![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 2 Joined: 10-January 07 Member No.: 1,000 ![]() |
Buna fetelor!
Probabil ca sunteti obisnuite cu "crizele" unei femei insarcinate, dar eu am atins apogeul! Am fost plecati in timpul sarbatorilor la munte...si a fost asa frumos ca nici nu ne-am dat seama de unele "intarzieri". Acum cateva zile insa, ne-am amintit si eu personal am inceput sa ma agit deoarece nu stiu daca sunt pregatita pentru pasul acesta. Ieri am ajuns in sfarsit acasa dupa o luna incheiata in varful muntelui (civilizatie!!) si normal prima oprire a fost la o farmacie si am luat un test pentru sarcina. Care este pozitiv!! Dupa o noapte intreaga de stat de vorba am decis ca il pastram doar ca azi cand am sunat la medicul meu mi s-a confirmat cel mai negru cosmar....e plecat inca aproape 10 zile din oras!! Initial am fost destul de relaxata...dar dupa ce am citit ce "pregatiri" ati tot facut voi in primele luni...sunt ingrozita.... Nu fumez...nu beau cafea de cam 3 luni...parca am intuit! Mananc destul de sanatos in general....dar mai departe nu stiu ce sa fac!!! Plus ca al meu medic nu are telefonul la el (nu vrea sa fie deranjat) si ar mai fi o problema....Luna trecuta a avut loc un accident si am luat o pilula de a 2-a zi. Oare ce e indicat sa fac? Cu cine sa vb? O sa putem pastra copilul in conditiile astea?! Si cat imi permit sa-l astept pe doctor?? HELP |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 2 Joined: 6-November 06 Member No.: 682 ![]() |
buna!
va rog sa-mi spuneti daca sunt afectati spermatozoizii tatului intrucat acesta si-a facut radiografie chiar in ziua in care (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) Va rog daca stiti sa-mi raspundeti, da malformatii la copil? Multumesc |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Irene!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 248 Joined: 1-February 07 From: barca Member No.: 1,130 ![]() |
dragele mele...sunt fericita...sunteti primele care aflati!voi fi mamica! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) nu stie nici macar sotul meu...ca azi mi-am facut testul...nu mi-l faceam dar maine eram programata la o radiografie ...asa ca nu vroiam sa risc...am sa il sun si pe el un pic mai incolo sa ii spun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) oricum...el abia asteapta!e primul si ni-l dorim foarte mult...in afara de voi si de el...nu mai spun la nimeni...in tara la ai nostri le voi da vestea peste vreo juma'de an...sunt cam nebuna ,e adevarat...dar am si eu supertstitiile mele...ce e nasol ca trebuie sa ma las de fumat...ca fumez...ddar-ar dracii sa dea in ele!
|
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Felicitari zibba!!!Sanatate multa,ai grija de tine si de cel/cea mica..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .Sarcina usoara!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 248 Joined: 1-February 07 From: barca Member No.: 1,130 ![]() |
Felicitari zibba!!!Sanatate multa,ai grija de tine si de cel/cea mica..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .Sarcina usoara! saru'mana....si voua va urez toate cele bune!si sa aveti parte de tot ce va doriti! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Felicitari! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Multa, multa sanatate si sarcina usoara! Sa auzim numai de bine! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Zibba, (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) felicitari si numai bine!
L-ai anuntat pe viitorul tatic? Ce-a zis? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu am mai fumat si-n timpul sarcinii (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , putin de tot si din cele mai usoare tigari. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felicitari,@zibba! Eu cand am ramas insarcinata de bucurie m-am fotografiat cu testul de sarcina ! Si acum pastrez testul acela.Sarcina usoara!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
felicitari, zibba! sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina cat mai usoara! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
fetelor, de alexa si ceccyly mai stiti ceva? mi-e dor de ele. vreau sa stiu si eu ce mai fac, ele si bebelusele. speram sa puna alexa poze de la botez. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) dar de medeea? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 10:43 PM |
|