![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
brianna, sebium este un demachiant lichid pentru fata, dar nu si pentru ochi. dar pentru un ten gras sau mixt este super. eu il folosesc de vreun an jumate si nu l-am mai schimbat. imi place mult (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Stiti cumva daca Sebium H2O este demachiant sub forma de ..facewash? sau demachiant lichid? Mie dermatologul mi-a recomandat Sebium sau Ivapur (l-am luat azi si este gel pt spalat, si in paranteza miroase GROAZNIC). As fi vrut sa stiu daca sa mai dau banii pe Sebium sau nu. E demachiant lichid care nu necesita clatire! Si am facut si eu ca si tine, mi-am luat ivapur din cauza ca nu gaseam Sebium H2O si am renuntat la el imediat in favoarea celui de-al doilea! Si mie mi se parea ca Ivapurul miroase groaznic!!! Pentru inceput nu am prea avut incredere ca H2O-ul (ciudat!! ) curata bine asa ca foloseam cam 5 tampoane sa ma tot frec pe fata sa fiu sigura ca nu a mai ramas nimic, dar miroase super si "simti" ca esti curata! Parerea mea e ca mai bun e sebiumul (asta fiindca am avut si ivapur) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
salut gagicelor,
Mie imi apar din ce in ce mai putine cosuri si sincer nu stiu de la ce adica folosesc desul de multe si nu stiu dak imi trec cosurile de la vreun produs anume, de la combinatia tuturor, de la alimentatie pe care o am in ultima vreme sau de la ceaiul pe care il beau ...in fine sunt incantata de faptul ca tenul meu incepe sa fie mai ok (tot mai e muuuult pana o sa am ten de bebe dar macar stiu ca sunt pe drumul cel bun). Sper sa scap odata de cosurile astea ca deja mia fost de ajuns ... Miam cumparat ieri Ivamat de la Ivatherm (crema matifianta pentru piele grasa si mixta) si Apa termala d la Avene Crema matifianta mi sa parut buna dar nu mam dat cu ea decat o data si apa termala nici nu mai are rost sa spun nimic de ea doar stim cu toate ca ii super. Eu folosesc Sensibio H2O deja sunt la a 3 sticla si imi place foarte mult ultima data am vrut sa imi iau Sebium H2O dar nu am gasit asa ca miam luat tot Sensibio avantajul e ca pe cu asta pot sa imi demachiazi si ochii dar poate voi incerca si eu Sebium H2O ca noh... toata lumea il lauda si asta sar potrivi mai bine la tipul meu de ten (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
roxanica |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce sa zic sunteti bestiale ...mersic pt sfaturi ....nu am apukat sa citesc decat 20 de pag din cele 135 (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si nu stiu ce sa ma apuc sa iau mai intai ...clar o sa trec la o alimentatie cu fructe si vegetale ....as avea cateva intrb ...desi creka au maai fost da nu le-am gasit eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...clar demachiat o sa mi iau sebium h20 dar cat costa?:-s...as incerka si retin -A pt k am niste cosulete asa sub piele care se vad din profil ....crema hidratanta as folosii tot sebium ....cat o mai costa si asta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...voi ce ziceti o fiii bene? am o multi de puncte negre p nas...si nu stiu cu ce sa le tratez...nedd help ....pupici
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
roxanica, pentru puncte negre sunt bune atat retinul cat si skinorenul. acum vezi cu care te intelegi mai bine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
andreica, masca este de la Plante System, gama Aknorm si se gaseste numai la Sensiblu. a costat 350 000. eu o folosesc de 2 ori pe saptamana. sincer, mie imi place cel mai mult dintre mastile cumparate de mine..atat de mult, incat m-ar tenta sa cumpar si alte produse din aceasta gama..deocamdata, m-ar tenta crema, scrie pe ea ca este si cicatrizanta, pt mine ar fi perfect daca chiar ar fi asa..stiu ca angelito o avea, dar din pacate intra mai rar..daca vezi post`ul meu, sa imi raspunzi si mie, te rog, angelito! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eventual o comparatie cu Normaderm, pe care il folosesc actual..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
roxanica, vezi ca i-am raspuns eu lui geo in legatura cu punctele negre intr-un post, mai jos.. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
