IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages V  « < 2 3 4 5 >  
Reply to this topicStart new topic
> Bitch...
ZIBBA
post Mar 6 2007, 02:24 PM
Post #31

Dependent

Group: Dependent
From: barca
Member No.: 1,130

ai pus niste intrebari aici...am sa iti raspund si eu la el...
1.o persoana adulta nu se poate skimba prea mult...personalitatea ei e deja formata,principiile deasemenea...asa ca atunci cand cunosti pe cineva,tatoneaza terenul si vezi ce iti place la pesoana respectiva si ce nu...si punand in balanta bunele si relele ajungi la o concluzie optima pentru tine...ideal este sa nu te arunci cu capul inainte intr-o relatie...incepi totul ca o amicitie...asa vei putea gandi cat de cat obiectiv.trebuie sa te intrebi:"pentru ce imi place x?"...pentru ca e...asa...asa...asa...pentru ce nu imi place?pentru...a...b...c...
daca persoana merita...consider ca trebuie sa te implici total in acea relatie...adica sa dai ce crezi tu ca ai mai bun...pentru ca sunt convinsa ca vei primi la fel...exista si riscul sa fii gresit si sa nu ti se inapoieze pe cat dai,dar mai bine asa...decat sa te duci apoi acolo in sufletul tau si sa te simti mizerabil pentru ca te-ai ca o vampa...
2.ai vrut exemple...uite,eu l-am pus in mijlocul universului meu pe actualul meu sot ,pentru ca merita...cand ma uit la el,ma simt implinita ,protejata,invat zilnic ceva din existenta lui...candva...si eu purtam un fel de masca ...nu acordam prea mult credit persoanelor...insa tanjeam dupa linistea de acum...nu o probasem...insa stiam ca exista...simteam ca vreau sa ofer cuiva dragostea mea...ca vreau sa impartasesc cuiva gandurile mele...bucuria mea de trai...ce simteam atunci?vedeam ca sunt admirata,invidiata...dar nu ma incalzea cu absolut nimic..eram singura...asa ca,dupa cum spuneam...nu te inkide si mai mult in tine...esti femeie si ai atatea lucruri frumoase de oferit...nu le ascunde...cine are oki sa le vada...le va vedea...te asigur eu! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

si iti mai spun ceva...varsta pe care o ai e o varsta a indoielilor...cand ai trecut de la tineretea exuberanta la tineretea matura...e timpul intrebarilor legate de viitorul tau...nu demult am fost ca tine...si cunosc destule persoane cu aceleasi probleme...
crezi in tine si da crezare si celorlati! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
WhiteWitch
post Mar 6 2007, 02:27 PM
Post #32

Contaminat
*

Group: Membru
From: Romania
Member No.: 1,295

La primul punct iti dau perfecta dreptate.Desi viatza poate oferi surprize,iar oamenii la fel.Dar ai dreptate.
In schimb la punctul doi,as dori sa iti pun o intrebare:daca intr-un viitor nu va mai fi sa fie (nu iti doresc asta,Doamne fereste,ipotetic discutam),ce vei face,te vei prabusi cu totul?

nu te inkide si mai mult in tine...esti femeie si ai atatea lucruri frumoase de oferit...nu le ascunde...cine are oki sa le vada...le va vedea...te asigur eu!
-iti multumesc de sfat si chiar incerc sa fac asta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
ZIBBA
post Mar 6 2007, 02:42 PM
Post #33

Dependent

From: barca
Member No.: 1,130

daca ar fi asa cum spui tu...adica intr-o zi sa se duca de rapa totul...as gandi ca asa a fost sa fie...sigur ca as suferi enorm...nici nu vreau sa ma gandesc...dar as face in asa fel incat sa merg mai departe...stii ce se spune?ca uneori facem prea multe pregatiri pentru a trai...si e adevarat...de ce sa nu te bucuri de ce ai,in loc sa te gandesti ca intr-o zi va fi rau?asa gandind mereu la o perspectiva neagra,nu faci alceva decat sa lasi timpul sa treaca pe langa tine...iar timpul trece,vrei nu vrei...au fost momente in viata mea cand mi-a fost destul de neplacut...dar am invata sa cred si sa sper ca asa e viata...si vor veni si zile mai bune...gandirea aceasta mai putin pozitiva sta la baza deprimarii,o maladie destul de raspandita in zilele noastre...asa ca n-o lasa sa se strecoare in viata ta!
eu gandesc asa...orice problema are macar o solutie...chiar daca nu o gasesti tu...te gaseste ea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
asa ca,fruntea sus!merita sa traiesti...sa fii fericita!

