![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Banlieue 13 (2004), film frantuzesc. Am zis ca ma uit la el numai pentru David Belle, cel care a inventat" Le parkour“ si intr-adevar am avut ce vedea, niste cascadorii de mai mare frumusetea, fara cascadori, majoritatea din ele fara sigurante (franghii si dintr-astea). Subiectul e unul cunoscut si rascunoscut, filmul nu prezinta interes din punctul asta de vedere. Si a fost filmat in Romania. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
In ultima luna:
Volver si Hable con Ella-Almodovar Sacrificiul si Nostalghia-Tarkovsky Charmul discret al burgheziei-Bunuel In cautarea fericirii cu Will Smith |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am vazut some chick flicks, filme de-ale light la care se uita muierile cand se despart de cate un barbat, cand trec printr-o depresie, etc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am o lista intreaga, o sa va tin la curent.
Astazi : Down with love (2 stelutze fluffy roz) 51st State (2 stelutze roz + 2 buline rosii -> semn ca asta chiar mi-a placut oarecum) Head over heels (rated "D" for diabetic lines and images. Total nerecomandat cinicilor) |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am vazut some chick flicks, filme de-ale light la care se uita muierile cand se despart de cate un barbat, cand trec printr-o depresie, etc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am o lista intreaga, o sa va tin la curent. Astazi : Down with love (2 stelutze fluffy roz) 51st State (2 stelutze roz + 2 buline rosii -> semn ca asta chiar mi-a placut oarecum) Head over heels (rated "D" for diabetic lines and images. Total nerecomandat cinicilor) Da,da,angel,kiar te rog!Mie-mi place,asa cand sunt stresata,sa vad un film "usor",iar astea chick flicks ma binedispun cel mai tare (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 248 Joined: 1-February 07 From: barca Member No.: 1,130 ![]() |
am cautat si eu Mulholland Drive...l-am vazut ieri...mi-a placut si nu prea...stilul david linch...
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Adevarul cu Lynch e ca ... you either hate it or you love it (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca nu te-a impresionat Mulholland nu prea cred ca are sens sa incerci si alte filme de la el, rezultatul o sa fie acelasi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mai puteti adauga pe lista de "filme de duminica vazute martea la pranz" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si : Love Actually + Wedding Crashers |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu rade angel de muierile stresate care se despart de barbat, ca "pe-acolo" -s si eu. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
asa ca, duminica trecuta am enjoyed "Two Weeks Notice" cu Sandra Bullock si Hugh Grant. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Am vazut zilele trecute Ghost Rider. Dragutz... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca luam in seama trailer-ul ma asteptam sa fie vreun super film...bine ca nu am facut-o...acum post spune doar ca este dragutz. Nu shtiu exact ce se vrea...noroc cu tehnologia asta noua.
Nu e nici de groaza, nici comedie... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tot film pentru duminica dupa-amiaza sau daca chiar n-aveti ce face mai bun: A good year cu Russel Crowe. Inceput promitator, apoi o lasa mai usurel.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eh eu sunt putin pe invers (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dupa ce toata saptamana am vazut filme de-astea de duminica ( Pretty Persuasion, Love Actually -asta fu oarecum misto) , azi am vazut Wild at Heart - din nou, Lynch (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Da, da...stiu ca am o obsesie. Desi filmul e bun, ca orice film de-al lui Lynch evident, totusi e cel care mi-a placut cel mai putin pana acum. Sunt multe scene foarte tari, dar filmul per ansamblu si mai ales sfarsitul nu prea mi-au placut. Mai am vreo 2 filme de-ale lui pe care nu le-am vazut si nu le gasesc nicaieri, da tot fac eu rost pana la urma, pentru ca o obsesie trebuie neaparat intretinuta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 11:40 PM |
|