IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 276 277 278 279 280 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
Bebelusa
post Feb 19 2007, 06:15 PM
Post #2771

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,220

QUOTE(Diana @ Feb 19 2007, 06:12 PM) *
Seara buna, Bebelusa! Bine ai venit la noi! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)

(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Multumesc
Go to the top of the page

+Quote Post
andreica
post Feb 19 2007, 10:28 PM
Post #2772

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 485

apropo de retin, eu cit am stat in week end acum acasa, m am dat cu retin si dimineata si seara si azi dimineata mi se luau fisii de piele, mai ales in portiunea de sub nas, deasupra buzelor. dar mie imi convine, pt ca am senzatia ca in felul asta mi se uniformizeaza tenul mai repede. de inrosit nu m am inrosit.

+Quote Post
Cindy
post Feb 19 2007, 10:29 PM
Post #2773

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

wow, florina! te-ai tinut de treaba, nu gluma! te invidiez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) intr-adevar e bun ceaiul de urzica, atat pt acnee, cat si altele.. de unde ai luat drojdie atomizata? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

ioana, boreade se gaseste la sesnsiblu, costa pana in 600 000..eu cred ca ar trebui sa il folosesti singur, sa vezi daca ti se potriveste..mie nu mi-a uscat deloc pielea, e singurul astfel de produs care nu mi-a uscat, exfoliat pielea..e unul dintre motivele pt care imi place asa mult..si tenul e mai luminos, datorita AHA, care exfoliaza delicat pielea..Neostrata are acid glycolic in concentratie de 15%, e cel mai mult dintre produsele pe are le stiu eu..toate ar trebui sa fie bune, uita-te si pe un site cu reviews..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Ciresica
post Feb 20 2007, 10:24 AM
Post #2774

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

fetelor, voi ati constatat ca alimentatia va influenteaza acneea?

si a incercat vreuna din voi cura cu polen cu rezultate? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
ioannaraluka
post Feb 20 2007, 11:36 AM
Post #2775

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

La mine n-are treaba cu alimentatia, nici cu ce pun pe fata (inclusiv faza cu prosoape/fete de perna schimbate des - nu ma influenteaza).
Ce am observat recent e praful si soarele de primavara, mai ales daca nu sunt fardata.

+Quote Post
geoo
post Feb 20 2007, 01:18 PM
Post #2776

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(ciresica_dulce @ Feb 20 2007, 12:24 PM) *
fetelor, voi ati constatat ca alimentatia va influenteaza acneea?

cat de cat are un rezultat mai mult psihologic....cel putin eu, daca mananc gras si mult ma simt infect mai ales si daca pe fata mai am cate un monstru, iar daca mananc sanatos si multe fructe...ma simt mai bine si mai optimista...chiar daca am acelasi cos ...(dar am impresia ca se vindeca mai repede)!! Iar cu asternuturile si prosoapele de fata sunt o adevarata maniaca...nu suport sa nu am propria mea fata de perna cand plec de acasa....sau propriul meu prosop de fata (iar acasa le schimb cam la 2 zile)

Eu acum vad si zile mai bune.....nu mai am inflamatii, iar ieri mi-am luat inima in dinti si am facut o sedinta de curatare a punctelor negre (aveam cam multe si dese)! Nu m-am dus la salon, pt ca acolo nu am control asupra situatiei....am vrut doar sa scot punctele care ieseau (dupa ce le intepam un pic cu un ac imbibat cu alcool camforat) si sa nu le chinui pe cele care nu ieseau! Nu am ramas cu rani (locul cat o gamalie de bold...a ramas putin roziu...dar se vindeca) Poate am si eu sanse sa scap de ele....astept lotiunea aia cu BHA....pana atunci imi fac o exfoliere la 3 zile (stiu ca e bine zilnic) cu aspirina, pt ca e cea mai inofensiva!

+Quote Post
Bebelusa
post Feb 20 2007, 04:37 PM
Post #2777

Contaminat
*

am tot citit eu pe aici ..dar inca nu m-am dumirit...diacnealul cumva scoate monstrii la suprafata si apoi vindeca ?..sau vindeca fara sa-i mai faca sa erupa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
..si cum e bine de folosit? usuca tare?

+Quote Post
Bebelusa
post Feb 20 2007, 05:09 PM
Post #2778

Contaminat
*

(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Ala80
post Feb 20 2007, 05:15 PM
Post #2779

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

Bebelusa, am apreciat mult daca ai renunta la postarile care contin doar emoticoane. Mai ales ca aceasta din urma nu face referire la nicio postare anterioara.
Multumesc!

+Quote Post
Bebelusa
post Feb 20 2007, 08:57 PM
Post #2780

Contaminat
*

QUOTE(ala80 @ Feb 20 2007, 05:15 PM) *
Bebelusa, am apreciat mult daca ai renunta la postarile care contin doar emoticoane. Mai ales ca aceasta din urma nu face referire la nicio postare anterioara.
Multumesc!

Ok..a fost unul singur...si a fost pentru ca nu am primit nici un raspuns!
I'm sorry (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post

471 Pages V  « < 276 277 278 279 280 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th May 2025 - 02:52 PM