+Quote Post
angeldust
post Mar 6 2007, 02:42 PM
Post #34

Musafir

Un singur lucru mai am de adaugat. Viata e interesanta si faina tocmai pentru ca iti rezerva surprize. Ar fi de-a dreptul plictisitor si aiurea sa stii mereu la ce sa te astepti sa stii ca dai x si y si primesti garantat k si z in schimb. Eu am avut parte si de suprize placute si neplacute. Am intalnit oameni carora le-am tot dat si nu am primit nimic in schimb sau mai rau am primit cu totul altceva decat ma asteptam ( am ramas totusi cu multumirea ca am incercat, mi-am lins ranile si am mers mai departe), am intalnit si oameni de la care am luat si carora le-am dat in egala masura (a fost un schimb reciproc avantajos, dar nimic deosebit) insa mi-au ramas in suflet oamenii care mi-au dat stiind clar ca nu am cu ce sa ii rasplatesc, care s-au simtit bine pentru simplul fapt ca au putut sa imi faca o bucurie cat de mica.

Melodia asta m-a pus pe ganduri de prima oara cand am auzit-o si marturisesc ca ma face sa ma simt mai bine mereu cand am o stare din asta cum e cea prin care treci tu acum. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Alanis Morissette - You owe me nothing

+Quote Post
leo
post Mar 6 2007, 02:49 PM
Post #35

Dependent

From: Craiova
Member No.: 928

white witch...gresesti cand spui ca barbatii nu accepta sinceritatea pura. relatia cu prietena mea trece un pic de 4 ani. de ce? pentru ca nu ne-am mintit niciodata. sunt cazuri in care ii spun de fiecare femeie care incearca sa intre in discutie cu mine. fiecare stim totul despre fiecare. acest comportament a scos gelozia din relatia noastra definitiv.
desigur ca orice barbat accepta o femeie sincera...acum depinde care iti e constinta: poti fi sincera fara sa ranesti sau nu poti fi?
a desfasura papirusul cu intalnirile cu altii pe luna in curs, pana la podea e logic sa nu fie de apreciat nici de barbati nici de femei.

+Quote Post
WhiteWitch
post Mar 6 2007, 03:16 PM
Post #36

Contaminat
*

uneori facem prea multe pregatiri pentru a trai...si e adevarat...de ce sa nu te bucuri de ce ai,in loc sa te gandesti ca intr-o zi va fi rau?
-nimic mai adevarat,asta incerc si eu sa fac:sa evit sa traiesc in trecut sau viitor si pe cat posibil numai in prezent.

Un singur lucru mai am de adaugat. Viata e interesanta si faina tocmai pentru ca iti rezerva surprize. Ar fi de-a dreptul plictisitor si aiurea sa stii mereu la ce sa te astepti sa stii ca dai x si y si primesti garantat k si z in schimb.
-corect si eu m-as plicitisi daca totul ar fi previzibil,tot ce incerc eu sa fac,insa,este sa pastrez ceva acolo doar pentru mine si o marja de precautie,pentru ca nu cred ca cineva merita pe lumea asta prabusirea universului tau interior si ca scopul vietii este mai mult decat o singura persoana.
white witch...gresesti cand spui ca barbatii nu accepta sinceritatea pura. relatia cu prietena mea trece un pic de 4 ani. de ce? pentru ca nu ne-am mintit niciodata. sunt cazuri in care ii spun de fiecare femeie care incearca sa intre in discutie cu mine. fiecare stim totul despre fiecare. acest comportament a scos gelozia din relatia noastra definitiv.
-sincer mie mi se pare un control exagerat pe care il practicati unul asupra celuilalt.Si daca exista incredere,la ce este nevoie de asa ceva?
Leo,as vrea sa imi spui ca lucrurile stau la fel de bine in privinta increderii si fidelitatii si dupa 20 de ani...
Pot fi sincera si pot fi fidela cu cine consider ca merita si in conditiile in care de ambele parti s-a stabilit asta.O garantie pe viata,insa,nu cred ca exista,motiv pentru care am si o maaaare rezerva in a ma casatori in biserica si a face niste juraminte pentru totdeauna.
Va multumesc tuturor pentru raspunsurile voastre si regret daca am deranjat pe cineva,chiar nu a fost cu intentie. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Angeldust,iti multumesc pentru melodie! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
WhiteWitch
post Mar 6 2007, 03:49 PM
Post #37

