IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 135 136 137 138 139 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
@anca
post Mar 13 2007, 08:13 PM
Post #1361

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,332

Buna seara! Ma primiti si pe mine?
Tin Monti de aproximativ doua luni, timp in care am slabit 16 kg., de la 113 ajungand la 97 kg. Doresc sa mai slabesc inca 12 si sper sa reusesc, desi , in ultima perioada, procesul e foarte lent. E adevarat, nu fac deloc sport, dar sunt prea lenesa pentru asta si am si foarte putin timp liber. O alta mare realizare: am renuntat la cafeaua cafeinizata, de la aprox. 2 litri de cafea tare pe zi.
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) , pentru ca ,citindu-va, mi-ati fost de mare ajutor!
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Mar 13 2007, 08:23 PM
Post #1362

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) ancuta si multe felicitari pentru reusita!!! la cat mai multe kilograme eliminate!

nu strica sa incerci si putin sport. vei vedea cum iti ridica moralul!

+Quote Post
kalua
post Mar 13 2007, 08:45 PM
Post #1363

Musafir

@anca, bine-ai venit printre noi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sportul nu trebuie neaparat sa-l faci pentru slabit, dar un muschi putin lucrat totusi altfel arata decat unul moale si bleg. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Iar timp iti faci pentru ce ti-e important. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Dragelor, stiti ca noi suntem niste destepte si stim ca pe Tatal nostru niste reguli de nutritie (cu explicatie!) despre care pana si nutritionistii ori ca n-au auzit, ori n-au vrut sa auda. Si de asta sunt mandra de noi! (IMG:style_emoticons/default/rock.gif)

+Quote Post
@anca
post Mar 13 2007, 09:21 PM
Post #1364

Contaminat
*

Multumesc pentru primire, fetelor!
Sper sa-mi iau la un moment dat inima in dinti si sa ma apuc si de sport... Pupici.

+Quote Post
Leea
post Mar 14 2007, 09:02 AM
Post #1365

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Bine ai venit, anca, si felicitari pentru cat ai dat jos pana acum! Ai ales exact regimul de care era nevoie si pe care sa-l pot tine a la long.

Ma alatur si eu coruluii care indeamna la sport - mult, putin, cat o fi, si de orice fel. Crede-ma, timp ai cat iti faci pentru asta. Eu am inceput cu plimbari lungi, fiindca aveam cam greutatea ta de la inceput, iar dupa o vreme m-am apucat si de sport, dupa ce o viata intreaga fugisem de el. Acum nu mai pot fara, mor daca nu fac miscare intr-o zi. Sportul iti da energie si optimism, exact cum zicea Fanny.

+Quote Post
roxanica10
post Mar 14 2007, 09:27 AM
Post #1366

Musafir

Bun venit anca si succes in continuare!
Apropo de sport, am fost aseara la o ora de aerobic si m-am simtit minunat dupa. Cred ca sunt un pic cam incostienta pentru ca sunt cam racita. Aseara am facut febra mare si ma doare in gat. Dar eu tot m-am dus la aerobic. Azi sunt la serviciu, dar cu febra evident. O sa-mi faca astia statuie de martira. Va trebui sa-mi fac niste analize ca nu-i in regula raceala asta; in luni mi-a revenit de 3 ori si-i destul de dura.
Apropo de slabit, si bucatareasa de la cantina a slabit 8 kg cu Monti in 2 luni. Imi place chestia asta, c-a inceput sa faca mancaruri conforme Monti si pentru lume.
Kalua, n-am stiut ca snitelul cu faina de soia nu-i de faza 1. Parca am mancat si eu o data prin luna ianuarie. Dar daca dau pieptul de pui decat prin faina de soia si-l pun la prajit, nu-i ok?

+Quote Post
sylvia_31
post Mar 14 2007, 09:41 AM
Post #1367

Incurabil

Member No.: 868

QUOTE(roxanica10 @ Mar 14 2007, 11:27 AM) *
Kalua, n-am stiut ca snitelul cu faina de soia nu-i de faza 1. Parca am mancat si eu o data prin luna ianuarie. Dar daca dau pieptul de pui decat prin faina de soia si-l pun la prajit, nu-i ok?

hai ca-ti raspund eu. e ok pieptul de pui dat prin faina de soia si ou , eventual si cascaval ras, daca-ti place.
kalua se referea la snitelele din soia (fierte inainte) date prin faina integrala de grau si ou, acelea nu-s de faza 1, din cauza combinatiei faina de grau-grasimi.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
@anca
post Mar 14 2007, 08:51 PM
Post #1368

Contaminat
*

Sper sa fie de faza I snitelul din piept de pui cu faina de naut, pentru ca eu chiar am facut exces zilele trecute, fiind mancarea mea preferata.
Azi m-am cantarit si am mai slabit 800 g., deci, in total, aproape 17 kg. Dar nu cred ca voi reusi sa-mi ating targetul (85 kg) pana pe 30 iunie.
Fetelor, ce marca de mustar de Dijon folositi, pt. ca tot ce am intalnit eu contine zahar????

+Quote Post
Ala80
post Mar 14 2007, 09:18 PM
Post #1369

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

Eu inca nu am gasit la noi mustar conform. Ma gandeam sa mi-l prepar singura din boabe de mustar macinate. Trebuie doar sa-mi fac putin curaj si sa gasesc o zi in care sa fiu inventiva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
@anca
post Mar 14 2007, 09:27 PM
Post #1370

Contaminat
*

Mi-e foarte pofta de salata boeuf. Aveti vreo reteta care sa semene, dar sa fie conforma?
Care masline sunt dietetyce?

+Quote Post

193 Pages V  « < 135 136 137 138 139 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 11:01 PM