IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Despre copii si ingeri...
Meg
post Jan 27 2006, 12:28 AM
Post #61

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

:offtopic:

carrie.. cine e domnisoara/doaman de langa? tu?  ::)
Go to the top of the page

+Quote Post
carrie30
post Jan 27 2006, 09:00 AM
Post #62

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 2

Wow, Meg, e nepoata-mea, are 13 ani  :P

+Quote Post
Meg
post Jan 27 2006, 11:35 PM
Post #63

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

ma ierti ;)

:-*
sa-ti traiasca :)

+Quote Post
criss
post Jul 20 2006, 05:17 PM
Post #64

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 431

QUOTE(marty69 @ Dec 17 2005, 10:53 PM) *
Minunat subiect........ (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
Nu stiu sa existe pe lumea asta ceva atat de frumos cum sunt copii.....
Din pacate , eu nu ma pot lauda cu o copilarie de basm in care mi se spuneau povesti inainte de a adormi .......si mi-am promis ca eu o sa fac totul pt copilashii mei sa nu simta asta .......
N-am putut s-o fac decat pt unul dintre ei ,pt fetitza mea ......celalat copilash al meu , chiar s-a facut ingerash ..... :'(.......poate pt ca il alintam prea des cu acest apelativ ...nu stiu .
Era frumos...........poate din cauza asta l-a vrut Dumnezeu ...........
Fetita mea e viatza mea si mi-e atat de draga ca uneori imi vine sa-i zic ,,ingerashul mami" dar mi-e frica......sa nu se faca si ea ingreas.
Sper ca nu v-am suparat cu mesajul meu dar asocierea cuvintelor copii-ingeras ...m-a trimis in trecut .....si m-a rascolit .

vreau sa-ti spun doar ca te inteleg perfect si stiu ce simti.Nepotica mea este si ea de 2 saptamani ingeras sus la Dumnezeu iar eu am ramas doar cu speranta ca de undeva de acolo de sus are grija de noi toti si de fratiorul esi ne mai alina durerea in momentele in care ne apuca un dor sfasietor de ea

+Quote Post
fortelady
post Jul 20 2006, 05:28 PM
Post #65

Musafir

criss, e atat de trist ce povestesti tu... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
sper din tot sufletul sa reusiti sa treceti peste durerea imensa a pierderii nepoatei tale - voi toti, atat parintii care sunt sigura ca sunt devastati (am vazut cazuri in familia mea, ambele bunici au trait sa-si ingroape copiii) cat si cei care sunteti din familie.

+Quote Post
kalua
post Jul 20 2006, 06:00 PM
Post #66

Musafir

criss, e sfasietor asa ceva. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/closedeyes.gif) Cred ca fiecare mama, daca se gandeste ca si-ar pierde copilul, zice c-ar innebuni. Cu toate astea se pare ca Dumnezeu ne da putere sa trecem si peste situatii atat de dure. Imi pare tare rau c-a fost sa fie asa si doresc intregii familii putere!

Se pare ca-i erai apropiata nepoatei tale, vrei sa ne povestesti de ea sau preferi sa taci? Noi avem (macar) o ureche indreptata catre tine.

+Quote Post
ary alexandra
post Mar 9 2007, 08:18 AM
Post #67

Contaminat
*

Member No.: 1,323

QUOTE(marty69 @ Dec 17 2005, 06:53 PM) *
Minunat subiect........ (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu stiu sa existe pe lumea asta ceva atat de frumos cum sunt copii.....
Din pacate , eu nu ma pot lauda cu o copilarie de basm in care mi se spuneau povesti inainte de a adormi .......si mi-am promis ca eu o sa fac totul pt copilashii mei sa nu simta asta .......
N-am putut s-o fac decat pt unul dintre ei ,pt fetitza mea ......celalat copilash al meu , chiar s-a facut ingerash ..... :'(.......poate pt ca il alintam prea des cu acest apelativ ...nu stiu .
Era frumos...........poate din cauza asta l-a vrut Dumnezeu ...........
Fetita mea e viatza mea si mi-e atat de draga ca uneori imi vine sa-i zic ,,ingerashul mami" dar mi-e frica......sa nu se faca si ea ingreas.
Sper ca nu v-am suparat cu mesajul meu dar asocierea cuvintelor copii-ingeras ...m-a trimis in trecut .....si m-a rascolit .

