IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 117 118 119 120 121 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
MonicutzaB
post Mar 26 2007, 10:37 AM
Post #1181

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

neata! chiar ca e oribil luni. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) si nici ora asta noua nu e de ajutor. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
berbecutza
post Mar 26 2007, 10:47 AM
Post #1182

perpecenia sa

Group: Membru de Onoare
From: berbeceni
Member No.: 49

QUOTE(ciresica_dulce @ Mar 26 2007, 08:26 AM) *
ce intrebare? care cap? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

fata tu uiti ce vb cu mine pe mess? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dau in cap adica il finishez :|

moni, cand a sunat ceasul voiam sa cred ca e un vis urat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
MonicutzaB
post Mar 26 2007, 10:57 AM
Post #1183

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

eu nu stiam ce se intampla cand a sunat ceasul. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
fortelady
post Mar 26 2007, 10:57 AM
Post #1184

Musafir

eu dau de baut. scapai de un control la fortele de munca. mama lor de comunisti tembeli, ca ma iau pe mine la control care am actele in regula decat pe aia care au numa tampenii prin contracte.
daca supravietuiesc saptamanii asteia... eheeeeeeee... pot sa zic ca s-a dus juma de an

+Quote Post
Ciresica
post Mar 26 2007, 01:44 PM
Post #1185

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

eh, nici asa... juma de an (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) dar sa fie vineri ar fi super (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

perpe, sunt sub influenta zilei de luni, nu mai gandesc (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

+Quote Post
fantasy
post Mar 26 2007, 08:08 PM
Post #1186

Doar eu..

From: Peste tot..
Member No.: 120

Toate ca toate dar eu sunt nerabdatoare sa aud cum a fost prima zi a zimtatei la munac..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 26 2007, 08:34 PM
Post #1187

Musafir

si eu, si eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 26 2007, 09:19 PM
Post #1188

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Sincer, si eu abia astept sa ne spuna cum a fost; sper insa din toata inima sa nu fie dezumflata si sa regrete vechiul job. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Mar 26 2007, 09:27 PM
Post #1189

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Gand la gand cu bucurie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pai, sa va povestesc: azi noapte nu am dormit, pentru ca am avut concert de tusit: cand eu, cand al meu, cand cumnata-mea din cealalta camera. Si cand nu tusea, sforaia de duduia camera :| Deci, va dati seama ca de dimineata eram fresh si numai buna de dus la munca. Am chemat taxi, nu am gasit, asa ca am plecat si am agatat unul pe drum. Si la birou tipa care imi preda mie m-a luat de proaspata. I-a turuit gura toata ziua despre instalatii de climatizare si accesoriile aferente, cu niste denumiri de sta mata in coada. Eu, dupa ce ca eram ca in prima zi, plus ca pana acum nu am avut de-a face cu astfel de detalii tehnice si nici facultate tehnica nu am facut, mai eram si bolnava coapta si imi picau ochii in gura de somn si de efortul de a-i tine deschisi. La fiecare 5 minute facea pauza sa imi spuna ca poate nu e bine sa imi dea atatea detalii, ca e prea multa info pentru prima zi. Apoi o lua de la capat. Nu intelegeti gresit, nu am nimic impotriva sa invat. Asta si vreau. Dar tipa nu stia sa explice (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Zicea una, trecea la alta, si-aducea aminte ceva de la prima chestie si revenea si m-a ametit asa toata ziua. Iar in timpul asta, ca la orice nou venit, mi-a pus in brate un teanc de dosare pe anul trecut, sa i le scot la lumina. Adica sa le aranjez frumos, cronologic, alfabetic si pe culori: comenzile in dosare negre; cererile in dosare rosii; procedurile in dosare albastre. Si tot asa.....

Aaa, si colac peste pupaza: maine trebuie sa ma duc EU la somaj sa imi iau nu stiu ce foicica pentru angajare. Pana acum nu am mai patit asa. Fetele care au firme: e normal sa trimiti angajatul? Eu stiam ca firma se ocupa de toate aceste formalitati.

Deci maine ma asteapta o inghesuiala cum numai la olteni se poate, la prima ora, la somaj (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Acum sunt moarta de oboseala. Nu mai pot. Vreau sa ma bag devreme in pat. Sper sa si reusesc.

Va pup si revin cu informatii, sper, mai fericite.

EDIT: Diana, nu am timp sa il regret. Plus ca deocamdata sunt atat de obosita ca nici nu imi pasa de nimic decat de un pat. Vechiul job oricum l-am regretat din clipa in care l-am lasat, ca era jobul meu de vis. Dar am ales altceva, asa ca nu e loc de regrete. A se observa contradictia in exprimare. Se vede ca-s dusa rau, nu? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 26 2007, 09:40 PM
Post #1190

Musafir

Szi, las' c-o sa fie bine! Acum ai in primul rand grija sa te faci bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 117 118 119 120 121 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th November 2025 - 09:39 PM