![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
flavy cred ca am uitat sa-ti raspund la o intrebare: detralex sunt pastile, se iau 2 pe zi la inceput apoi dupa ce observi imbunatatire se ia decat 1 pe zi si sunt pentru roseata tenului. Daca folosesti si apa termala cum a zis sweet + detralex cred ca ar trebui sa vezi foarte repede efecte.. eu deja dupa vreo 2 saptamani de detralex nu ma mai inroseam mai deloc iar pt tenul f gras de ce nu incerci cu suplimente de zinc? gasesti sigur la plafar..
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 90 Joined: 18-February 07 From: Timisoara Member No.: 1,215 ![]() |
eu, pt a fi sigura ca am tenul perfect curat, folosesc lapte demachiant pt ten sensibil si gel de fata..flavy, da-te si cu apa termala daca ti se inroseste pielea, o sa ti-o mai calmeze putin..eu mi-am luat apa termala Uriage si chiar observ diferenta, mai ales ca am avut tenul ff rosu si uscat de la retin-a.. mersi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ce gel de fata folosesti ? dupa ce folosesti gelul , dai cu apa termala? flavy cred ca am uitat sa-ti raspund la o intrebare: detralex sunt pastile, se iau 2 pe zi la inceput apoi dupa ce observi imbunatatire se ia decat 1 pe zi si sunt pentru roseata tenului. Daca folosesti si apa termala cum a zis sweet + detralex cred ca ar trebui sa vezi foarte repede efecte.. eu deja dupa vreo 2 saptamani de detralex nu ma mai inroseam mai deloc iar pt tenul f gras de ce nu incerci cu suplimente de zinc? gasesti sigur la plafar.. mersi, maria (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cat timp trebuie luat detralex? o sa incerc si suplimente cu zinc ... mersi ! am intrebat de peelingul care l-am facut , folosesc tricloracetic 30% + salicilic 20% ... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
flavy detralexul se ia mai tot timpul.. mie asa mi-a zis dna doctor.. intai 2 pastile si apoi ramai cu una ca sa mentii efectul. oricum eu am vazut ca si dupa ce am intrerupt vreo 2-3 saptamani s-a mentinut efectul deci poti sa mai faci si pauza
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
flavy, am avut multe geluri de fata: Cleanance- Avene, Keracnyl-Ducray, Purif-Ac-Roc, Boreade Creme Lavante-Noviderm, Sebium-Bioderma, Skincode..acum am revenit la Keracnyl, mi se pare ok, nu e e foarte agresiv..mi-a mai placut Purif-ac si de asemeni Creme Lavante, care e f bun, mai ales daca ai tenul sensibil, este foarte delicat..dar trebuie neaparat sa folosesti si un demachiant daca ai un machiaj rezistent, pt ca nu curata perfect..dupa ce mi se termina Keracnyl, vreau sa imi iau Plante System..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
dupa ce ma spal, ma dau cu apa termala Uriage..mie imi place pt ca, spre deosebire de alte ape termale, trebuie sa o lasi sa se usuce si are un efect foarte racoritor si imi mai calmeaza pielea..am mai avut si avene, dar nu am fost foarte impresionata.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 90 Joined: 18-February 07 From: Timisoara Member No.: 1,215 ![]() |
flavy detralexul se ia mai tot timpul.. mie asa mi-a zis dna doctor.. intai 2 pastile si apoi ramai cu una ca sa mentii efectul. oricum eu am vazut ca si dupa ce am intrerupt vreo 2-3 saptamani s-a mentinut efectul deci poti sa mai faci si pauza k , mersi ... parca nu as vrea sa i-au asa fara medic ... mi-a recomandat cineva sa merg la cosmetica si sa fac u test pentru ten sa imi recomande produse , daca nu sunt multumita de alea mele ... sunt curioasa ca o sa zica ... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) chiar dupa peeling cum ai avut, coaja ? cum sa exfoliat la peelingul mediu, intr-un strat gros...? 4 peelinguri superficiale fac cat unu mediu ... