IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 141 142 143 144 145 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
dr_wise
post Mar 20 2007, 12:51 PM
Post #1421

Musafir

Fetelor, eu n-am mai mancat neconform de cand am inceput dieta, dar am mustrari de constiinta cand ma indop cu cioco mai multa si ma deranjez la stomac instant!
In schimb mi se intampla cateodata, cand iau manacare de la cantina, sa am dureri groaznice de burta, balonari si alte alea, oare o fi neconf mancarea respectiva?! In general, se intampla cand iau varza calita sau la cuptor.
Sa stiti ca ar putea fi o reactie a pancreasului pe tot ce nu e OK din pct lui de vedere...dat naibii asta!!! Destept de destept!!!
Sunteti de invidiat pt curajul vostru, la mine toate sunt "setate" pe "dangerous" la orice este neconf!!! Ma uit cu jind, dar nu mi-e pofta...iar daca-mi este, le prizez, dar NU POT sa ma ating de ele!!! Parca ar fi otrava!!!
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Mar 20 2007, 01:23 PM
Post #1422

Musafir

chiar saptamana trecuta am mancat si eu pizza, ca am avut lunch dat de companie. asa de rau mi-a fost toata dupa-amiaza, am hotarat sa nu mai gust porcarii.

+Quote Post
dr_wise
post Mar 20 2007, 03:15 PM
Post #1423

Musafir

Domle, s-a intamplat din nou...am mancat la pranz ficatei cu sos de rosii si salata verde...si ma doare burta de nu mai pot!!! Am mancat doar ficateii, de sos nu m-am atins...or fi fost neconf?!

+Quote Post
rimo-nika
post Mar 20 2007, 04:53 PM
Post #1424

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,139

Mersic de raspunsuri-rasuflu si eu usurata ,daca si voi simtiti cind ceva nu este in ordine cu ceea ce papati (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Mie mia dat de gindit,si decit dureriile suportate,mai bine ´´sint cuminte´´ si ma tin de monti ´´asa cum scrie la carte´´.
In rest sunt o.k -am mai dat 1 kg. jos,merge mai greutz in ultimul timp,dar nu disper si nici nu ma las--promit!--

@ Anca-felicitariile mele...intr-un timp asa de scurt ai reusit sa slabesti intradevar f. mult. La mine merge mai greu,dar sint multumita ca merge (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 20 2007, 06:46 PM
Post #1425

Musafir

dr_wise, multi presara faina alba peste ficatei. Nu se vede, dar corpul o simte.

+Quote Post
Fanny
post Mar 20 2007, 07:29 PM
Post #1426

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

vai, kalua! m-ai speriat cu crampele musculare. in ultimele doua dimineti m-am trezit cu crampe la muschiul geaman. O sa ma apuc de ancheta sa identific ce era neconform. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
@anca
post Mar 20 2007, 07:31 PM
Post #1427

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,332

Multumesc, rimo-nika! Vestea buna este ca , in urma cantaririi de azi, am constatat ca s-a mai dus 1,100 kg., ceea ce inseamna ca am reusit sa scap de 18 kg. Mai am 10 si imi ating target-ul!
Azi am gasit in Billa Finn Crisp Hi-Fiber( conform) si mi-am luat 3 pachete. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
silvya, am vazut branza dietetica Milli la Flamingo. Tot acolo au o multime de produse care ne intereseaza. Eu mi-am mai cumparat orez brun, orez salbatic, taietei din faina integrala de grau dur. Am uitat, in schimb, sa caut mustar de Dijon conform. Dar si maine e o zi...

+Quote Post
Fanny
post Mar 20 2007, 08:09 PM
Post #1428

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Bravo, Anca! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Mar 20 2007, 09:58 PM
Post #1429

Incurabil

Member No.: 868

anca, s-ar parea ca ne facem cumparaturile la acelasi supermarket (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) , si eu mi-am luat in seara asta branza Milli cu 1%grasime tot de la Flamingo. intr-adevar, sunt foarte bine aprovizionati. tot de la ei mi-am luat o sticla de vin rosu sec, nici asta nu se gaseste peste tot, ca s-o am in frigider in caz de-o pofta ceva.
dragele mele, sunt foarte bucuroasa si eu ca dupa 4 zile de mancat 99% conform se simte deja la pantaloni, nu mai pocnesc pe mine , chiar imi stau lejer in talie. va voi spune peste 3 zile la cate kg am ajuns, dar o sa-mi pun ticker doar cand ajung la 79, mi-e jena sa fie 8 cifra zecilor (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) , toate sunteti asa suple si frumoase pe aici ca ma complexez (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 20 2007, 10:18 PM
Post #1430

Musafir

QUOTE(sylvia_31 @ Mar 20 2007, 08:58 PM) *
tot de la ei mi-am luat o sticla de vin rosu sec, nici asta nu se gaseste peste tot, ca s-o am in frigider in caz de-o pofta ceva.

Vin rosu in frigider? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
sylvia, pune-l undeva unde nu-i cald, dar in nici un caz in frigider! In jur de 18°C trebuie sa aiba.

+Quote Post

193 Pages V  « < 141 142 143 144 145 > » 
Closed TopicStart new topic
5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 09:43 PM