![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Divi s-a deschis un topic legat de blush uri ca invadasem topicul asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Moni asa cum am promis: ce pudra bronzanta e ok? Daca folosesc un fdt care da un usor aspect de bronzat e mai ok sa folosesc pudra bronzanta in obraji? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
oooo, BG, ce surpriza sa te gasesc aici!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
ok, pudra bronzanta: nu iti zic de MAC pt ca nu le gasesti aici. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) am mai avut Star Bronzer/Lancome care e ok dar in locul tau m-as duce sa ma uit la Terracotta de la Guerlain pentru ca toata lumea se minuneaza de ea. cat despre faza cu fdt bronzant, dupa mintea mea poti folosi o pudra bronzanta mai inchisa ca sa-ti conturezi pometii si/sau una mai deschisa (genul ala auriu) pentru iluminare chiar pe pometi. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) daca tenul are imperfectiuni (ca sa ma exprim elegant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) e preferabil sa folosesti o pudra mata. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) o adevarata surpriza.
Multumesc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
geo, MAC nu exista in Romania. daca exista un site care le livreaza produsele la noi sigur o sa-l gasesti tu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si revenind la subiect, eu mi-am pus pe lista de cumparaturi Blot powder/MAC. are reviews foarte bune pe MUA. ma gandesc, geo, ca ar fi un produs bun si pt tine mai ales ca am inteles ca preferi sa te dai doar cu pudra nu si cu fdt. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sa stii ca deja am inceput sa le caut! Produsele cosmetice MAC le-am gasit cu livrare in Ro , problema e ca nu gasesc accesoriile!! Suna bine si pudra respectiva, daca nu-mi place cea de la Paula's Choice o voi cauta pe aceasta! Multazm fain (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Am gasit to la Paula si o pensula pt pudra retractabila..... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) la asta ma mai gandesc! Eu pensulele mele le spal in apa calduta cu Dove iar apoi le inmoi in alcool camphor pt dezinfectare! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pensulele nu se spala cu sampon sau dus de gel pentru ca astea le inmoaie firele de par. Sapunul pentru bebelusi e recomandat pentru curatatul lor.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
nu vreau sa te contrazic kalua,eu imi spal de atata timp pensulele cu sampon si nu s-a inmuiat parul si eu numai stiu unde am citit chestia asta cu spalatul cu sampon.in fine;) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
si eu am citit ca pensulele se spala cu sapun de bebe. eu deocamdata folosesc o pensula pe care o aveam de la fardul de obraz Guerlain, pana imi gasesc altceva. eu am spalat-o cu gelul de fata Keracnyl (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , e ok? si cam la cat timp ar trebui spalata o pensula?
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
si eu am citit ca pensulele se spala cu sapun de bebe. eu deocamdata folosesc o pensula pe care o aveam de la fardul de obraz Guerlain, pana imi gasesc altceva. eu am spalat-o cu gelul de fata Keracnyl (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , e ok? si cam la cat timp ar trebui spalata o pensula? Da, merg spalate si cu sampon de bebelus. Eu una le spal cu altceva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dar nu pot sa spun aici ce ca iar fac reclama; pensulele se spala cam la 7 zile. Eu pe ale mele personale asa le spal... Pe restul dupa fiecare utilizare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
imi place noua me pudra cu antioxidanti....da tenului un aspect foarte sanatos, problema e ca nu mi-a venit cu nici un aplicator, si inca imi folosesc aplicatorul de la vechea pudra.....nu am gasit inca o pensula (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
mi-am luat o pensula retractabila de la The Body Shop. pe ea scrie ca este de blush, sper ca nu e nici o problema daca eu o folosesc pt pudra..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu naparleste si imi place senzatia cand ma dau cu ea: de moale, catifelat..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 08:11 PM |
|