IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 309 310 311 312 313 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
Cindy
post Mar 23 2007, 07:18 PM
Post #3101

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

geo, dar de ce nu iti iei un complex de vitamine? e cel mai sigur asa. si poti sa iti iei unul special pt piele si par. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ciresica, este din gama Purif-ac. eu sunt multumita de ea, nici nu mi-au mai aparut cosuri. ceea ce ma enerveaza este ca daca intrerup tratamentul, nu ma dau cu crema, chiar si pt o seara, imi apare cate ceva. cred ca tenul meu a devenit dependent de tratamente. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) anyway, eu mi-am luat lotiunea din nou chiar acum cateva zile, am dat pe ea in jur de 45ron de la helpnet. inainte era in jur de 55ron. chiar am observat ca unele produse s-au mai ieftenit. care e cauza? nu ca m-ar deranja. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
geoo
post Mar 23 2007, 09:13 PM
Post #3102

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

am zis ca daca le iau "pure" sunt mai eficiente, nu shtiu, am si eu piticii mei! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
oricum, deja le-am cumparat, le iau....si astept rezultate!
cat despre calciu, iau si un pliculet pe zi, pt ca oricum am deficit!
cat despre help net am obs ca practica o politica pe care o admir si eu, ce se apropie de termenul de valabilitate este dat mai ieftin, mie chiar mi- a dat moaca produse cu o luna de valabilitate ramasa, cand imi cumparam de o anumita suma!

PS....merg cu traista de folii cu pastile dupa mine de se sperie toata lumea.....au inceput sa fie mai draguti cu mine de teama sa nu am vre-o boala in stadiu final (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Katy
post Mar 23 2007, 09:56 PM
Post #3103

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,370

Fetelor eu am folosit de la Vichi normaderm solution equilibrante cu ph7,si a fost foarte bun!De fapt inca mai folosesc ptr.ca mi-am cumparat un alt pachet.
Geoo cum iti mere?

+Quote Post
geoo
post Mar 23 2007, 10:27 PM
Post #3104

Membru de Onoare

QUOTE(Katy @ Mar 23 2007, 11:56 PM) *
Geoo cum iti mere?

mere, mere, greu da mere! cred ca ar merge muuult mai bine daca nu m-as mai scobi eu mereu! degeaba nu imi mai iese nimic daca eu tot continui sa storc punctele negre (mai mici sau mai mari), ies ele saracele, dar locul ramane putin rosu, iar cand ma enevez eu pe vre-unul mai fac si cate un mic semnulet.....(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) asta e, ma dezvat eu, dar mai greu! Noroc ca am scapat de monstri si de majoritatea punctelor! cu semnele, vad eu cum fac, oricum vad ca se duc repede (probabil de la exfoliant)

+Quote Post
Cindy
post Mar 23 2007, 10:58 PM
Post #3105

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

eu mai aveam niste puncte albe mici si mi-au iesit acum la suprafata. e intr-un fel bine, dar pe de alta parte, trebuie sa suport cosuletele astea care au aparut toate deodata! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si ma enerveaza asa tare cand vad ca majoritatea fetelor de la facultate au un ten perfect, fara nici o imperfectiune! si sa nu credeti ca se ingrijesc , iar cele care se ingrijesc, o fac cu produse de calitate oarecum indoielnica.. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) problemele cu pielea ma fac sa imi pierd increderea in mine, imi afecteaza relatiile cu ceilalti, e un cosmar care nu se mai termina odata!

+Quote Post
geoo
post Mar 23 2007, 11:18 PM
Post #3106

Membru de Onoare

QUOTE(sweet_girl @ Mar 24 2007, 12:58 AM) *
eu mai aveam niste puncte albe mici si mi-au iesit acum la suprafata. e intr-un fel bine, dar pe de alta parte, trebuie sa suport cosuletele astea care au aparut toate deodata! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si ma enerveaza asa tare cand vad ca majoritatea fetelor de la facultate au un ten perfect, fara nici o imperfectiune! si sa nu credeti ca se ingrijesc , iar cele care se ingrijesc, o fac cu produse de calitate oarecum indoielnica.. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) problemele cu pielea ma fac sa imi pierd increderea in mine, imi afecteaza relatiile cu ceilalti, e un cosmar care nu se mai termina odata!

offff, sweet, iti simt fiecare cuvant! Stiu ce inseamna, nu stiu de ce noi suntem mai cu mot, nu e nici pe departe corect! Totusi eu zic ca ar trebui sa fim mandre de noi , gandeste-te totusi ca sunt si o gramada de fete cu ten cu probleme carora nu le pasa deloc (cunosc!) eu zic ca suntem mult mai constiincioase + perfectioniste + atente ceea ce reprezinta calitati importante!!! Si inca ceva, eu zic ca totul se va rezolva (da doamne) si vom avea si noi momentul de glorie muuuuuult visat!
Mai tine cont de ceva, nu suntem chiar obiective in ceea ce ne priveste, avem tendinta de a ne autodemotiva in favoarea celor din jurul nostru, care daca te uiti mai atenta.....totusi au destule defecte si ele, nu numai fizice (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ITI SPUN SIGUR, nimeni nu e perfect, ce-i drept unii sunt mai aproape decat altii, dar eu zic ca avem si de pierdut si de castigat!!! Poate ca daca erai persoana cu ten perfect, aveai atata incredere in tine incat deveneai o aroganta, insensibila si greu de multumit in propriul egocentrism! Poate ca nu ai fi format personaliatea si capacitatile pe care le ai acum
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 24 2007, 02:03 AM
Post #3107

