IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

26 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Placa de intins parul
Bia
post Feb 28 2007, 08:27 PM
Post #51

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

E o placa Remington de 2 milioane si ceva. Mie stilista mea cu ea imi indrepta parul si era ok. Acum vreau sa-mi cumpar si eu dar totusi mi se pare cam scumpa. Despre ea stiu ca are 3 protectii: teflon, ceramica si turmalina. Ceva gen 3 in 1. Placa arata ca o sticla fumurie pe interior...
Bebica, ionii desprind nu stiu cum particulele de apa de firul de par fara sa arda parul. Ceva de genul... Am si eu un foehn care are ioni si recunosc ca se vede diferenta de cand il am!
Go to the top of the page

+Quote Post
bebica
post Mar 1 2007, 01:02 AM
Post #52

Contaminat
*

Group: Membru
From: Bucuresti
Member No.: 1,251

sal bia (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Mercic ptr raspuns:)Cred k stiu despre ce placa e vb..cea cu 3 in 1...am intzeles si kre era treaba cu ionii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Acuma sper sa ma hotarasc la una si sa fie buna ptr parul meu si sa-l tina drept asa cum mi-as dori (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) makr sa faca banii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

tks (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) take care

+Quote Post
Bia
post Mar 1 2007, 04:06 AM
Post #53

make-up artist

QUOTE(bebica @ Mar 1 2007, 01:02 AM) *
sal bia (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Mercic ptr raspuns:)Cred k stiu despre ce placa e vb..cea cu 3 in 1...am intzeles si kre era treaba cu ionii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Acuma sper sa ma hotarasc la una si sa fie buna ptr parul meu si sa-l tina drept asa cum mi-as dori (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) makr sa faca banii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

tks (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) take care

sa-mi zici ce-ti iei ca sa-mi iau si eu! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
bebica
post Mar 1 2007, 10:31 AM
Post #54

Contaminat
*

oki (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) promitt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
katy87
post Mar 2 2007, 12:48 PM
Post #55

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: galati
Member No.: 1,242

pana la urma care e treaba cu ioni?k nu m-am lamurit? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) e buna placa cu ioni? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
bebica
post Mar 18 2007, 09:21 PM
Post #56

Contaminat
*

i'm sooo happyyyy (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mi-am luat placa si sunt superrrr multumita de eaa...multzam fetelor ptr ajutor.. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Mi-am luat remington S2002 din altex este 159 RON..este superbaa..cel putin mie mi-l indreapta super..am parul buclat si firul destul de gros...si am ramas uimita kt de mult mi-l tine drept k si cum ar fi proastap indreptat(ma tine pana la prima spalare)...sunt happy ce sa mai (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Bia..ti-o recomanddd cu placereeee\:d/:*:*:*
Va pupp (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Bia
post Mar 19 2007, 12:24 AM
Post #57

make-up artist

QUOTE(bebica @ Mar 18 2007, 09:21 PM) *
i'm sooo happyyyy (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mi-am luat placa si sunt superrrr multumita de eaa...multzam fetelor ptr ajutor.. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Mi-am luat remington S2002 din altex este 159 RON..este superbaa..cel putin mie mi-l indreapta super..am parul buclat si firul destul de gros...si am ramas uimita kt de mult mi-l tine drept k si cum ar fi proastap indreptat(ma tine pana la prima spalare)...sunt happy ce sa mai (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Bia..ti-o recomanddd cu placereeee\:d/:*:*:*
Va pupp (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Merci, Bebica, dar eu vreau una care sa aiba 3 protectii... E una tot de la Remington dar e 250 RON.

+Quote Post
no_words_for_thi...
post Mar 20 2007, 06:03 PM
Post #58

Contaminat
*

Member No.: 1,085

QUOTE(bebica @ Mar 18 2007, 09:21 PM) *

bebica voiam sa te intreb ce putere de incalzire are?nu scrie in prospect?.Pls sa'mi spui,dak poti (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
ioannaraluka
post Mar 21 2007, 09:01 AM
Post #59

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Nu scrie.

+Quote Post
chocolatte
post Apr 11 2007, 04:25 PM
Post #60

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,235

Sal (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) ieri am fost si eu la cumparaturi si miam luat in sfarsit o alta placa de par (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Este modelul S2003 de la remington ( o puteti vedea aici http://www.stylewithremington.com/tstudio/teflon/s2003.shtml
Eu am luato din CORA cu 1.890.000... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Are ceramica, teflon si turmalina (protejeaza parul si il face mai matasos) (IMG:style_emoticons/default/322.gif) ...temperatura maxima este 200 de grade si se incalzeste in 60 de secunde... Pana acum, sunt multumita de ea pt ca intinde bn parul... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

QUOTE(Bia @ Feb 28 2007, 09:27 PM) *
E o placa Remington de 2 milioane si ceva. Mie stilista mea cu ea imi indrepta parul si era ok. Acum vreau sa-mi cumpar si eu dar totusi mi se pare cam scumpa. Despre ea stiu ca are 3 protectii: teflon, ceramica si turmalina. Ceva gen 3 in 1. Placa arata ca o sticla fumurie pe interior...
Bebica, ionii desprind nu stiu cum particulele de apa de firul de par fara sa arda parul. Ceva de genul... Am si eu un foehn care are ioni si recunosc ca se vede diferenta de cand il am!

Bia, m-am interesat prin magazine si de placa asta 3 in 1. Era 2.360.000 lei vechi si avea placi din ceramica neagra, turmalina si teflon. Ii poti regla temperatura si poti face si onduleuri cu ea. Este profesionala, adica o poti tine mai mult timp in priza si are si un DVD cu "lectii" de ondulat parul. Ma rog, mie mi s-a parut cam exagerat pretul. Pana la urma, placa ar fi mai ieftina daca n-ar avea DVD-ul si ambalajul ala sofisticat (este intr-o cutie de catifea neagra)......... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post

26 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 10:55 PM