IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce parere aveti de suvite?!, ....nu stiu ce sa fac ....
Cindy
post Apr 4 2007, 08:49 PM
Post #51

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

geo, dar mai bine il aranjezi cu foehnul si peria rotunda, nu il lasa pe el sa se usuce in voia lui pe perna, cred si eu ca are o forma nedefinita daca faci asa!
nici eu nu ma mai vopsesc, nici nu prea stiu ce culoare m-ar avantaja, ma mai fac cateodata cu nuantatoul L'Oreal Casting, imi mai inchid putin nuanta parului..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

apropo de geta voinea, pe mine ma amuza foarte tare cand apare ea cu un machiaj elaborat si impecabil si spune ca l-a facut in 5 minute, in care include bineinteles spalatul pe fata, pe dinti, crema, crema de ochi, fondul de ten, pudra, fardul de obraz, creionul, fardul, rimelul, rujul! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ori este ea superwoman (supergeta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), ori e ceva in neregula! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sorry pt offtopic, dar nu m-am putut abtine..prima oara am zambit si am trecut cu vederea, dar a repetat de multe ori chestia asta si chiar ma amuza! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
geoo
post Apr 4 2007, 09:10 PM
Post #52

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(sweet_girl @ Apr 4 2007, 09:49 PM) *
geo, dar mai bine il aranjezi cu foehnul si peria rotunda, nu il lasa pe el sa se usuce in voia lui pe perna, cred si eu ca are o forma nedefinita daca faci asa!
nici eu nu ma mai vopsesc, nici nu prea stiu ce culoare m-ar avantaja, ma mai fac cateodata cu nuantatoul L'Oreal Casting, imi mai inchid putin nuanta parului..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

uh.....dar asta inseamna sa stau ai mult de 5 min in baie..... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si nu am foehn si chiar daca as avea as fi prea paradigmata sa-l folosesc!!!! Cat de forma....forma are dar am impresia ca am forma si fata asta de 9 ani incoace, am si eu nevoie de o schimbare radicala (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
cat de geta.....n-am fost pe faza la chestia cu machiajul, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) o sa fiu mai atenta

+Quote Post
divi2007
post Apr 4 2007, 09:43 PM
Post #53

Musafir

nici eu nu am rabdare sa ma coafez, iti ia 30 min sa te usuci cu feonul si peria la par lung, am avut rabdare odata, cateodata fac si eu ca geo ma spal seara ma culc cu el ud si dimineata daca am noroc sta bine, depinde de pozitia cum dorm cateodata ma trezesc cu el pleostit intr-o parte si ma enerveaza de mor

PS voua cand nu va sta parul nu va apuca nervii dimineata ?(IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ca mie nici nu imi vine sa ma auit in oglinda in ziua aia chiar daca ma machez si fata arata bine.

+Quote Post
geoo
post Apr 4 2007, 09:49 PM
Post #54

Membru de Onoare

QUOTE(divi2007 @ Apr 4 2007, 10:43 PM) *
nici eu nu am rabdare sa ma coafez, iti ia 30 min sa te usuci cu feonul si peria la par lung, am avut rabdare odata, cateodata fac si eu ca geo ma spal seara ma culc cu el ud si dimineata daca am noroc sta bine, depinde de pozitia cum dorm cateodata ma trezesc cu el pleostit intr-o parte si ma enerveaza de mor

PS voua cand nu va sta parul nu va apuca nervii dimineata ?(IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ca mie nici nu imi vine sa ma auit in oglinda in ziua aia chiar daca ma machez si fata arata bine.

daca fata arata bine...mai fac eu ce mai fac, imi mai fac o coama in fata, ba o coada pony....ceva iese, insa daca mai arat si nashpa la fata si parul sta ca draq, ghici cina sta in casa?!?!

+Quote Post
Ala80
post Apr 4 2007, 09:50 PM
Post #55

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

Mie imi sta bine numai daca il spal si-l usuc dimineata. Si ma tine fix o zi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Apoi a doua si a treia zi il prind.

+Quote Post
geoo
post Apr 4 2007, 09:58 PM
Post #56

Membru de Onoare

QUOTE(ala80 @ Apr 4 2007, 10:50 PM) *
Mie imi sta bine numai daca il spal si-l usuc dimineata. Si ma tine fix o zi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Apoi a doua si a treia zi il prind.

