IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 266 267 268 269 270 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
geoo
post Feb 6 2007, 01:37 AM
Post #2671

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

n-am avut rabdare si am intrat sa caut produse cu AHA si BHA din cate vad eu aici, cele bazate pe AHA sunt pentru diverse arsuri la nivelul pielii iar cele BHA sunt recomandate pentru ten cu comendoane si acnee! pana la urma mi-am comandat o crema BHA cu 2% concentratie (cica e cea mai indicata) si din cate am citit, toata lumea spune ca rezultatele sunt foarte bune, dar rezista doar cat timp se foloseste produsul! Asta fiindca aceasta solutie nu face decat sa exfolieze pielea si sa o curete (datorita faptului ca avem piele grasa, nu se poate exfolia de la sine!) si imediat ce nu se mai foloseste pielea nu va putea duce procesul de exfoliere la capat din cauza sebumului, prin urmare rezultand punctele negre, in cazul meu monstri nesuferiti!!!!! Hm unu la mana.....sper sa-mi trimita comanda iar doi, SPER sa fie asta solutia impotriva comedoanelor mele!
Go to the top of the page

+Quote Post
bebe_maria
post Feb 6 2007, 03:58 PM
Post #2672

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

geoo ce crema ai luat? nici pielea mea nu se exfoliaza si din cauza asta rezulta puncte negre (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

+Quote Post
geoo
post Feb 6 2007, 04:40 PM
Post #2673

Membru de Onoare

QUOTE(bebe_maria @ Feb 6 2007, 05:58 PM) *
geoo ce crema ai luat? nici pielea mea nu se exfoliaza si din cauza asta rezulta puncte negre (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Eu am gasit solutia asta http://www.cosmeticscop.com/shop/product.a...&PAGETYPE=S si am cautat si cateva pareri pe MUA si sunt destule persoane multumite de ea!! Sper sa fie asta solutia pt ca imi vine sa mor, iar trec printr-o perioada idioata si arat ca dupa bombardament! Acum e si mai tragic pt ca am tenul alb si cu pori destul de micsorati si din loc in loc am umflaturi rosii (ba de la punctele pe care am incercat sa le scot, ba aparute ca prin minune, dupa o zi pe alta) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Feb 6 2007, 05:31 PM
Post #2674

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Hmm nu e prea bun pentru mine pt ca pielea mea se irita de la acid acetilsalicilic.. geoo de ce nu faci un peeling superficial? pentru asta nu e nevoie de cine stie ce recuperare (in 2-3 zile cred ca esti ok) si asa indepartezi un strat de celule moarte, puncte negre, destupi porii si stimulezi regenerarea pielii..

+Quote Post
Cindy
post Feb 6 2007, 06:30 PM
Post #2675

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

salut! geo, scuze ca nu ti-am raspuns mai devreme, dar inca sunt in sesiune (prima de altfel) si nu am foarte mult timp..
eu folosesc lotiunea exfolianta de la Roc, cu acid salicilic, mie mi se pare foarte buna..trebuie sa insisti mai mult pe portiunile cu probleme..eu aveam foarte multe puncte negre, dar acum nu mai am aproape deloc, sincer iti spun, in conditiile in care eu acord problemei asteia minima importanta, pt ca am altele mai grave (semnele). gel de fata cu BHA sau PHA- gelul de la Roc, tot din gama Purif-Ac, gelul Keracnyl, care mi s-a parut mai putin agresiv. mie mi se pare mai indicat sa folosesti gel de fata in loc de demachiant in cazul unui ten gras sau/si cu imperfectiuni. sunt foarte multe variante, trebuie sa o gasesti pe cea care ti se potriveste mai bine..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sa stii ca si produsele pe baza de AHA sunt eficiente, doar ca actioneaza mai la suprafata pielii. acidul glycolic si lactic sunt cei mai indicati si partea buna este ca nu usuca pielea, ca alte produse antiacneice. poti sa te uiti pt reviews si pe beaute-test..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
by the way, chiar voiam sa recomand site-ul la care a facut referire geo, sunt descrise foarte bine ingredientele folosite in cosmetica si are si articole foarte interesante..dupa ce am citit diverse informatii, am capatat incredere si in produse..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
sa imi spui, geo, la ce te decizi.. pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
geoo
post Feb 6 2007, 06:56 PM
Post #2676

Membru de Onoare

QUOTE(sweet_girl @ Feb 6 2007, 08:30 PM) *
by the way, chiar voiam sa recomand site-ul la care a facut referire geo, sunt descrise foarte bine ingredientele folosite in cosmetica si are si articole foarte interesante..dupa ce am citit diverse informatii, am capatat incredere si in produse..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
sa imi spui, geo, la ce te decizi.. pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Multzam fain Sweet, am dat comanda de 2%BHA liquid, sper sa nu fie probleme cu comanda, dar in caz ca nu mi-l trimit am sa folosesc si eu produsele recomandate de tine! Pana una alta sunt in continua disperare ca nu gasesc Sebium H2O!!!!! Am fost si la Help Net si la City Pharma dar degeaba (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Bebe, crede-ma daca nu as fi atat de obsedata, as face peelingul. DAR mi-e frica de mor sa nu patesc ceva foarte naspa pentru ca in plus de asta nici un medic bun nu am! Oricum problema e din ce in ce mai serioasa

YUPIIIIII am gasit Sebiumul IN SFARSITTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!

+Quote Post
Kitten
post Feb 7 2007, 10:15 PM
Post #2677

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

QUOTE(geoo @ Feb 6 2007, 06:56 PM) *
YUPIIIIII am gasit Sebiumul IN SFARSITTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!

cum ti se pare?

+Quote Post
roxanica
post Feb 7 2007, 11:30 PM
Post #2678

Musafir

am incercat skinoren pe care il folosesc de vreo 2 ani.....a dat rezultate dar acum pare sa nu mai aiba efect...am luat dian 35 a functionat dar cand am intrerupt am aparut iar..am fost la dermatolog endocrin si ginecolog si nici un rezultat ..sunt disperata nus tiu ce sa mai fac ..am o acnee mixta ..vreau sa stiu si eu informatii despre retin-A cum se administreaza si cu ce ...pls help

+Quote Post
roxanica
post Feb 7 2007, 11:33 PM
Post #2679

Musafir

cu ce se papa retin -A asta ? vreau sa il folosesc si eu si nu stiu cum cine ma ajuta si p mine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (

+Quote Post
Kitten
post Feb 7 2007, 11:43 PM
Post #2680

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

daca citesti topicul asta de la inceput, in plus:
Patzanii cu Retinul
o sa devii experta in ale retinului in scurt timp!!!

pe scurt: exfoliaza fatza rau de tot (te cojesti, eventual si o iritatie), mai ales la inceput. dupa 1 luna deja se obisnuieste fatza cu el si e mai ok. principiul de functionare e ca iti da jos cateva straturi de piele cu tot cu cosuri, dar mai intai le scoate la suprafata pe cele pe care nici nu stiai ca le ai.... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) dupa cateva luni de folosire rezultatele sunt vizibile, dar trebuie rabdare...
reguli de baza: sa ai pielea uscata cand te dai (nu dupa baie); sa te dai seara, ca nu e voie sa interactioneze cu soarele (e fotosensibilizant si te arzi); sa folosesti adjuvante (obligatoriu crema hidratanta dimineata, demachiant necomedogen), poti incerca din gama Ivatherm sau Avene; sa nu dai in zona ochilor, si in alte zone sensibile..... sper ca n-am uitat nimic.

+Quote Post

471 Pages V  « < 266 267 268 269 270 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 24th May 2025 - 02:02 PM