IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 113 114 115 116 117 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
crisstinuta
post Feb 9 2007, 09:29 AM
Post #1141

Musafir

Fetelor,am o mare dilema .Eu la fiecare inceput de primavara tineam un regim de detoxifiere de 10 zile exclusiv din cereale: orez,grau,hrisca.Dieta Oshawa daca ati auzit.Imi face bine si nu vreau sa renunt la el .L-as tine bineinteles cu cereale integrale.Ce ziceti imi va da peste cap regimul meu Montignac?Sau mai bune stau linistita in banca mea?
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Feb 9 2007, 04:45 PM
Post #1142

Musafir

Adica mananci numai cerealele alea, nu? Atunci poti s-o tii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Dar sa te uiti la orez sa fie de-ala integral.

+Quote Post
crisstinuta
post Feb 9 2007, 05:56 PM
Post #1143

Musafir

Merci @kalua sigur ,e vorba de grau integral fiert , orez integral, hrisca ,parca asta are IG 55 dar pot sa o scot.Stiam ca sunt conforme cu MM dar nu stiu cand reintru pe MM cum se va adapta organismul care de abia acum s-a stabilizat cumva.Dar repet este foarte benefica cel putin pentru mine.

+Quote Post
kalua
post Feb 9 2007, 06:29 PM
Post #1144

Musafir

Hrisca are GI-ul 40. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
blu_dea
post Feb 9 2007, 11:24 PM
Post #1145

Musafir

Intrebare.In prima carte,in ceea ce priveste mazarea,nautul si lintea,MM zicea asa: Cāt despre linte, năut, mazăre uscată, v-aţi fi aşteptat să le vedeţi figurānd īn aceeaşi lista. Le vom rezerva īnsă un tratament de favoare, pentru că, deşi sunt făinoase, au avantajul de a nu elibera decāt o cantitate redusă de glucoză. Vor fi excluse, totuşi, din Faza I, dar vor putea fi integrate după aceea īn meniu, īn cadrul fazei de stabilizare.
As vrea sa va intreb:ulterior a revenit asupra lor?Ca tocmai am realizat ca am papat supa de linte saptamana asta si fetele pe aici mancau naut. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

LATER EDIT:acum m-am uitat in ultima carte,aceea pt femei si acolo enumera printre cruditati si mazarea,lintea,nautul.deci...dat fiind ca e cea mai recenta,banuiesc ca s-a razgandit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Feb 9 2007, 11:44 PM
Post #1146

Musafir

Asa-i, blu, si-a revizuit parerea initiala. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
rimo-nika
post Feb 11 2007, 10:11 AM
Post #1147

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,139

QUOTE(kalua @ Feb 10 2007, 12:44 AM) *
Asa-i, blu, si-a revizuit parerea initiala. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

buna tuturor!

pe acest forum sunt noua. Dieta MM am inceput-o acum o luna, iar info.de rigoare le-am acumulat oe eva
ma simt bine ,cu toate ca eu am ffff.muuulltt de slabit,si tot respectul pt. cele care ne tot ““imbarbateaza““
kalua-mersic mult de e-mail,cumparaturiile de rigoare deja le-am facut.
pe moment am o problema,dimineata dupa ce am papat fructa,apoi ma asez la micul dejun-nu ma mai satur...o feliutza, apoi mai o feliutza...si asa pina la 5 feliutze de pine conforma cu brinza conforma sau dulceata.
In schimb seara nu mie pofta de nimic,cu greu inghit ceva( peste sau altceeva)
aveti vreo idee? ma puteti ajuta cu un sfat??
Multumesc anticipat

+Quote Post
kalua
post Feb 11 2007, 12:02 PM
Post #1148

Musafir

rimo-nika (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Pai eu zic ca e bine asa, de ce te deranjeaza faptul ca mananci bine dimineata?
Simti ca nu-si dau drumul kilogramele?

+Quote Post
blu_dea
post Feb 11 2007, 05:20 PM
Post #1149

Musafir

QUOTE(kalua @ Feb 6 2007, 09:27 AM) *
Soia e conforma, daca nu mai are alte adaosuri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Uitati ce am gasit pe punga mea de soia scris la ingrediente:obtinut prin extrudere,din faina de soia degresata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Si eu v-as ruga mult de tot sa-mi spuneti daca vi se pare conforma sau macar sa ma ajutati sa fac o traducere mai de doamne ajuta sa pot sa postez intrebarea pe siteul MM.

+Quote Post
pescarush
post Feb 11 2007, 05:57 PM
Post #1150

Musafir

nu stiu ce presupune extrudere, dar altfel pare conform.

+Quote Post

193 Pages V  « < 113 114 115 116 117 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 02:11 PM