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Ca de obicei, la mine ca la nimeni (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) .. am dat azi de 2 ori cu apa termala si desi mi-a calmat roseata mi s-a uscat fata asa de rau, mi se luau cojite (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) of ce-oi avea eu cu pielea asta?!

sweet te inteleg asa de bine... mie deja mi-a afectat f mult relatiile cu ceilalti, nu pot sa privesc o persoana fara sa ma gandesc ca-mi analizeaza pielea si zice "of biata" (daca e mai draguta) sau "ce naspa, n-as vrea sa fiu asa" .. nu pot sa merg la un interviu fara sa fiu obsedata de acest aspect, parca mi se blocheaza mintea si nu ma gandesc decat cine o sa ma vrea pe mine cu pielea asta o sa sperii toti clientii (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
andreica
post Mar 24 2007, 09:14 AM
Post #3108

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 485

Si eu gindesc la fel, Maria, dar cei apropiati, din jurul meu imi spun ca sunt nebuna .... si totusi de innebunit cred ca n-am innebunit, inca....nu mai e mult (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ....

+Quote Post
Katy
post Mar 24 2007, 12:49 PM
Post #3109

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,370

QUOTE(bebe_maria @ Mar 24 2007, 01:03 AM) *
Ca de obicei, la mine ca la nimeni (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) .. am dat azi de 2 ori cu apa termala si desi mi-a calmat roseata mi s-a uscat fata asa de rau, mi se luau cojite (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) of ce-oi avea eu cu pielea asta?!
sweet te inteleg asa de bine... mie deja mi-a afectat f mult relatiile cu ceilalti, nu pot sa privesc o persoana fara sa ma gandesc ca-mi analizeaza pielea si zice "of biata" (daca e mai draguta) sau "ce naspa, n-as vrea sa fiu asa" .. nu pot sa merg la un interviu fara sa fiu obsedata de acest aspect, parca mi se blocheaza mintea si nu ma gandesc decat cine o sa ma vrea pe mine cu pielea asta o sa sperii toti clientii (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Nu gandi asa ca o sa fi la pamant cu moralul!Esti frumoasa ceea ce esti(interiorul este mult mai important)!Si interviul este ptr.angajarea ta nu ptr.un concurs de frumusete,acolo cv-ul conteaza!Eu eream rosie si cosuri peste tot si mai aveam si sedinte cu distribuitori,colegi si directori.Nu esti singura!Acum sunt perfect multumita de fata mea(este din nou fina fara pic de urma)cu exceptia catorva pete de la nasteri,dar nu se observa.O sa scapi si de astea si o sa mai vorbim!Succes (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) nu esti singura

QUOTE(geoo @ Mar 23 2007, 09:27 PM) *
mere, mere, greu da mere! cred ca ar merge muuult mai bine daca nu m-as mai scobi eu mereu! degeaba nu imi mai iese nimic daca eu tot continui sa storc punctele negre (mai mici sau mai mari), ies ele saracele, dar locul ramane putin rosu, iar cand ma enevez eu pe vre-unul mai fac si cate un mic semnulet.....(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) asta e, ma dezvat eu, dar mai greu! Noroc ca am scapat de monstri si de majoritatea punctelor! cu semnele, vad eu cum fac, oricum vad ca se duc repede (probabil de la exfoliant)

Ma bucur ca merge si te-ai mai inviorat un pic.Asa este tu le inflamezi creeand singura urme vizibile dupa vindecare.Incearca sa te opresti(eu cunosc sentimentul,iti spun tie dar eu eream numai cu mainile pe fata).Semnele trec dupa un tratament indelungat cu argila,printre care si tratamente faciale la 3sapt.speciale.Eu am folosit una care am cumparat-o de la farmacie dar nu imi mai aduc aminte numele(dar costa in jur de 150mii lei)cred ca farmec dar nu stiu sigur.Succes in continuare (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
geoo
post Mar 24 2007, 02:49 PM
Post #3110

Membru de Onoare

stiu....sfaturi de genul "nu te mai scobi " dau si eu, mama doamne, numai ca mie cine-mi tine la propriu mainile acasa?! Rezist cam o saptamana, dar ranjesc la ele in fiecare seara in oglinda, asa pana ma infoiesc in ele de le nenorocesc! Slava domnului ca nu se mai infecteaza cum pateam inainte! Acum macar se face o cojita care cade dupa 3, 4 zile! Oricum eu zic ca intr-o luna nu mai am la ce sa ma uit chiorash!!! Mai sunt putine puncte!

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

471 Pages V  « < 309 310 311 312 313 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th June 2025 - 06:29 AM