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) flavy, am avut multe geluri de fata: Cleanance- Avene, Keracnyl-Ducray, Purif-Ac-Roc, Boreade Creme Lavante-Noviderm, Sebium-Bioderma, Skincode..acum am revenit la Keracnyl, mi se pare ok, nu e e foarte agresiv..mi-a mai placut Purif-ac si de asemeni Creme Lavante, care e f bun, mai ales daca ai tenul sensibil, este foarte delicat..dar trebuie neaparat sa folosesti si un demachiant daca ai un machiaj rezistent, pt ca nu curata perfect..dupa ce mi se termina Keracnyl, vreau sa imi iau Plante System..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dupa ce ma spal, ma dau cu apa termala Uriage..mie imi place pt ca, spre deosebire de alte ape termale, trebuie sa o lasi sa se usuce si are un efect foarte racoritor si imi mai calmeaza pielea..am mai avut si avene, dar nu am fost foarte impresionata.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) mersi ... eu am nevoie de ceva care curata foarte bine , ceva pentru puncte negre care sa curete porii foarte bine ... nu stiu care ar fi mai bun .... u gel agresit care curata bine sau unul mai putin agresiv ... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nu folosesc in generel machiaj ... de unde ai luat apa termala uriage, din farmacie? |
|
|
![]()
|
|
dupa peeling da am facut o coaja... nu f subtire dar nici groasa... s-a dus cam in 7 zile la mine. iar pt detralex din cate mi-a zis mie doctorita nu-ti trebuie cine stie ce prescriptie medicala... dar tu mai bine intreaba ca sa fii linistita
|
|
|
![]()
|
|
dupa peeling da am facut o coaja... nu f subtire dar nici groasa... s-a dus cam in 7 zile la mine. iar pt detralex din cate mi-a zis mie doctorita nu-ti trebuie cine stie ce prescriptie medicala... dar tu mai bine intreaba ca sa fii linistita si la mine a fost o coaja subtirica si cand s-a exfoliat era ca o piele subtire ... am fost la doamna doctor si ea s-a mirat de rezultate si nu putea sa-si explice ce s-a intamplat de nu au tinut rezultatele (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ma gandesc ca am nevoie de ceva mai puternic , peelingul care la facut a fost superficial ... a zis ca o fata care a facut inaintea mea a avut rezultate foarte bune ... nu stiu ce sa zic ... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) poate o sa incerc in toamna un peeling mediu ... sa vedem ... din martie nu prea se mai fac ptr ca se incalzeste vremea ... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si pana atunci sa fac alte tratamente care sa faca tenul sa arate mai bine ... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Produse profesionale pentru Peeling - http://www.glydermonline.com/productsforprofessionaluse.html
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Fetelor, vineri la ora 2 jumate m am programat la smuls fata la dr. Leventer (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Sa mi tineti pumnii ca am un pic emotii, mai ales cu privire la faptul ca nu ma voi recupera intr o saptamina, cit am eu la dispozitie sa stau in casa.
Sa va mai intreb o chestie: dr. rosca, la care am fost la consultatie , mi a zis ca ar fi o masca care se poate pune pe fata dupa citeva zile dupa ce s a facut peelingul si are efectul sa mai reduca din roaseata. Stiti ceva? |
|
|
![]()
|
|
Andreica bafta iti tin pumnii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Daca ai vreo intrebare dupa peeling poti sa-mi scrii aici sau pe privat si iti raspund.. eu i-am bombardat cu vreo 10 emailuri pe cei de la clinica in primele zile (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) pt ca vroiam sa fac totul perfect, mi-era f frica sa nu raman cu semne. iar despre ceea ce ai intrebat tu: da la o sapt dupa peeling cand s-a luat macar 90% din piele mergi la dna doctor si iti pune o masca (care contine printre altele advantan- asta are cortizon dar a zis ca e ok folosit o singura data) care regenereaza si reduce roseata, inmoaie restul de piele care nu s-a luat dupa peeling. Sa vezi ce piele super o sa ai pe urma, roz ca de bebe, doar sa urmezi toate instructiunile
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 01:54 AM |
|