![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am vazut The Libertine si mi s-a parut dezamagitor. Un subiect ca acesta putea fi transformat in ceva muuult mai interesant. Actorii sunt f buni ( Malkovich genial as usual si cu vocea lui sexy as always (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ). Nu stiu...filmul e o insiruire de replici, profunde si memorabile ce-i drept, dar lipseste cu desavarsire acel je ne sais quoi care sa faca filmul in sine memorabil. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Am vazut "The Noteboob". Am plans juma' de film, plus inca o ora dupa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Blue Velvet - by Lynch (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
E bolnav cu capul Lynch asta, imi place la nebunie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Ei, Angel, descoperi"creatiile" David Lynch?
Am vazut ieri Kalifornia, cu Brad Pitt pe post de criminal in serie, de cand era el tanar si aproape necunoscut. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai pe Lynch il iubesc demult, dar nu am reusit inca sa vad toate filmele lui, pentru ca nu le-am gasit pe unele. Mai am de vazut vreo 2.
Preferatul meu ramane totusi Mulholland Drive. E genial Lynch asta. Si sunt atat de obsedata incat ma tot gandesc sa imi cumpar niste perdele rosii sa imi pun prin apartament (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 32 Joined: 30-January 07 From: Cluj Napoca Member No.: 1,117 ![]() |
Am vazut The Prestige FOARTE FAIN....I LOVE IT
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Am vazut Black Dahlia, faina punere in scena, decor, personaje credibile, dar ceva-ceva nu se leaga. Mi s-a parut greu de urmarit, ulterior am citit ca scenele de legatura au cam fost taiate la montaj.
Josh Hartnett are un rol care i se potriveste manusa, restul nu prea. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ah si cred ca am uitat sa zic de Volver , filmul nou al lui Almodovar, care sincera sa fiu nu m-a impresionat deloc. Nu prea gust filme de genul si zau ca nu inteleg de ce se omoara lumea dupa ele, poate imi explica cineva. L-am vazut si eu azi si chiar mi-a placut: cum umbla Almodovar cu o chestie scarboasa precum incestul, povestile "fetelor" si mai ales cum a fost filmat. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Am vazut Black Dahlia, faina punere in scena, decor, personaje credibile, dar ceva-ceva nu se leaga. Mi s-a parut greu de urmarit, ulterior am citit ca scenele de legatura au cam fost taiate la montaj. Josh Hartnett are un rol care i se potriveste manusa, restul nu prea. Pe mine m-a enervat, cumva fara cap, mijloc si coada filmul asta. Si din cauza asta n-am putut savura nici punerea in scena, nici nimica. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Pentru mine totalmente timp pierdut. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut "The Noteboob". Am plans juma' de film, plus inca o ora dupa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Am vazut 'Notebook' acum vreo 2 ani si-am plans si eu intr-una la el. Parca as vrea sa-l revad, dar nu cred c-ar mai avea al meu rabdare. Lui i s-a parut prea romantic, dar a stat si el cu mine si s-a uitat pana la capat. Duminica trecuta ne-am uitat la Donnie Darko, dar am adormit cu brio la el. Nu rezist daca mi se stinge lumina. Cert e ca in cele 30 min, cat am fost treaza nu m-a captat. Alt film la care am adormit 'Ghost rider' cu Nicolas Cage si Eva Mendes. Nu-i rau, dar nici exceptional. Mie imi place ca daca adorm, sotul meu imi povesteste ce era mai important. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Zilele trecute am vazut un film de acum vreo 2 ani "The Others". Foarte bun...un horror tare fara sange (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 11:55 PM |
|