IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

158 Pages V  « < 40 41 42 43 44 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce filme ati mai vazut?
kalua
post Mar 3 2007, 01:48 AM
Post #411

Musafir

Iar acum am terminat de vazut Wicker Man cu Nicholas Cage, asa o porcarie n-am mai vazut de mult timp. Timp pierdut! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Anaconda
post Mar 3 2007, 05:59 AM
Post #412

Musafir

QUOTE(kalua @ Mar 3 2007, 01:48 AM) *
Iar acum am terminat de vazut Wicker Man cu Nicholas Cage, asa o porcarie n-am mai vazut de mult timp. Timp pierdut! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

filmul ala cand a murit la sfarsit?inteleg datinele bastinasilor de pe insula aia,dar ciudat mi-a parut ca aveau boala cu politistii,ca la sfarsit tipele tot politisti au racolat

QUOTE(divi2007 @ Mar 2 2007, 11:36 PM) *
si mie mi a placut tokio drift (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

domne mi-e nu mi-a placut.........il ador filmul deabia astept sa vina vara sa ma fisez cu noua mea vuumm vummm(masinuta)
how they live in tokio,if u seen it then u mean it then u know u have to go.......fast and furiossssssssssss....drift ..drift

+Quote Post
ioannaraluka
post Mar 3 2007, 08:04 AM
Post #413

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Subscriu la Tokio Drift, si eu m-am uitat pentru masini si atmosfera.
Am vazut Pursuit of Happyness, cu Will Smith si fiul..impressive, desi greoi (era sa renunt in primul sfert de ora).
Doua filme "girl power" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Elektra si Aeon Flux, pentru amatori de benzi desenate si SF-uri.
Si trei "orori" in opinia mea: Idiocracy mai sus-mentionat, Dogma, care nu m-a impresionat si I'll always know what you did last summer, cel mai rau din serie.

+Quote Post
kalua
post Mar 3 2007, 12:00 PM
Post #414

Musafir

QUOTE(Anaconda @ Mar 3 2007, 04:59 AM) *
filmul ala cand a murit la sfarsit?inteleg datinele bastinasilor de pe insula aia,dar ciudat mi-a parut ca aveau boala cu politistii,ca la sfarsit tipele tot politisti au racolat

Da, asta e Wicker Man. Caracterele personajelor foarte slabe (daca n-am cunoaste actorii si n-am sti ce le poate de fapt pielea am putea spune ca joaca prost de tot), filmul ar fi putut sa ne tina in suspans, dar nu reuseste deloc. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
angeldust
post Mar 3 2007, 12:21 PM
Post #415

Musafir

As aprecia daca nu ati mai dezvalui sfarsitul filmelor pe aici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Uite de exemplu eu nu am vazut Wicker Man si acum nici nu mai am chef sa il vad daca stiu ca ala moare la sfarsit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Idiocracy si My Super Ex-Girlfriend intra pentru mine in categoria Hollywood crap. Dogma in schimb mie mi-a placut dar nah...recunosc ca e un anumit gen de umor, filmele lui Kevin Smith nu sunt chiar pe gustul tuturor. Mie mi-au cam placut toate.

+Quote Post
Ala80
post Mar 3 2007, 12:31 PM
Post #416

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

Am vazut Apocalypto si The Pursuit of Happyness. Am adormit la amandoua. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
angeldust
post Mar 3 2007, 12:39 PM
Post #417

Musafir

Pai atunci inseamna ca nu le-ai vazut Ala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hai mai....mai da-le o sansa, probabil ca erai f obosita, Apocalypto chiar nu e de adormit si mie The pursuit chiar mi s-a parut fain, inspirational.

+Quote Post
Ala80
post Mar 3 2007, 12:42 PM
Post #418

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

Pana la urma le-am vazut pana la sfarsit, dar ma asteptam la mai mult de la 2 fime de oscar. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
angeldust
post Mar 3 2007, 12:57 PM
Post #419

Musafir

Mda...recunosc ca pentru mine Oscarurile nu reprezinta un criteriu dupa care aleg ce filme sa vad. Apocalypto mi-a placut pentru felul in care a fost filmat, peisaje, etc. Asa ca si scenariu e cam apa de ploaie. The pursuit mi-a placut pentru idee, ideea ca orice e posibil daca iti doresti suficient de mult si esti dispus sa faci sacrificii. Totusi, spre deosebire de cei care au spus ca Will Smith a jucat extraordinar in filmul asta, mie mi-ar fi placut mai mult filmul cu alt actor in rolul lui. Nu imi place Will Smith si pace.

+Quote Post
kalua
post Mar 4 2007, 05:26 PM
Post #420

Musafir

Broken flowers cu Bill Murray, Sharon Stone, Jessica Lange si altii: (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Si o bila rosie mare in plus pentru coloana sonora. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

158 Pages V  « < 40 41 42 43 44 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th August 2025 - 12:07 AM