![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 27-April 06 Member No.: 314 ![]() |
Buna la toata lumea si La multi ani pe noul an, ca nu "ne-am vazut" pe anul acesta.
Fetele revin printre voi, pt ca fata mea nu vrea deloc sa ajunga la o normalizare.Am momente cand sunt mai bine,alterori intre 2 cicluri nu reuseste sa se regularizeze.Nu stiu ce sa-i mai fac.Acum mi-au aparut cosuri sub piele, cate 2-3 unul langa altul in zona pometilor, loc unde nici ca am avut.De exemplu pe frunte unde tenul este destul de gras nu prea imi ies,acum dimineata mi-a rasarit unul,dar de fel zona aceea nu e afectata decat de luciu.Zonele in care imi ies de fel ar cam fi barbia si pe maxilar si sub,spre gat (locuri unde au inceput sa apara de putin timp).Nu stiu ce sa mai folosesc.Ce ma sfatuiti?Imi e si destul de greu cu produsele,fiinca nici nu sunt in tara sa iau ce am mai folosit pana acum si ce vad ca mai folositi voi. AA, si am uita sa mentionez ca si pe piept am tot felul de buburuze,nu-s chear cosuri,ci mai mult niste punctisoare rosii -maronii,la fel si pe spate.Ma ingrozesc, ca o sa vina vara si nu pot purta un maieu decoltat. Multumesc mult si sa auzim de cat mai multe fete curate |
|
|
![]() ![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
buna fetele.....
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) trei zile am plecat din tara si nu va spun ce fata am!!!!!! nu mai am nici un cos, iar punctele negre imi ies pur si simplu din piele! Bineinteles ca imediat ce am ajuns acasa, m-am pus in fata oglinzii cu lupa si dai jumuleala.....nu am fost brutala, am scos usor toate punctele negre care oricum erau jumate afara!! M-am trezit foarte ok, locurile s-au vindecat complet! Ce inseamna un aer si o apa curata!!!! Oricum folosesc Skinorenul cu sfintenie si dimineata si seara si crema hidratanta! Oricum presimt ca revin la probleme in cateva zile (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) asha ca....mai vb! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
elle_ni..si eu am cam aceeasi problema cu deshidratarea .. tot am folosit produse acneice si acum am fata varza din punct de vedere al ph-ului .. asta cosmeticiana mi-a zis-o ca m-a certat ca am tot folosit produse de acnee si mi-am distrus ph-ul .. asa ca mi-a recomandat o masca profesionala cu colagen pentru ochi.. evident, cand am auzit ca e msca si mai e si de ochi am fost cam neincrezatoare ca deh, alina trebuie sa vada cu ochii ei unde scrie pentru ten gras si necomedogenic pana la urma am luat masca respectiva si trebuie sa ma dau in fiecare seara cu ea, pana echilibrez ph-ul si de acolo mai vedem.. oricum, mai e d munca pana acolo..iata descrierea mastii: masca contur ochi (500 gr) - bogata in colagen, are un puternic efect nutritiv si antirid. Contine extract de manzanilla si calendula, colagen, camomile si marigold extract. Pana acum sunt multumita de ea, se vede ca isi face treaba.. eu faceam riduri de expresie la ochi si acum vad ca nu mai sunt..deci cred ca era problema si de hidratare masca am luat-o de la cosmeticiana ca mi-a facut comanda, dar o gasesti si la contrastimpex si costa vreo 800 de mii pt 500 gr..tine un an aproape..si se tine la frigider.. nu am intrebat de ce, doar m-am conformat sper ca ti-am fost de folos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) baby, tu cati ani ai? eu am 26 si fac multe riduri de expersie tot de la pielea deshidratata cred (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . spune-mi si mie te rog de la ce firma este crema pe care o folosesti tu pentru ca eu nu sunt momentan in tara si nu ma pot duce unde ai zis tu... oare se poate comanda dupa net? multumesc (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) geoo tu cred ca ai probleme cu tenul pt ca te uiti prea mult in oglinda (adica esti prea preocupata de ele) si pt ca nu-ti tii degetele acasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
georgias |
![]()
|
Musafir ![]() |
sweet eu am un ten mai sensibil<cred>, in sensul k mi se cojeste rau de la smooderm.dar nu prea as vrea sa ma las de el (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
de fapt imi mai usuca din cosuri.si sunt mai bine de acoperit (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) . eu oricum la fdt nu po renunta. a propos, am citit pe net despre o doamna care spunea ca a avut acnee chistica timp de 20 de ani, si s-a vindecat intr-o luna(satula de multe tratamente cosmetice). a luat vitamina a si vitamina e(cate 3/zi) si s-a dat cu crema de TUIA. stie careva despre aceasta crema de TUIA? eu am fost azi la plafar s-o cumpar dar nu am gasit-o.vanzatoarea de acolo stia de ea dar a zis ca nu a avut-o niciodata in magazin. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
uite aici despre crema pe baza de tuia bionatura.ro
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 27-April 06 Member No.: 314 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) pe mine nu ma vede nimeni pe aici?
ma uit in oglinda si ma apuca (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ,vreau si eu sa am fata normala. ca atunci cand ma dau cu fond de ten sa fie mai neteda, sa nu para incarcata.Imi vreau tenul de la 20 de ani cand desi multe de varsta mea aveau cosuri eu aveam doar unul doua razlete in perioada menstruatiei.Acum culmea e ca imi par nu in zona T unde tenul e mai gras ci sub obraji, spre ureche si pe gat.Si rareori imi par cosuri albe,apar din cele sub piele,de aici si diacnosticul meu de acum un an cu acnee pusticulara.Chiar nu stiu ce sa mai folosesc.Am vazut ca ziceati de crema cu Tuia,da dureaza pana as pune pe cineva sa imi cumpere sa sa-mi trimita. Dati-mi va rog niste sfaturi cu ce as mai putea folosi din gama dermo-cosmeticelor care se gasesc peste tot,nu doar produse romanesti.Mi se termina demacheantul si tonicul de la Clarins si v-a tb sa imi iau altceva,mai ales crema ca si asta mi s-a terminat.Acum astept niste sfaturi din partea voastra. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
ioanat, ia-ti sebium h2o (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
geo, stii care e faza? si eu daca nu am timp cateva zile sa ma uit in oglinda oglinjoara mea care mareste si sa ma crosetez fata mea arata mai bine brusc (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) deci nu o mai omora atat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 185 Joined: 8-December 05 From: Bucuresti Member No.: 27 ![]() |
bebe_maria, crema este de la firma ainhoa.. are 500 gr si scrie pe ea ca e masca contur ochi.. au si site www.contrastimpex.ro dar comanda minina e de vreo 3 milioane..asa ca mai bine rogi pe cineva sa mearga sa o ia..
cat despre varsta..am 20 d ani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .. impliniti de curand, asa ca inca ma pot considera de 19 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
ciresica dulce, l-as lua, ca am mai folosi produsele de la bioderma,dar aici nu le gasesc, culmea in romania sunt, aici nu.
Am sa mai fac o incercare in farmacii sa vad daca totusi sunt. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
ioanat, daca ai cosuri sub piele, cred ca ti-ar fi bun retin-a, adica o sa ti le scoata la suprafata..s-ar putea sa nu iti placa la inceput ce vezi, dar iti garantez ca retin-a este un tratament eficient..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th May 2025 - 09:46 AM |
|