Contaminat
*

1.Si intr-o casnicie de ani si ani,probabil si cu copii la mijloc vei fi la fel de categoric,doar pentru o singura greseala?Ce te face sa crezi ca tu nu vei calca stramb vreodata?
2.O singura sansa?Chiar si mie mi se pare putin...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
In momentul in care vei pune un om in centrul universului si va veni intr-un viitor momentul in care el va mai inceta sa existe in viata ta,dintr-un motiv sau altul,vei atinge COLAPSUL.
3.
eu ma astept tot timpul ca omul de langa mine sa ascunda ceva si sunt la panda.
-nu te supara,dar asta nu are nici o treaba cu increderea despre care vorbeai mai sus si despre care spui ca te tine impreuna pe tine si prietena ta de 4 ani.
Personal,consider ca oamenii dau fidelitatii o importanta mai mare decat merita,de aceea sunt si atat de devastati cand asa ceva se intampla.
Ce nu ai inteles,este ca eu nu am nici cea mai mica dorinta de a ma razbuna pe altii,dar daca este ca ei sa tradeze anumite lucruri,pur si simplu nu mai imi pasa.

+Quote Post
samera
post Mar 7 2007, 02:10 AM
Post #38

Contaminat
*

Member No.: 931

Salut!

Tu ce crezi ca barbatii din viata ta, pe care te-ai "razbunat" tu, au suferit?

Intr-adevar nu e bine sa pui un om in centrul universului, dar nici dorinta de a avea un barbat langa tine nu trebuie sa fie centrul universului. Daca nu ai incredere ca poti sa gasesti un barbat asa cum vrei tu atunci nu-i incerca pe toti cei care te curteaza. Sa ai o relatie cu un barbat nu este cel mai important lucru din viata.

In prima ta relatie de 4 ani tu nu ai gresit niciodata?!

Eu cred ca tu sari peste niste etape importante dintr-o relatie, nu degeaba se zice sa nu te culci cu el din prima seara, in cazul in care vrei ca omul acela sa te respecte, sa se comporte asa cum trebuie cu tine, pe scurt sa ajunga sa te iubeasca. Eu sunt sigura ca multi barbati se comporta asa si din cauza ca n-au fost implicati intr-o relatie serioasa pana atunci sau din cauza ca intr-o relatie serioasa au fost dezamagiti de partenera, asa cum ai fost si tu dezamagita si in prima ta relatie.

E adevarata faza ca barbatii se maturizeaza mai greu...

Ai 27 de ani, eu consider ca la varsta asta poti sa intalnesti si un barbat matur, normal depinde de mediul in care il cauti...
Poate tocmai din cauza comportamentului tau te curteaza numai barbatii care nu vor decat o aventura.

Ai o varsta, trebuie sa te gandesti ca amicii tai, mai devreme sau mai tarziu, o sa-si faca o familie si tu ce o sa faci?!... o sa stai pe capul lor toata ziua, o sa fii singura toata viata ca acei prieteni nu o sa mai poata sa-si "piarda" timpul cu tine...

Eu zic ca cel mai bine e sa nu mai cauti asa disperata o relatie si sa te axezi mai intai pe relatiile cu prietenii tai si eventual cu anturajul lor, timp in care sa incerci sa te redescoperi pe tine, sa aflii ce iti place sa faci ca sa poti aplica mai tarziu intr-o relatie cu un barbat, sa observi ce iti place la comportamentul unui amic, ce iti place la altul ca sa iti dai seama de fapt ce vrei tu de la un barbat.

