![]() |
![]() ![]() |
![]() |
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor,am o mare dilema .Eu la fiecare inceput de primavara tineam un regim de detoxifiere de 10 zile exclusiv din cereale: orez,grau,hrisca.Dieta Oshawa daca ati auzit.Imi face bine si nu vreau sa renunt la el .L-as tine bineinteles cu cereale integrale.Ce ziceti imi va da peste cap regimul meu Montignac?Sau mai bune stau linistita in banca mea?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Adica mananci numai cerealele alea, nu? Atunci poti s-o tii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Dar sa te uiti la orez sa fie de-ala integral. |
|
|
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Merci @kalua sigur ,e vorba de grau integral fiert , orez integral, hrisca ,parca asta are IG 55 dar pot sa o scot.Stiam ca sunt conforme cu MM dar nu stiu cand reintru pe MM cum se va adapta organismul care de abia acum s-a stabilizat cumva.Dar repet este foarte benefica cel putin pentru mine.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hrisca are GI-ul 40. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Intrebare.In prima carte,in ceea ce priveste mazarea,nautul si lintea,MM zicea asa: Cāt despre linte, năut, mazăre uscată, v-aţi fi aşteptat să le vedeţi figurānd īn aceeaşi lista. Le vom rezerva īnsă un tratament de favoare, pentru că, deşi sunt făinoase, au avantajul de a nu elibera decāt o cantitate redusă de glucoză. Vor fi excluse, totuşi, din Faza I, dar vor putea fi integrate după aceea īn meniu, īn cadrul fazei de stabilizare.
As vrea sa va intreb:ulterior a revenit asupra lor?Ca tocmai am realizat ca am papat supa de linte saptamana asta si fetele pe aici mancau naut. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) LATER EDIT:acum m-am uitat in ultima carte,aceea pt femei si acolo enumera printre cruditati si mazarea,lintea,nautul.deci...dat fiind ca e cea mai recenta,banuiesc ca s-a razgandit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa-i, blu, si-a revizuit parerea initiala. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 42 Joined: 2-February 07 Member No.: 1,139 ![]() |
Asa-i, blu, si-a revizuit parerea initiala. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) buna tuturor! pe acest forum sunt noua. Dieta MM am inceput-o acum o luna, iar info.de rigoare le-am acumulat oe eva ma simt bine ,cu toate ca eu am ffff.muuulltt de slabit,si tot respectul pt. cele care ne tot ““imbarbateaza““ kalua-mersic mult de e-mail,cumparaturiile de rigoare deja le-am facut. pe moment am o problema,dimineata dupa ce am papat fructa,apoi ma asez la micul dejun-nu ma mai satur...o feliutza, apoi mai o feliutza...si asa pina la 5 feliutze de pine conforma cu brinza conforma sau dulceata. In schimb seara nu mie pofta de nimic,cu greu inghit ceva( peste sau altceeva) aveti vreo idee? ma puteti ajuta cu un sfat?? Multumesc anticipat |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
rimo-nika (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pai eu zic ca e bine asa, de ce te deranjeaza faptul ca mananci bine dimineata? Simti ca nu-si dau drumul kilogramele? |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Soia e conforma, daca nu mai are alte adaosuri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Uitati ce am gasit pe punga mea de soia scris la ingrediente:obtinut prin extrudere,din faina de soia degresata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si eu v-as ruga mult de tot sa-mi spuneti daca vi se pare conforma sau macar sa ma ajutati sa fac o traducere mai de doamne ajuta sa pot sa postez intrebarea pe siteul MM. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu stiu ce presupune extrudere, dar altfel pare conform.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 02:06 PM |
|