![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ana-Maria (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , tu in schimb ai o problema; nu stiu daca e grava sau nu, dar ai timp 2 saptamini sa-ti revizuiesti atitudinea si sa inveti ca bunul-simt nu e optional pe forum.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 90 Joined: 18-February 07 From: Timisoara Member No.: 1,215 ![]() |
Buna,angelito!Eu am inceput de azi sa iau Sotret,20mg si sunt ingrozitor de speriata!Lista cu precautiile e de fapt o coala A4,scrisa marunt.Depresii kare RAREORI duc la sinucidere?!Ce e asta?!Vrea sa ma omoare?!Ktaracta,dar si multe afectiuni care s-au dovedit a fi fatale!Ce sa fac?Observi ceva efecte benefice? Acum am auzit prima data despre Sotret ... este pentru acnee ...? Cine l-a recomandat , dermatologul ... ??? Scuze ca ma bag in seama ... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (( |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
sotret si roacutane sunt medicamente.intr-adevar sunt pentru tratarea acneei,dar,dupa cate am inteles se foloseste doar in cazuri grave,pentru ca are nenumarate reactii adverse.
dermatologul il recomanda,dar este destul de riscant,luat chiar si in doze mici (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) (IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) am fost saptamana asta la farmacie sa imi cumpar eritroacneol,si farmacista plina de entuziasm imi zice sa imi cumpar roacutane ca are efecte miraculoase.m-am enervat teribil pe ea si am sfatuit o sa citeasca intai lista de efecte adverse si apoi sa recomande cu atata usurinta medicamentul,mai ales ca daca exagerezi cu dozarea poate fi foooarte periculos. pe langa asta i am spus ca se foloseste doar in cazuti extreme si am intrebat o daca stie ce s ar putea intampla in cazul in care as fi sau as ramane insarcinata.stiti ce mi a raspuns?ehhh...ho ca nu te obliga nimeni sa cumperi,era o sugestie. nu inteleg cum se pot juca in asa fel cu organismul oamenilor.daca nu stiam despre ce este vorba poate as fi fost tentata sa cumpar si ce s ar fi putut intampla atunci? (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
salut!eu fac de 2 luni si o saptamana tratament cu Sotret si intr-adevar kiar este util..nu stiu dak analizele or sa iasa bune pana la sfarshit...sa speram...oricum,nu`mi vine a crede knd incepe sa se intrevada culoarea mea adevarata a tenului si prospetimea:))...e kiar emotionant!hihi.nu ma simt extraordinar,am o sete continua,buzele-s ferferitza,pielea de pe intreg corpu` se vede clar k e deshidratata,ma km doare burta...mi-e km frik d efectu` teratogen pe care`l are la momentu` actual si pe care l-ar putea avea in viitor...vreau sa fiu o mamica fericita pe viitor de copilasu` ei!exista vreo mamica pe aici care a urmat tratament cu sotret?v-am pupat...
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 90 Joined: 18-February 07 From: Timisoara Member No.: 1,215 ![]() |
[quote name='pokemon' date='Feb 18 2007, 06:25 PM' post='83565']
sotret si roacutane sunt medicamente.intr-adevar sunt pentru tratarea acneei,dar,dupa cate am inteles se foloseste doar in cazuri grave,pentru ca are nenumarate reactii adverse. dermatologul il recomanda,dar este destul de riscant,luat chiar si in doze mici (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) eu am tenul foarte gras , multe puncte negre , am luat cateva luni Diane (anticonceptionale) si era mai ok ... Sotret scade si productia de sebum??? dupa, vezi vreo schimbare sau e ca la Diane , dupa ce ai oprit , tenul e la fel de gras ??? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
cred ca scade si secretia de sebum pentru ca fetele se plangeau ca usuca atat pielea,cat si buzele.dupa ramane o schimbare,si nu ar trebui sa mai apara,dar este recomandat dupa 25 de ani,pentru ca inainte de varsta asta se considera ca acneea poate fi din cauze hormonale,etc si poate fi tratata altfel.
daca zica ca ai tenul gras si puncte negre,ar trebui sa incerci retin a caci el scoate tot ce e in piele,si este o forma mai usoara de tratament. |
|
|
![]()
|
|
cred ca scade si secretia de sebum pentru ca fetele se plangeau ca usuca atat pielea,cat si buzele.dupa ramane o schimbare,si nu ar trebui sa mai apara,dar este recomandat dupa 25 de ani,pentru ca inainte de varsta asta se considera ca acneea poate fi din cauze hormonale,etc si poate fi tratata altfel. daca zica ca ai tenul gras si puncte negre,ar trebui sa incerci retin a caci el scoate tot ce e in piele,si este o forma mai usoara de tratament. mersi pokemon ! deci sortetul nu e bun , ca am numai 22 de ani ... cum e retin A, sunt tot pastile sau e o soluite ? cat timp se face tratamentul ...? |
|
|
![]()
|
|
retinul este o crema care exfoliaza pielea.intra in topicul totul despre acnee si o sa gasesti acolo mult mai multe detalii
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
flavy2ros,eu am 22 ani..si am inceput tratamentu` d la 21.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nu,nu`l urmez tratamentu` de 1 an,am implinit de curand 22..eu zic k la 22 este destul d maturat organismu` d.p.d.v. hormonal..atunci la 15 ani c sa mai zicem?esti deja adult..eu urmez tratamentu`(de 2 luni jumatate) si-s f. multumita..analizele-s ok,pielea incepe sa arate bine...deci,nu te sfii sa incepi tratament cu sotret,dar nu`l lua "dupa ureche" du`te la un dermatolog.Bafta multa si sanatate multa!
|
|
|
![]()
|
|
flavy2ros,eu am 22 ani..si am inceput tratamentu` d la 21.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nu,nu`l urmez tratamentu` de 1 an,am implinit de curand 22..eu zic k la 22 este destul d maturat organismu` d.p.d.v. hormonal..atunci la 15 ani c sa mai zicem?esti deja adult..eu urmez tratamentu`(de 2 luni jumatate) si-s f. multumita..analizele-s ok,pielea incepe sa arate bine...deci,nu te sfii sa incepi tratament cu sotret,dar nu`l lua "dupa ureche" du`te la un dermatolog.Bafta multa si sanatate multa! ok, mersi .. am vrut sa incep acum cu Diane din nou , le pot lua pe amandoua in acelasi timp ?? cat timp trebuie facut tratamentul cu sotret?? ce analize trebuie facute?? mersi , succes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 04:06 PM |
|