi-ai smuls o lacrima cand ai murit in Titanic, alta lacrima seaca in The Departed si acum a treia deja in Blood Diamond, opreste-te pentru Dumnezeu, ca lacrimile mele sunt limitate (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 12:47 AM |
|