![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Balerinii taiati care au forma de papuci de baletat sunt ok. Ca astia sau astia , de ex.
Aia de la Pimkie mi se par oribili, dar nu din cauza botului. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aia de la Pimkie mi se par oribili, dar nu din cauza botului. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ahh e calitatea proasta ((IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) eu am o pereche de la ei, nu asta, dar no acum mi e rusine sa mai zic ceva) ? Hm, pe mine drept sa spun in afara de modelul leopard nu ma derajeza nimic. Si nu stiu inca daca imi plac virfurile astea. Eu cunosc numai de citeva luni marca asta. E low buget cum imi place mie si caliatea, materialele si modele mi se par mai interesante /bune decit la Zara &co (la haine). E drept ca am numai o bluza si o haina sport pe care le-am purtat numai o data! LE-am cumparat recent -sale si nu am avut timp sa le port! |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
anul asta din cate am vazut se vor purta la vara culorile pastelate in nici un caz culorile tari, ivoir va fi f la moda, balerini se vor purta, dungile si bulinele au iesit din trend, maro out, se va purta si griul, argintiu, auriu, galben.
am vazut sacouri cu maneca trei sfert au revenit cumva la moda? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
am vazut sacouri cu maneca trei sfert au revenit cumva la moda? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) da, din toamna. purtate preferabil cu manusi lungi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Se mai poarta sau nu rochitele "gogosar"? Eu cred ca sunt out.
Am o nunta la inceputul lui mai si nu stiu daca ar merge sa-mi pun o astfel de rochita rosie. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
N-am prea mai vazut. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Nici eu. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si ma oftic super tare ca la noi au aparut destul de tarziu.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
ala, ia pune tu o pozuca cu rochia cu pricina, poate merge. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Uite-o:
(IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e244/ala80/rochie.jpg) (nu sunt eu in poza). Stiu ca e out, dar pentru o nunta in provincie cred ca merge. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu zic ca poti merge linistita imbracata cu ea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 01:41 AM |
|