IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

13 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Crema foarte hidratanta, reparatorie, calmanta
mithunela
post Mar 8 2006, 07:27 PM
Post #81

Contaminat
*

Group: Membru
From: Craiova
Member No.: 68

Fetelor, am cumparat si eu Physiogelul si astazi am implinit o saptamana de cand il folosesc. Sincer, primele trei zile am fost foarte dezamagita. Desi folosesc Brevoxylul si tenul imi este deshidratat si uscat, crema imi lasa fata grasa si nici nu simteam ca hidrateaza...deloc! Am vrut, totusi, sa-i dau macar o saptamana sa ma convinga si acum fata mea reactioneaza mult mai bine, nu se mai ingasa la fel, iar senzatia de dupa aplicare nu mai e la fel de...scarboasa, pielea e hidratata si parca, chiar arata mai bine. Incepe sa-mi placa!
(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
angelito
post Mar 10 2006, 04:13 PM
Post #82

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 82

Monicutza, FELICITARI PENTRU BEBE (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/pupaceala.gif) ! Sa fiti sanatosi amandoi!

Acum, in legatura cu crema, este un pic grasa dupa aplicare, dar apoi se absoarbe. Eu zic s-o folosesti mai degraba seara, daca dimineata nu ai timp s-o lasi sa patrunda bine in piele...

Mithunela, si mie mi se pare ca arata mai bine pielea parca, de cand o folosesc...

+Quote Post
MonicutzaB
post Mar 10 2006, 04:21 PM
Post #83

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

angel, merci mult ... pt tot! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/floricele.gif) o sa o incerc, cu siguranta, altfel nu as avea liniste! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif)
de cand cu sarcina tenul meu arata destul de bine, chiar si fara tratamente; acum ma limitez la demachiat si hidratat dimineata si seara.
sa vedem ce o sa fie in continuare.

+Quote Post
angelito
post Mar 10 2006, 04:30 PM
Post #84

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 82

Ma bucur pentru tine, Monicutza! Si intr-adevar am citit ca unele femei au avut un ten minunat in timpul sarcinii, altele dimpotriva - sper sa fie primul caz!

Pana una-alta poti sa te inscrii pe Editat - sunt fff multe mamici acolo, si au niste forumuri care-ti pot fi foarte utile (asta asa, off-topic, hihihi)!

Pupici!

This post has been edited by angeldust: Mar 23 2007, 10:54 PM

+Quote Post
Ozzy
post Feb 15 2007, 11:26 PM
Post #85

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,205

QUOTE(angelito @ Jan 11 2006, 10:59 PM) *
Buna seara, fetelor :-*!!!

Iaca in disperare de cauza am nevoie de o crema care sa le aiba pe toate... In ultimul timp nu ma mai inteleg deloc cu tenul meu (nu ca m-as fi inteles vreodata prea bine cu el.. >:( ), e teribil de capricios, se deshidrateaza foarte usor, si una-doua imi apar pete si roseti de la frig si deshidratare etc.

Ma gandesc ca nu i-o mai prii/ajunge Sebium Creme?! Sa revin la Ictyane? Voi ce ati mai incercat nou si bun (daca ati avut astfel de probleme)?

Ca zau, nu stiu ce sa mai fac... Ma gandeam chiar sa apelez la vreun preparat cu corticosteroizi, macar o vreme...

Multumesc si pupici :-* :-* :-* :-*!

eu va recomand cremele de la vichy normaderm...

+Quote Post
flavy2ros
post Feb 24 2007, 12:19 AM
Post #86

Tratabil
**

Group: Contaminat
From: Timisoara
Member No.: 1,215

QUOTE(Ozzy @ Feb 15 2007, 11:26 PM) *
eu va recomand cremele de la vichy normaderm...

eu folosesc normaderm de vreo 6luni , gelul si tratamentul de noapte , la toner am renunta ca mi-au aparut niste pete rosii , era foarte agresit , si nu am vazut nici o imbunatatire ... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
nici macar o prevenire a punctelor negre sau a porilor ...

a incercat cineva PURE FOCUS DE LA LANCOME ??? ce parere aveti?

+Quote Post
elle_ni
post Feb 25 2007, 11:04 PM
Post #87

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 107

Nah, ca imi bag nasul si aici (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) !In ultimele 8 luni nu am mai folosit deloc crema (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) , doar un preparat farmaecutic care mi-a imbunatatit considerabil tenul, in sensul ca nu mai prind picior de cos decat in extrem de putine zile ale lunii.In skimb, in inconstienta mea, mi-am agresat tenul astfel incat acum, dupa 8 luni de nehidratare, tenul meu este fara cosuri, dar ten, stralucitor de la excesul de sebuum, dar cum rad sau cum am o noapte mai proasta tenul arata urat, imbatranit as spune.

Folosesc de aprox o luna crema reparatorie de la Bioderma (pe duca) si vestitul Ictyane (deja la cosul de gunoi recipientul gol).Am ramas fara creme si maine tre sa iau ceva.Tre sa fie noncomedo, crema de dimineata tre sa fie lejera si sa hidrateze cat de cat pe toata durata zilei, iar seara imi trebuie o crema puternic hidratanta.Problema este ca trebuie sa tin cont de tenul meu capricios, mixt spre gras la orignie, acneic tot la origine, dar in acelasi timp pe langa teama de a nu ma imbubosi again, mai se adauga si grija pt hidratare.Ce sa aleg?
Din toate cremele enumerate de voi imi surade asa: dimineata Physiogelul de la Stiefel sau Skincode emultie hidratanta, iar seara tot Ictyane, sau Bioderma Hydarbis sau Avene cold cream?Ce ma sfatuiti?

Pe un alt thread am vazut ca Walpu recomanda crema Vitamin C sau kiar Vitamin F de la Revlon.Aceste doua creme sunt bune pt un astfel de ten ca al meu?Sa mai fac o mentiune:am 28 de ani, deci o varsta deloc de neglijat din punctul de vedere al aparitiei ridurilor....

+Quote Post
walpurgik
post Sep 11 2007, 05:07 PM
Post #88

Musafir

Tot gandacesc site-urile si farmaciile pentru o noua crema hidratanta, vine sezonul mai rece si se resimte asupra pielii. Voi ce mai folositi?

+Quote Post
kalua
post Sep 11 2007, 05:23 PM
Post #89

Musafir

Eu cred ca-mi voi lua una de la Dr. Hauschka, cea usoara de roze foarte probabil. Cea normala de roze imi era un strop prea grasa.

+Quote Post
jolie
post Sep 11 2007, 07:30 PM
Post #90

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

Eu am botanics, gama boots. Sunt multumita de ea!

+Quote Post

13 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 10:43 PM