SI EU POT SPUNE ACELASI LUCRU REFERITOR LA COPII. SI EU AM AVUT UN BAIELET CARE S-A FACUT INGERAS LA 9 LUNI. CAND AM CITIT MESAJUL TAU, M-AU TRECUT FIORII.
ACUM AM O FETITA DE 1 AN SI 4 LUNI SI ESTE TOT CE AM MAI SCUMP PE LUME.
POATE CA DUMNEZEU L-A IUBIT PREA MULT SI DE ASTA L-A LUAT LA EL.

+Quote Post
Katy
post Mar 21 2007, 12:39 PM
Post #68

Contaminat
*

Member No.: 1,370

QUOTE(ellle_ni @ Dec 16 2005, 01:31 PM) *
Ca tot se vorbeste despre copii si ingeri, pot spune si acum, dupa 9 luni de la nastere, ca imi vad copilul ca pe un adevarat ingeras....mi se pare un adevarat miracol cum s-a format la mine in burtica, cum 9 luni de zile l-am purtat si l-am hranit fara a-l cunoaste , fara a-l vedea, iar acum, cand ii vad fiecare progres, fiecare zambet, ma uit la el si spun: da, acesta este ingerasul meu!

ASa este!Si eu tot acum noua luni imi aduc aminte simteam ceva miscandu-se in burtica si iol tot impingeam cand conduceam si viram dreapta sau stanga.Pe 8 iunie ne-am sculat frumusel la 6 dimineata si ne-am dus la spital ca ingerasul meu Raffael nu vroia sa iasa si atunci a trebuit sa il impingem noi afara cu infuzie de hormoni!la 3ore a iesit un ingeras rozaliu si grasun 4.250gr.Am inceput sa plang si sa rad in acelasi timp O MINUNE sa intamplat!Sunt foarte fericita si ma bucur,acum avem probleme cu dintisorii!Sa va traiasca ingerasii sa va bucure! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Imi pare rau de ce vi sa intamplat!Eu cred ca asi innebuni!Nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva,imi este frica,atat de frica incat incep sa plang si vreau decat sa ii strang in brate si asa sa stsau sa ii protejez ca nimic sa nu ii atinga decat dragostea mea infinita!Succes si fruntea sus ca Dumnezeu are grija de toti si de toate,El iubeste copii! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
vick2laura
post Jul 2 2007, 03:42 PM
Post #69

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Buzau
Member No.: 1,826

Odata cu nasterea baietelului meu am renascut si eu! Acum suntem trei copilasi in casa: eu, sotul meu si baietelul nostru, care a reusit sa ne transforme foarte usor din adulti in copii. Numai ca unul singur este ingerasul: bebelusul nostru scump!
Este grozav sa ai o mogaldeata langa tine care sa te priveasca dulce cu ochisorii lui de catifea, care sa iti zambeasca in fiecare dimineata cand iti vede chipul aplecat peste patutul lui, cand de abia s-a trezit si vrea sa scanceasca!
Copiii sunt minunati pentru ca sunt daruri de la Dumnezeu!
Sa ne traiasca tuturor ingerasii!

+Quote Post
Teocris
post Jan 8 2008, 01:36 PM
Post #70

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

QUOTE(ellle_ni @ Dec 16 2005, 02:31 PM) *
Ca tot se vorbeste despre copii si ingeri, pot spune si acum, dupa 9 luni de la nastere, ca imi vad copilul ca pe un adevarat ingeras....mi se pare un adevarat miracol cum s-a format la mine in burtica, cum 9 luni de zile l-am purtat si l-am hranit fara a-l cunoaste , fara a-l vedea, iar acum, cand ii vad fiecare progres, fiecare zambet, ma uit la el si spun: da, acesta este ingerasul meu!

Asa gandesc si eu (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

QUOTE(ary alexandra @ Mar 9 2007, 08:18 AM) *
SI EU POT SPUNE ACELASI LUCRU REFERITOR LA COPII. SI EU AM AVUT UN BAIELET CARE S-A FACUT INGERAS LA 9 LUNI. CAND AM CITIT MESAJUL TAU, M-AU TRECUT FIORII.
ACUM AM O FETITA DE 1 AN SI 4 LUNI SI ESTE TOT CE AM MAI SCUMP PE LUME.
POATE CA DUMNEZEU L-A IUBIT PREA MULT SI DE ASTA L-A LUAT LA EL.

Cand am decshis topicul asta ma gadeam numai la lucruri dragute,pufoase,roz,alb.....
Partea asta mai trista m-a facut sa lacrimez.Cand e vorba de copii sunt foarte sensibila.O mama "respira" prin copilasul ei.
Imi pare rau! (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Un copil NU trebuie sa moara (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post

11 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th June 2025 - 11:08 PM