IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 123 124 125 126 127 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
fortelady
post Mar 28 2007, 09:30 PM
Post #1241

Musafir

las ca nu se sperie asa repede.
doar e roacker.
si are plete.

[nu ma luati in seama, sunt euforica, am primit un mail de la clientii care vin maine... mi s-au sters cu buretele ultimele 2 saptamani de chin legate de firma... si batalia adevarata abia maine seara incepe, cand ajung ei in romania]
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Mar 28 2007, 09:36 PM
Post #1242

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Noi iti tinem pumnii. Alora de nu te iubesc, li-i aplicam de spinare. Pe post de alint. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
angeldust
post Mar 28 2007, 09:41 PM
Post #1243

Musafir

Bueyyyy ce-i aici?? Elady matrimoniale? Si eu cu cine votez ? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ca si eu sunt singura si neconsolata, vreun Printz Mostenitor de mare imperiu nu aveti si pentru mine? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (fie el si gay (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

+Quote Post
kalua
post Mar 28 2007, 09:46 PM
Post #1244

Musafir

Nu se sperie cu una cu doua, deci ii spun asta la prima ora, sa-i indulcesc tot sfarsitul de saptamana. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

angel, print n-am. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
fantasy
post Mar 28 2007, 09:49 PM
Post #1245

Doar eu..

Group: Membru de Onoare
From: Peste tot..
Member No.: 120

Vreau si eu un sef asa..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ((.E drept nici al meu n-arata rau..da are o guraaaaaa la fel de mare cat el.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .E crizat rau frate..bine ca e sefa mai calma si ne ia apararea..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
angeldust
post Mar 28 2007, 09:51 PM
Post #1246

Musafir

Hai ca poate pot sa fac un compromis la partea cu Printzul...dar macar mostenitor de mare imperiu sa fie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oare Donald Trump n-o vrea sa il insoare pe fiu-su? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Ca ma gandesc sa ma inscriu, cred ca am toate sansele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
fortelady
post Mar 28 2007, 09:55 PM
Post #1247

Musafir

QUOTE(kalua @ Mar 28 2007, 10:46 PM) *
Nu se sperie cu una cu doua, deci ii spun asta la prima ora, sa-i indulcesc tot sfarsitul de saptamana. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

promit solemn sa il ajut sa-si imbunatateasca recordul la flotari.

+Quote Post
angeldust
post Mar 28 2007, 09:58 PM
Post #1248

Musafir

Data viitoare Max o sa faca flotari cu avatarul lu' forte in fatza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu zic ca depaseste suta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Alte pariuri? Anybody?

+Quote Post
fortelady
post Mar 28 2007, 10:03 PM
Post #1249

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) angel ..... hai ca am inteles, io am luat-o pe campii dupa ce mi se spune textual ca o sa am parte de 1000 de ani de pace si prosperitate. da tu?

p.s: eu nu mai cred in printi, decat d'aia pe care ii pupi si se prefac in broaste.

+Quote Post
angeldust
post Mar 28 2007, 11:08 PM
Post #1250

Musafir

Eh, am si eu motivele mele sa fiu euforica te rog sa ma intelegi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Si te rog sa nu imi spulberi visul da??? Mie mi se pare firesc si logic ca dupa ce pana acum am avut parte numai de parliti, urmatorul sa fie un printz ca sa compenseze (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) L'oreal...pentru ca merit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 123 124 125 126 127 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th November 2025 - 05:49 PM