Trebuie sa ai incredere ca exista cineva asa cum il vrei tu, care sa merite "efortul" de a-i fi fidela si care o sa-ti raspunda cu aceeasi moneda. Exista si oameni maturi care se pot schimba, oameni cu capul pe umeri care isi dau seama ca nu au cum sa le stie pe toate si sunt pregatiti sa invete, oameni care nu au fost implicati intr-o relatie de lunga durata (sau care au fost marcati in urma uneia) si atunci cand vor sa o faca le e putin greu sa se acomodeze dar cu timpul reusesc.

Greseala e omeneasca!

Nu trebuie sa cauti razbunare, sa-ti pierzi timpul cu oameni care nu merita, trebuie sa cauti fericirea...viata e scurta pentru a ti-o irosi cu nesimtiti, sau sa dai lectii oamenilor care nu merita. Debaraseaza-te de tot ce nu e bun... Nu te mai uita in trecut ci priveste viitorul...

Bafta in ceea ce-ti propui sa faci!

+Quote Post
WhiteWitch
post Mar 7 2007, 07:27 AM
Post #39

Contaminat
*

Altcineva care nu a citit atent:nu caut razbunare,nici nu am afirmat ca in relatia de 4 ani nu am avut si propriile mele greseli,ci doar ca lucrurile nu au fost tocmai roz.Scrie undeva asa ceva?Eu nu cred...
Apoi,daca au suferit acei barbati sau nu este problema lor,atata vreme cat nu sunt in stare de fair-play.

Poate tocmai din cauza comportamentului tau te curteaza numai barbatii care nu vor decat o aventura.
-te contrazic vehement:in ultimul timp,chiar cand nu mai doream nici un fel de relatie,ci pur si simplu liniste,am dat numai peste barbati disperati sa aiba o relatie,daca nu chiar mai mult.

nu degeaba se zice sa nu te culci cu el din prima seara, in cazul in care vrei ca omul acela sa te respecte,
-sa fim seriosi!Sau poate ca eu am o maaare problema:ma consider absolut egala in drepturi cu barbatii,asa ca sa faca bine sa nu ma judece,atata vreme cat ei nu sunt cu nimic mai buni.Cred ca adevaratul respect tine de mai mult decat:cand si cu cine te culci,doamnelor!
Ai o varsta, trebuie sa te gandesti ca amicii tai, mai devreme sau mai tarziu, o sa-si faca o familie si tu ce o sa faci?!... o sa stai pe capul lor toata ziua, o sa fii singura toata viata ca acei prieteni nu o sa mai poata sa-si "piarda" timpul cu tine
...-faptul ca am o varsta chiar nu ma sperie cu nimic.Da,imi doresc o familie,dar cu un om potrivit atunci cand va fi sa il intalnesc.Daca niciodata nu voi intalni asa ceva,nu o voi face.Oricum,personal nu sunt de acord cu casatoria,dar asta este strict opinia mea,nu cer sa mi-o impartaseasca nimeni.Singura?Nu cred ca sunt sau voi ramane singura si decat sa ma leg la cap fara sa ma doara cu un om nepotrivit,mai bine lipsa.Eu asa zic.Linistea si libertatea mea pretuiesc mai mult decat un pantalon.
Oricum,iti multumesc de raspuns,sunt sigura ca intentiile tale au fost bune si deasemenea iti multumesc pentru acest sfat:
viata e scurta pentru a ti-o irosi cu nesimtiti, sau sa dai lectii oamenilor care nu merita. Debaraseaza-te de tot ce nu e bun... Nu te mai uita in trecut ci priveste viitorul...
-promit ca o sa incerc sa il urmez!

+Quote Post
Dore
post Mar 7 2007, 11:01 AM
Post #40

Explorator

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 78

WhiteWitch, mesajul tău anterior trebuie să fie ultima dată când mai spui că userii nu citesc cu atenţie ceea ce scrii. Sper ca următoarele tale mesaje să nu mai conţină aprecieri maliţioase la adresa celor care interacţionează cu tine aici.
Acesta este un avertisment. Data viitoare nu te mai rog frumos, vei fi penalizată conform regulamentului pe care ai ales să îl respecţi în momentul înscrierii pe eLady. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

5 Pages V  « < 2 3 4 5 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 03:21 PM