..as incerka si retin -A pt k am niste cosulete asa sub piele care se vad din profil .... Draga roxanica, desi am probleme de 2 luni (asta, mai nashpa, ca si inainte aveam din cand in cand un cos ici-colo) m-am informat foarte mult cu privire la toate tratamentele posibile!!! Deci e o FOARTE mare diferenta intre Retin -A si Skinoren! in primul rand retin-a face parte din clasa retinoizilor (asta inseamna ca este un tratament care se face preferabil sub supraveghere medicala, sau cel putin la indicatiile unui medic) Retinul nu trateaza doar suprafata ci are capacitatea de a intra in straturile de piele este un antioxidant care trateaza problema din interiorul pielii. Asta inseamna ca atunci cand il folosesti in primul rand vei observa o agravare ca mai apoi sa se exfolieze pielea pana cand ajunge la stratul cel mai sanatos! Daca ai probleme minore eu sincer nu iti recomand, poti folosi derivati din aceeasi clasa, cum ar fi solutiile BHA (aste sunt adresate mai mult tenului cu probleme) solutie care exfoliaza usor, deblocheaza porii si ii lasa "sa respire' pt ca in final din cauza asta apar cosurile: porul este obturat de propriul sebum (asta daca ai tenul prea gras ) + etc. La tenul normal exfolierea asta are loc de la sine, pentru ca tenul nu este gras iar ceea ce se exfoliaza, pur si simplu cade in camparatie cu un ten gras, unde celulele moarte adera si blocheaza porii pt ca raman lipite din cauza sebumului! Acidul azelaic, ingredientul activ din Skinoren, este un acid natural (continut in organismul uman) care actioneaza asupra principalilor factori care cauzeaza acneea. Acidul azelaic inhiba cresterea bacteriilor implicate in productia acneii si productia de acizi grasi promotori ai acneii, afecteaza procesele de cornificare ale celulelor epidermice, impiedicind formarea de comedoane si micsorind procesele inflamatoare. Datorita acestui fapt, crema Skinoren are trei efecte clinice: 1. Comedolitic Normalizeaza hiperkeratinizarea foliculara care este responsabila de formarea comedoanelor1 2. Antibacterial Reduce cu peste 97,7% cresterea numarului bacteriilor in folicul intr-un interval de 8 saptamini2 3. Antiinflamator Reduce productia si eliberarea de radicali liberi de oxigen3 Skinoren are o toleranta inalta si datorita acestui fapt este recomandat in tratamentul de lunga durata. Skinoren elimina riscul de fotosensibilizare, fototoxicitate, fotoalergie, fotopigmentare (actiunea luminii solare) si nu este toxic. Skinoren poate fi folosit atit ca o sursa urgenta (de exemplu, in cazul aparitie cosurilor la femei inaintea menstruatiei) cit si ca o sursa de ingrijire a pielii. Skinoren este compatibil cu alte remedii si produse cosmetice folosite in tratamentul acneei. Concluziile le tragi singura, in functie de nevoile tale! Dar indiferent de acestea tine minte ca este FOARTE important ca oferi pielii exfolierea ce care are nevoie! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) clar demachiat o sa mi iau sebium h20 dar cat costa?:-s...as incerka si retin -A pt k am niste cosulete asa sub piele care se vad din profil ....crema hidratanta as folosii tot sebium ....cat o mai costa si asta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...voi ce ziceti o fiii bene? eu am dat cam trei sute si ceva parca pe el (Sebium H2O) iar la crema iti pot recomanda doua foarte bune, in functie de problema pe care o ai: de la Ivatherm (sunt amandoua) una e crema pt ten gras cu tendinta acneica iar a doua Ivadermaseb e pentru piele sensibila asociata cu roseata si scuame! Amandoua sunt noncomedogenice (FOARTE IMPORTANT) si sunt excelente ca baza de machiaj - nu sunt grase, intra imediat in piele si hidrateaza foarte bine. Eu le folosesc pe amandoua, in functie de ce probleme am in ziua respectiva! Cosuletele tale din piele sunt cumva puncte negre putin inflamate?!? |
|
|
![]()
|
|
geo, vreuna din cele 2 creme de la ivatherm au filtru solar? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
roxanica |
![]()
|
Musafir ![]() |
merisc fetitele...geoo eo a crema din aia pt ten cu tendinta acneika si nu observ nimik imbunatatiri...de aia as incerca alteceva...si de punctele alea negre ce sa zic..nu is imflamate dar cu siguranta is o multime :-s ...cosuri din alea mari nu mai am f multe dupa ce m-am dat 2 ani cu skinoren .....da de alea miki nu stiu cum sa scap si ma gandeam k poate ies la suprafata cu retin -A ...da sa stii k mi-e putin frika sa folosesc ..o sa ma mai gandesc si va zic...off si am fost la farmacie si nu am gasit sebium h20 (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (..mai caut :*
|
|
|
![]()
|
|
geo, vreuna din cele 2 creme de la ivatherm au filtru solar? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) buna intrebare! problema e ca nu am pastrat ambalajele iar pe tuburi nu scrie nici un detaliu de genul asta....eu am cam retinut toate aspectele mai putin FS-ul! Tind sa cred ca nu au! ...si de punctele alea negre ce sa zic..nu is imflamate dar cu siguranta is o multime :-s ... Si eu am ramas cu o groaza de puncte negre, si am dat comanda de o soluti cu BHA....asha ca eu mi-am pus toate sperantele in ea! ar trebui sa-mi ajunga saptamana viitoare, abia astept! Te anunt daca e raspunsul sau nu! numai ca sincer eu am cam incercat de toate mai putin retinul (care il consider cam puternic pt cazul meu) si nu am scapat de ele! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th May 2025 - 09:24 PM |
|