IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

66 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Fond de ten necomedogen
roxxanne
post Feb 15 2007, 11:53 PM
Post #181

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 685

fetele am si eu o problema: doar ce mi-am luat ieri un fond de ten compact de la avene nuanta nr 1 si se vede super aiurea pe fatza ca si cum nu ar fi intins desi aplic o crema inainte si ce-i mai rau ca imi scoate in avidenta gaurelele de pe fatza foarte tare pt ca are o textura f groasa fata de alte fdt 3 in 1. eu mai am un sfert dintr-un fdt tot de la avene dar fluid si ma gandeam sa le amestec si in felul asta sa obtin o textura mai usoara a celui compact ca altceva nu-mi trece prin cap. dak e cineva care a mai folosit ceva in gen sau are vreo idee chiar as aprecia sa-mi dea si mie un sfat cum sa fac sa se intinda mai bine si sa nu-mi mai evidentieze gaurelele ( mentionez ca am incercat sa-l intind si cu degetele si cu buretelul si uscat si umed) . va pup
Go to the top of the page

+Quote Post
MonicutzaB
post Feb 16 2007, 10:27 AM
Post #182

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

ioana, o solutie ar fi blotting papers (niste foite care absorb excesul de sebum si care nu afecteaza machiajul). din categoria scumpe se gasesc la noi la Clinique iar din categoria ok ca si pret gasesti la Body Shop (170'000 parca) si la Sephora (cam 200'000). eu mi-am cumparat de la Sephora dar nu am apucat sa le folosesc. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

roxxane, parerea mea e ca aplici o cantitate prea mare de fdt. asta poate sa fie si din cauza aplicatorului. rezultate mult mai bune poti sa obtii daca folosesti o pensula speciala pt fdt si daca aplici din aproape in aproape, cate putin. sa amesteci cele 2 fdt nu mi se pare o idee buna. in schimb poti sa aplici fdt fluid in zonele uscate ale fetei si cel compact in zona T. dupa ce termini de aplicat fdt pulverizeaza niste apa termala pe fata pentru a uniformiza si fixa machiajul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
roxxanne
post Feb 16 2007, 11:59 AM
Post #183

Contaminat
*

multumesc pt raspuns monicutza , crede-ma am incercat sa fol asa cum spui tu f putin si sa aplic treptat cu degetele dar pur si simplu e prea solida textura fdt ca sa se intinda bine iar sa ma dau cum ai spui tu fara sa le combin nu prea merge pt ca cel fluid e cam inchis e nr 3 sable iar cel compact e nr 1 portelan si se vede mare diferenta , cred ca o sa incerc azi sa amestec o cantitate micutza cu celalalt fluid sa vedem daca merge.

ca la urma urmei suntem de la aceiasi firma amandoua , nu cred ca ar fi vreo problema

am vrut sa scriu sunt in loc de suntem

+Quote Post
Ala80
post Feb 16 2007, 12:36 PM
Post #184

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Roxanne, inceraca sa-ti umezesti putin mainile inainte sa-l aplici. In plus, renunta la buretel si aplica-l cu degetele, ca si cand ai aplica o crema. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
MonicutzaB
post Feb 16 2007, 12:43 PM
Post #185

Incurabil

QUOTE(roxxanne @ Feb 15 2007, 09:53 PM) *
( mentionez ca am incercat sa-l intind si cu degetele si cu buretelul si uscat si umed)

pai nteleg ca a incercat deja. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
roxxane, chiar sunt curioasa ce rezultat o sa obtii amestecandu-le. astept sa povestesti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
georgias
post Feb 16 2007, 02:42 PM
Post #186

Musafir

si eu folosesc REVLON COLORSTAY si este foarte bun. acopera super. Saptamana trecuta mi-am luat varianta natural, bunicica, dar nu prea e rezistenta la transfer(in comparatie cu cealalta).in rest acopera bine si dureaza foarte mult timp pe fata, nu luceste.

problema este ca am auzit ca vor disparea de pe piata (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) . acum nu stiu cat de adevarat ar fi.

+Quote Post
roxxanne
post Feb 16 2007, 03:37 PM
Post #187

Contaminat
*

fetele mersi oricum pt sfaturi, se pare ca tot la amestecat ajung asa k nu cred ca mai stau pe ganduri si ma apuc. aaaaaa era sa uit , inainte sa ma apuc de treaba spuneti-mi si mie daca pun fdt obtinut din cele 2 intr-o cutiuta mica de nivea si goala bineinteles are ceva? se poate usca fdt in ea?

+Quote Post
MonicutzaB
post Feb 16 2007, 03:48 PM
Post #188

Incurabil

ma gandesc ca poate ar fi mai bine sa amesteci pe masura ce folosesti. in felul asta pastrezi produsele in ambalajele lor originale. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Feb 16 2007, 04:23 PM
Post #189

Membru de Onoare

Member No.: 265

Dap, asa zic si eu.Ma gandesc ca poate fdt solid e ok dar poate l-ai luat tu prea deschis pentru tenul tau si normal ca nu-ti place ce iese....ce zici, e posibil?Sau ai tenul asa deschis si cand l-ai luat pe cel fluid(care am inteles ca e mai inchis) erai bronzata?

+Quote Post
ioannaraluka
post Feb 16 2007, 05:58 PM
Post #190

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

Nu dispare Colorstay, ci apare in ambalaj nou (si formula (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) ).
Eu dupa ce mi-am luat am vazut ca au aparut si cele noi, cu Softflex, dar nu m-am uitat cu atentie.

+Quote Post

66 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 05:30 PM