![]() ![]() |
Apr 5 2007, 10:52 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) to the club... (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
|
|
|
|
| fortelady |
Apr 5 2007, 10:56 AM
|
|
Musafir |
Raportez o durere de bila cit china si o caruta de treburi de rezolvat URGENT! bilichol cu no-spa. metoclopramid da somnolenta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si e pt greata si dureri de stomac. baga chestii amare (au rol de a stimula ficatul) si stai intinsa pe dreapta (ca sa drenezi colecistul). evident, daca ai vreun pat prin zona |
|
|
|
Apr 5 2007, 11:02 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
neata fetele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu iar fac curatenie ca e un praf in toata casa de nu ma vad (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ghiciti cu ce il dau jos dupa mobila (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cu apa de colonie de trandafir (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) am vazut pontul asta la tv si azi am fost la piata si am achizitionat si eu.curata bine si pe desupra mirose de ma innebuneste |
|
|
|
Apr 5 2007, 11:27 AM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
|
|
|
|
| fortelady |
Apr 5 2007, 11:46 AM
|
|
Musafir |
ia uite cine a aparut pe aici
mai traiesti? |
|
|
|
Apr 5 2007, 11:55 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Durere de bila = durere de capatina... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 5 2007, 12:07 PM
|
|
Musafir |
Ziua buna! Ma bag si eu in seama cu voi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Eu ma laud cu o durere de burta cumplita (perioada aceea a lunii). Tocmai am luat al 2 lea aulin, primul a fost la ora 7 dimineata.
M-am trezit si eu devreme si-am apucat sa fac o gramada de treburi pe casa (spalat vase, pus un program la masina - mai tarziu am aflat ca n-aveam voie sa spal azi, daca ma aude mama ma haleste, dat cu aspiratorul, ca azi vine canapeaua). La serviciu munca cu carul, niciodata nu se termina. Inca mai astept cheful pentru munca pe ziua de azi. V-am pupat! |
|
|
|
| fortelady |
Apr 5 2007, 12:12 PM
|
|
Musafir |
LOOOL diana, am crezut ca bila= fiere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
nurofen? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
| kalua |
Apr 5 2007, 12:14 PM
|
|
Musafir |
Durere de bila = durere de capatina... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Pe mine ma deranjeaza un pic stomacul pentru c-am tras o portie de ras de-aia de s-au scuturat geamurile imediat dupa masa. Nu stiu cum a venit vorba de contabilitate si-o tipa care lucra acolo si care a fost profund indragostita de bossul meu (tipa cu cel putin 10 ani mai invarsta decat el, micuta si rontunjoara bine, departe de a fi frumoasa si la fata, dar foarte de treaba). O busea plansul cand dadea ochii cu el prin firma, hai mare a fost. Si acum ne-a povestit el cum intr-o noapte, pe la 4, aude bocaneli in geamul lui de la dormitor: tipa, iar plangand si intrebandu-l de ce langa el in pat e un tip si nu-i ea. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Prietenul sefului intreband cine-i asta, seful: "contabilitatea!", ce mai, haiul de pe lume. |
|
|
|
Apr 5 2007, 12:22 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
forte, traiesc, dar acum o ora incepusem sa ma razgandesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 13th November 2025 - 05:27 AM |
|
|