EXACT< EXACT!!!! O singura zi din 3 (cam atat rezista nespalat!) adica la o matematica simpla, arat si eu uman 2 zile pe saptamana!!! Prea tare!! Eu nu-mi permit sa-l prind mereu dar oricum arata aiurea tare si de fiecare data cand imi surprind fata intr-o oglinda sau geam imi vine sa ma infig in el! Ce mai, eu n-am nevoie de cafea sa-mi ridic tensiunea!

+Quote Post
divi2007
post Apr 4 2007, 10:07 PM
Post #57

Musafir

credeam ca sunt singura care face tragedie cand parul sta naspa

am ajuns la concluzia ca mi ar prinde bine sa fac un curs de coafor doar pt mine asa sa ma aranjez singura (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
arissuca
post Apr 4 2007, 10:44 PM
Post #58

Membru de Onoare

Member No.: 104

Eu am si perie si bigudiuri din burete si de plastic si cu arici si electrice si drot si de toate, cand il aranjez sunt f multumita, problema e ca m-am saaaatuuuurat sa-l tot coafez in fiecare zi (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) (fac sport zilnic si mi se uda parul f tare, deci treb sa-l spal si sa-l aranjez in fiecare zi...asta daca vreau sa ies din casa (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ). In plus, desi imi place la nebunie parul lung, al meu, cum trece de umeri cum e pleostit la 2h dupa coafat. Ma gandesc ca un par mai scurt (daca e bine realizata tunsoarea) cu niste suvite pt un plus de volum ar fi chiar o idee buna in conditiile astea.

+Quote Post
Cindy
post Apr 4 2007, 11:04 PM
Post #59

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

mie mi se pare mai usor de aranjat parul lung, cand am parul mai scurt imi sta de multe ori in toate directiile..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
geo, nu cred ca trebuie sa iti faci atatea griji in legatura cu foehnul. in orice salon se foloseste si persoanele care se duc frecvent la coafor au totusi un par foarte frumos. si daca folosesti un foehn performant si il tii la distanta, in mod sigur nu o sa ai probleme..eu am un foehn Philips Hydraprotect cu 3 viteze si 3 grade de caldura, are si un dispozitiv de volum, eu sunt multumita de el..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mi se mai intampla si mie sa adorm cu parul ud, iar in majoritatea cazurilor rezultatul era...groaznic. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
geoo
post Apr 5 2007, 12:17 PM
Post #60

Membru de Onoare

QUOTE(arissuca @ Apr 4 2007, 11:44 PM) *
Eu am si perie si bigudiuri din burete si de plastic si cu arici si electrice si drot si de toate, cand il aranjez sunt f multumita, problema e ca m-am saaaatuuuurat sa-l tot coafez in fiecare zi (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) (fac sport zilnic si mi se uda parul f tare, deci treb sa-l spal si sa-l aranjez in fiecare zi...asta daca vreau sa ies din casa (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ). In plus, desi imi place la nebunie parul lung, al meu, cum trece de umeri cum e pleostit la 2h dupa coafat. Ma gandesc ca un par mai scurt (daca e bine realizata tunsoarea) cu niste suvite pt un plus de volum ar fi chiar o idee buna in conditiile astea.

arissuca mama, zau ca esti copia mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sau eu copia ta....vedem noi mai tarziu!!! (Mai putin la faza cu sportul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) si eu am obs ca atunci cand am parul lung il am si turtit (chiar daca mi-l infoi de mama focului si il mai dau si cu fixativ, singurul meu remediu de altfel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Si eu ma gandeam la un par mai scurt.......si suvite....
asa cum am spus si pe celalalt topic, ..... daca gasesti ceva..... si mai aplici si cu succes pe propria ta podoaba..... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

cat de suvite, mie imi plac tare (mai putin freza!) astea din poza lui kitten:
(IMG:http://i164.photobucket.com/albums/u23/geo_ana/frezatigiciufulitsuvite.jpg)

si ma gandesc mereu la freza lui posh......ar merge...nu?

QUOTE(sweet_girl @ Apr 5 2007, 12:04 AM) *
geo, nu cred ca trebuie sa iti faci atatea griji in legatura cu foehnul.

sweet, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cred ca si lenea isi spune cuvantul....dar eu chiar mai mult de 5 min in baie nu pot sta!!! De obicei, ori vegetez acasa jumate lesinata toata ziua (nu-mi pasa cum imi sta parul in cazul asta), ori plec in graba sau sunt la vre-un hotel pe alte meleaguri si din nou, nu am timp de aranjat!!! Eu tare am nevoie de ceva "mura'n gura". O freza usor de aranjat si suvite care sa o puna in evitenta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (zi si tu......cred ca sunt singura care are mofturi de genul asta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))

+Quote Post

10 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 01:31 AM