![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,332 ![]() |
Fetelor, am citit pe un site ca, nu e recomandat a se gati/ praji cu ulei de masline, acesta fiind recomandat a se utiliza fara foc. Ce stiti de asta?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scrie ceva aici despre infierbantarea uleiului de masline. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,332 ![]() |
Am citit, m-am linistit ! Mersi, Kalua!
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
dragelor, daca sunteti interesate, maine la TVR, ora 20.20 - emisiunea "Intre bine si rau" va avea tema: Alimentaţia iraţională şi efectele ei
Invitaţi: Virgil Stroescu, dr. Dan Cheta - director medical Institutul Diabet Nutritie si Boli Metabolice, Cristian Popescu(Piedone), Pierre de Hillerin - director ANEFS, Val Valcu - ziarist, Gheorghe Mencinicopschi, director Institutul De Cercetari Alimentare (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
multumim, Fanny !
(IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) |
|
|
![]()
|
|
Am framantat in seara asta paine, conform retetei de pe forum, dar cu o combinatie de faina integrala de secara, ovaz si tarate. Voi modela niste chifle. Sunt curioasa ce o sa iasa...
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 42 Joined: 2-February 07 Member No.: 1,139 ![]() |
Buna fetelor!
Am o problema si va rog sa imi spuneti daca vii sa intamplat ceva asemanator (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Ati mincat vreodata ceva neconform,si apoi vii sa facut rau ?? se poate ca pancreasul sa-si spuna cuvintul?? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Povestea pe scurt: Am fost cu fetita in oras apoi la restaurant,eu mi-am comandat gratar cu legume iar ea bineinteles-spaghetti bologneze. Cum copii de obicei numai cu ochii poftesc,dupa doua inghitituri era satula.Eu dupa ce ma imbatasem de mirosul sosului am bagat furculita in farfuria ei si am papat vreo 3 inghitituri.Toate bune si frumoase,ma simteam eu putin balonata( plus mustrari de constiinta) . Acasa ,noaptea pe la ora 1 cine moare de stomac? EU....si am avut niste crampe de imi venea sa sar pe pereti.Nu intru in amanunte...dar am golit stomacul Voi veteranele ati avut vreodata simptome de genul asta?? In orice caz mi-a fost invatatura de minte (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
rimo-nika, eu am crampe la picioare de ma scol noaptea din somn de durere daca mananc neconform si nu ma misc mult. In concediu n-am nici un fel de probleme, indiferent ce mananc, dar atunci sunt intr-o miscare continua.
Rau la stomac nu mi-a fost niciodata, dar am auzit si de cazuri dintr-astea. |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna fetelor! Am o problema si va rog sa imi spuneti daca vii sa intamplat ceva asemanator (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Ati mincat vreodata ceva neconform,si apoi vii sa facut rau ?? se poate ca pancreasul sa-si spuna cuvintul?? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Povestea pe scurt: Am fost cu fetita in oras apoi la restaurant,eu mi-am comandat gratar cu legume iar ea bineinteles-spaghetti bologneze. Cum copii de obicei numai cu ochii poftesc,dupa doua inghitituri era satula.Eu dupa ce ma imbatasem de mirosul sosului am bagat furculita in farfuria ei si am papat vreo 3 inghitituri.Toate bune si frumoase,ma simteam eu putin balonata( plus mustrari de constiinta) . Acasa ,noaptea pe la ora 1 cine moare de stomac? EU....si am avut niste crampe de imi venea sa sar pe pereti.Nu intru in amanunte...dar am golit stomacul Voi veteranele ati avut vreodata simptome de genul asta?? In orice caz mi-a fost invatatura de minte (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si la mine reactioneaza organismul ft urat si extrem de promp cand ii dau ceva neconform.Al naibii,parca ar stii.Imediat incepe sa ma doara zona abdominala(nu burta,decat daca mananc mult),ca o febra musculara puternica.Iar a doua zi(asta in cazul in care am mancat neconform mult)ma doare tot corpul,resimt acesta "febra" in tot corpul.Nu mi-am putut explica pana acum fenomenul.Se intampla si cand tineam alte diete. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si,exact ca la Kalua,in concediu nu se respecta regula asta. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Si la mine reactioneaza organismul ft urat si extrem de promp cand ii dau ceva neconform.Al naibii,parca ar stii.Imediat incepe sa ma doara zona abdominala(nu burta,decat daca mananc mult),ca o febra musculara puternica.Iar a doua zi(asta in cazul in care am mancat neconform mult)ma doare tot corpul,resimt acesta "febra" in tot corpul.Nu mi-am putut explica pana acum fenomenul.Se intampla si cand tineam alte diete. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si,exact ca la Kalua,in concediu nu se respecta regula asta. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si eu resimt aceeasi "febra musculara" , uneori simt ca niste intepaturi de cutit in abdomen atunci cand trec brusc de la conform la neconform si invers. Chiar zilele astea (de vreo 4 zile n-am facut nici cea mai mica abatere) am avut niste dureri ciudate, noroc ca vin si pleaca. Dar nu ma sperii eu cu una cu doua, desi ar cam fi cazul sa-mi fac niste analize. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 12:30 AM |
|