![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Cele cu albastru la ochi (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Acum imi plac astea (IMG:http://i27.photobucket.com/albums/c168/ioannaraluka/IsabeliFontana1.jpg) (IMG:http://i27.photobucket.com/albums/c168/ioannaraluka/machiaj3.jpg) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
care ten perfect mey.... ca in pozele 6 si 7 (postate de wal) eu vad kile de fdt si pudra (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) cele albastre mi se par foarte SF, in rest, imi plac....ce mai ... opere de arta! ma intreb cu ce e machiata tipa din pozele postate de bia (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) e mult prea fain sa fie adevarat! Exista niste pigmenti minerali la firmele profesionale si farduri de pleoape crema si compacte ce au irizatii foarte frumoase. Nu e greu sa le gasesti, secretul consta in creativitate si tehnica de aplicare. Mai mult in creativitate ca tehnica apartine fiecaruia in parte... |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vreau sa stiu si eu mai multe despre pigmentii astia minerali. E prima oara cand aud termenul sincera sa fiu (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Ce sunt si ce rol au mai exact?
|
|
|
![]()
|
|
Vreau sa stiu si eu mai multe despre pigmentii astia minerali. E prima oara cand aud termenul sincera sa fiu (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Ce sunt si ce rol au mai exact? Multe firme au acesti pigmenti minerali in gama lor de produse cosmetice. Sunt niste prafuri colorate ce pot fi amestecate intre ele sau folosite ca atare, sidefate sau perlate, cu sclipicxi sau fara. Au proprietati multiple: se pot aplica atat umede cat si uscate, se pot amesteca in luciul de buze, ruj, fard de pleoape crema pentru a crea diverse efecte, se pot folosi si pe pometi in loc de fard de obraz, amestecati cu fondul de ten, crema de corp sau crema de fata pentru diverse reflexe sau tonuri de culoare pe fata sau corp. Sunt ambalati in cutii micute, cu gaurele... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Uite asa arata: (IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/catalog3.jpg) (IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/171-f.jpg) (IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/M540_261.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
am vazut si eu ceva asemanator la Pupa, Bourjois, Sephora..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bia, tu ai incercat? mi se pare putin dificil de realizat un astfel de make-up, daca nu te pricepi, probabil o sa imprastii fardul pe toata fata.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
am vazut si eu ceva asemanator la Pupa, Bourjois, Sephora..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bia, tu ai incercat? mi se pare putin dificil de realizat un astfel de make-up, daca nu te pricepi, probabil o sa imprastii fardul pe toata fata.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Da, eu le folosesc in multe scopuri! Mie nu mi se pare greu... sau mai exact, nu mi se mai pare greu. Cand am pus mana prima oara pe asa ceva, acum un an jumate - doi, m-am uitat si eu un pic stramb dar a fost suficient sa incep sa ma joc si sa vad cam cum ar merge si unde, etc. La fel a fost si cu genele false, dupa una doua incercari nu am mai fost nesigura si le-am pus perfect. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
spune-ne si noua cum te dai cu fardul respectiv si de care ai..: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
japoneza lui walpu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) explica foarte frumos ce sunt si cum se pot folosi pigmentii aici.
pardon, e chinezoaica, sorry. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
japoneza lui walpu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) explica foarte frumos ce sunt si cum se pot folosi pigmentii aici. pardon, e chinezoaica, sorry. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Pai cam acelasi lucru am spus si eu cu un post mai inainte, numai ca n-am explicat atat de bine... Ma uitam ce colectie are fetita asta!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cred ca se castiga mult mai bine afara... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 09:27 PM |
|