IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

158 Pages V  « < 38 39 40 41 42 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce filme ati mai vazut?
angeldust
post Feb 17 2007, 03:22 PM
Post #391

Musafir

Eu am vazut The Libertine si mi s-a parut dezamagitor. Un subiect ca acesta putea fi transformat in ceva muuult mai interesant. Actorii sunt f buni ( Malkovich genial as usual si cu vocea lui sexy as always (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ). Nu stiu...filmul e o insiruire de replici, profunde si memorabile ce-i drept, dar lipseste cu desavarsire acel je ne sais quoi care sa faca filmul in sine memorabil. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Ala80
post Feb 18 2007, 03:54 PM
Post #392

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Am vazut "The Noteboob". Am plans juma' de film, plus inca o ora dupa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
angeldust
post Feb 18 2007, 05:23 PM
Post #393

Musafir

Blue Velvet - by Lynch (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

E bolnav cu capul Lynch asta, imi place la nebunie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
ioannaraluka
post Feb 18 2007, 07:04 PM
Post #394

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

Ei, Angel, descoperi"creatiile" David Lynch?
Am vazut ieri Kalifornia, cu Brad Pitt pe post de criminal in serie, de cand era el tanar si aproape necunoscut.

+Quote Post
angeldust
post Feb 18 2007, 08:40 PM
Post #395

Musafir

Pai pe Lynch il iubesc demult, dar nu am reusit inca sa vad toate filmele lui, pentru ca nu le-am gasit pe unele. Mai am de vazut vreo 2.
Preferatul meu ramane totusi Mulholland Drive. E genial Lynch asta. Si sunt atat de obsedata incat ma tot gandesc sa imi cumpar niste perdele rosii sa imi pun prin apartament (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Angerona
post Feb 21 2007, 01:41 PM
Post #396

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Cluj Napoca
Member No.: 1,117

Am vazut The Prestige FOARTE FAIN....I LOVE IT

+Quote Post
ioannaraluka
post Feb 21 2007, 02:03 PM
Post #397

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

Am vazut Black Dahlia, faina punere in scena, decor, personaje credibile, dar ceva-ceva nu se leaga. Mi s-a parut greu de urmarit, ulterior am citit ca scenele de legatura au cam fost taiate la montaj.
Josh Hartnett are un rol care i se potriveste manusa, restul nu prea.

+Quote Post
kalua
post Feb 24 2007, 05:36 PM
Post #398

Musafir

QUOTE(angeldust @ Feb 3 2007, 08:02 PM) *
Ah si cred ca am uitat sa zic de Volver , filmul nou al lui Almodovar, care sincera sa fiu nu m-a impresionat deloc. Nu prea gust filme de genul si zau ca nu inteleg de ce se omoara lumea dupa ele, poate imi explica cineva.

L-am vazut si eu azi si chiar mi-a placut: cum umbla Almodovar cu o chestie scarboasa precum incestul, povestile "fetelor" si mai ales cum a fost filmat. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

QUOTE(ioannaraluka @ Feb 21 2007, 01:03 PM) *
Am vazut Black Dahlia, faina punere in scena, decor, personaje credibile, dar ceva-ceva nu se leaga. Mi s-a parut greu de urmarit, ulterior am citit ca scenele de legatura au cam fost taiate la montaj.
Josh Hartnett are un rol care i se potriveste manusa, restul nu prea.

Pe mine m-a enervat, cumva fara cap, mijloc si coada filmul asta. Si din cauza asta n-am putut savura nici punerea in scena, nici nimica. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Pentru mine totalmente timp pierdut.

+Quote Post
roxanica10
post Feb 24 2007, 07:19 PM
Post #399

Musafir

QUOTE(ala80 @ Feb 18 2007, 03:54 PM) *
Am vazut "The Noteboob". Am plans juma' de film, plus inca o ora dupa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Am vazut 'Notebook' acum vreo 2 ani si-am plans si eu intr-una la el. Parca as vrea sa-l revad, dar nu cred c-ar mai avea al meu rabdare. Lui i s-a parut prea romantic, dar a stat si el cu mine si s-a uitat pana la capat.

Duminica trecuta ne-am uitat la Donnie Darko, dar am adormit cu brio la el. Nu rezist daca mi se stinge lumina. Cert e ca in cele 30 min, cat am fost treaza nu m-a captat. Alt film la care am adormit 'Ghost rider' cu Nicolas Cage si Eva Mendes. Nu-i rau, dar nici exceptional. Mie imi place ca daca adorm, sotul meu imi povesteste ce era mai important. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
catalina77
post Feb 24 2007, 09:42 PM
Post #400

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 54

Zilele trecute am vazut un film de acum vreo 2 ani "The Others". Foarte bun...un horror tare fara sange (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

158 Pages V  « < 38 39 40 41 42 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th August 2025 - 11:55 PM