![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iar acum am terminat de vazut Wicker Man cu Nicholas Cage, asa o porcarie n-am mai vazut de mult timp. Timp pierdut! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
Anaconda |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iar acum am terminat de vazut Wicker Man cu Nicholas Cage, asa o porcarie n-am mai vazut de mult timp. Timp pierdut! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) filmul ala cand a murit la sfarsit?inteleg datinele bastinasilor de pe insula aia,dar ciudat mi-a parut ca aveau boala cu politistii,ca la sfarsit tipele tot politisti au racolat si mie mi a placut tokio drift (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) domne mi-e nu mi-a placut.........il ador filmul deabia astept sa vina vara sa ma fisez cu noua mea vuumm vummm(masinuta) how they live in tokio,if u seen it then u mean it then u know u have to go.......fast and furiossssssssssss....drift ..drift |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Subscriu la Tokio Drift, si eu m-am uitat pentru masini si atmosfera.
Am vazut Pursuit of Happyness, cu Will Smith si fiul..impressive, desi greoi (era sa renunt in primul sfert de ora). Doua filme "girl power" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Elektra si Aeon Flux, pentru amatori de benzi desenate si SF-uri. Si trei "orori" in opinia mea: Idiocracy mai sus-mentionat, Dogma, care nu m-a impresionat si I'll always know what you did last summer, cel mai rau din serie. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
filmul ala cand a murit la sfarsit?inteleg datinele bastinasilor de pe insula aia,dar ciudat mi-a parut ca aveau boala cu politistii,ca la sfarsit tipele tot politisti au racolat Da, asta e Wicker Man. Caracterele personajelor foarte slabe (daca n-am cunoaste actorii si n-am sti ce le poate de fapt pielea am putea spune ca joaca prost de tot), filmul ar fi putut sa ne tina in suspans, dar nu reuseste deloc. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
As aprecia daca nu ati mai dezvalui sfarsitul filmelor pe aici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Uite de exemplu eu nu am vazut Wicker Man si acum nici nu mai am chef sa il vad daca stiu ca ala moare la sfarsit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Idiocracy si My Super Ex-Girlfriend intra pentru mine in categoria Hollywood crap. Dogma in schimb mie mi-a placut dar nah...recunosc ca e un anumit gen de umor, filmele lui Kevin Smith nu sunt chiar pe gustul tuturor. Mie mi-au cam placut toate. |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Am vazut Apocalypto si The Pursuit of Happyness. Am adormit la amandoua. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai atunci inseamna ca nu le-ai vazut Ala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hai mai....mai da-le o sansa, probabil ca erai f obosita, Apocalypto chiar nu e de adormit si mie The pursuit chiar mi s-a parut fain, inspirational.
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Pana la urma le-am vazut pana la sfarsit, dar ma asteptam la mai mult de la 2 fime de oscar. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mda...recunosc ca pentru mine Oscarurile nu reprezinta un criteriu dupa care aleg ce filme sa vad. Apocalypto mi-a placut pentru felul in care a fost filmat, peisaje, etc. Asa ca si scenariu e cam apa de ploaie. The pursuit mi-a placut pentru idee, ideea ca orice e posibil daca iti doresti suficient de mult si esti dispus sa faci sacrificii. Totusi, spre deosebire de cei care au spus ca Will Smith a jucat extraordinar in filmul asta, mie mi-ar fi placut mai mult filmul cu alt actor in rolul lui. Nu imi place Will Smith si pace.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Broken flowers cu Bill Murray, Sharon Stone, Jessica Lange si altii: (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Si o bila rosie mare in plus pentru coloana sonora. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 12:11 AM |
|