![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Daca inlocuiesti cartoful cu telina, folosesti maioneza facuta de tine si lasi carnea de-o parte, rezulta o salata de boeuf conforma. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Am ceva dubii in ceea ce priveste morcovul fiert. Poate ca ar trebui sa nu pui foarte mult. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,332 ![]() |
De ce sa las carnea de-oparte? Doar e lipida, iar celelalte sunt glucide cuGI<35., iar la morcov parca revenise papa Monti?!
|
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma tot intreba lumea cu ce dieta am slabit si in ce consta.Cand incepeam sa le vorbesc de indice glicemic dadeau okii peste cap.Asa ca,ultimei pers.care mi-a solicitat-o,i-am spus asa:ca exista 4 grupe de alimente:1.fibre(vegetalele);2.lipide(carne,oua,branzeturi,etc);3."glucidicele"(cereale,paine conforma,etc);4.fructe. Si i-am zis ca regula de baza e sa nu combine ever grupa 2 cu 3,avand insa liber la a combina grupa 1 cu 2 si 3.Plus alte comentarii legate de alimente intrezise.Si i s-a parut mult mai simplu decat cand o luasem cu indici glicemici and stuff.Cred ca de acum asa am sa vbesc despre MM cand mi se mai cere. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
De ce sa las carnea de-oparte? Doar e lipida, iar celelalte sunt glucide cuGI<35., iar la morcov parca revenise papa Monti?! Ai dreptate. Cred ca sunt prea obosita. Merge si cu carne. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
@anca: nu mai stiu cine (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) spunea aici ca a pus naut in loc de cartofi in salata de boeuf montignaca. In rest atentie cu morcovii si patrunjelul, sa nu fie prea multi, Si carne poti pune, binenteles.
@ala: nu se gaseste la voi mustar pulbere? Eu il stiu numai pe cel de la firma Colman's, englezesc. Aici l-am gasit cu chiu cu vai la magazinul mare asiatic, dar in rest stiu ca e exportat intr-o multime de tari (dragul meu drag mananca numai mustar de la firma asta si mai de peste tot caram cel putin 5 borcanele cu noi). Trebuie numai amestecat cu apa. Si iese iute, yummy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
doi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-e foarte pofta de salata boeuf. Aveti vreo reteta care sa semene, dar sa fie conforma? Care masline sunt dietetyce? Eu mi-am facut de sarbatori salata de boeuf in care am pus morcovul si telina crude,rase, piept de pui fiert si maioneza facuta in casa bineanteles. A iesit foarte buna. Cred ca se pot pune si castraveti murati,gogosari....si se pot orna cu masline. In legatura cu maslinele dietetice, am intrebat eu o vanzatoare, si mi-a spus ca sunt preparate cu inlocuitor de sare, in loc de sare obisnuita. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,332 ![]() |
Multumesc, kalua, ala80!
Doi, interesanta ideea cu morcovul si telina crude. Voi incerca! Si voi inlocui cartofii cu naut. Cred ca am sa adaug si ciuperci din conserva. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
In legatura cu maslinele dietetice, am intrebat eu o vanzatoare, si mi-a spus ca sunt preparate cu inlocuitor de sare, in loc de sare obisnuita. Ce-i aia inlocuitor de sare? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dar maslinele sunt permise, indiferent de tip, nu-i asa?
|
|
|
doi |
![]()
|
Musafir ![]() |
@Kalua, habar n-am ce voia sa zica vanzatoarea cu inlocuitorul de sare, dupa cum ma intrebi presupun ca nu agreezi ideea...
@Anca,da! orice fel de masline sunt permise si le poti manca si cu glucide, recent am pus o intrebare pe site referitor la asta, si am fost edificata: Intrebarea nr. 89: Se pot manca masline la o masa protido-glucidica in timpul fazei 1 (de ex. spaghete sau paine 100% integala, sau pizza cu faina integrala)? Raspuns: Da Fetelor dragelor, am publicat pe blogul meu montignac, la intrebari si raspunsuri, partea finala, diverse intrebari puse de mine si crisstinuta pe site-ul Montignac,impreuna cu raspunsurile primite, bineinteles . Blogul meu il gasiti editat Ce rugaminte am la voi: Cele care au pus intrebari pe site, daca mi le pot comunica prin e-mail in romana la Editat ca sa nu primesti spam pe mail (sunt tot felul de roboti care colecteaza adrese--> comment by fortelady) asa incat sa le pot publica pe blog, sa fie utile tuturor montignacelor .
Reason for edit: Link spre blog romanesc
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 11:00 PM |
|