IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Ce parere aveti despre L'Oreal, Recital preference?
iulika
post Apr 5 2007, 12:09 AM
Post #1

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,440

Nu m-am vopsit niciodata pana acum.. decat cu samponuri nuantatoare.. Sunt satena..mediu as putea zice..poate chiar spre inchis...si inca mai am ceva urme de suvite blonde(facute acum juma de an)..nu se mai obs mare lucru. mi s-a pus pata sa ma fac un saten deschis sau ceva dar nu as vrea sa-mi mai decolorez parul si am vazut o vopsea ce mi s-a parut chiar interesanta.. Revital Preference de la L-oreal exclusiv pt brunete...cica deschide culoarea parului cu 1.5-2 nuante.. mi-e frica totusi sa risc...ar putea sa-mi dea cineva info despre acest produs?
Va multumesc anticipat dragelor..:*
Go to the top of the page

+Quote Post
3 Pages V  < 1 2 3 >  
Start new topic
Replies (10 - 19)
divi2007
post Apr 5 2007, 05:31 PM
Post #11

Musafir

monicutza e mai puternic oxidantul la brunet decat la blond? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
MonicutzaB
post Apr 11 2007, 12:54 PM
Post #12

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

QUOTE(divi2007 @ Apr 5 2007, 03:31 PM) *
monicutza e mai puternic oxidantul la brunet decat la blond? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

nu, e vorba de o vopsea speciala pentru brunetele (inclusiv negrese si asiatice) care vor sa-si deschida culoarea parului fara decolorare prealabila.

+Quote Post
ioannaraluka
post Apr 11 2007, 12:55 PM
Post #13

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Moni, nu stii, merge si pentru brunete vopsite?

+Quote Post
MonicutzaB
post Apr 11 2007, 01:03 PM
Post #14

Incurabil

nu stiu teoretic daca merge dar si sora si vara mea sunt brunete (vopsite) si au incercat vopseaua asta cu rezultate naspa rau, adica pe parul vopsit iesea o culoare ok dar partea crescuta de la radacini s-a decolorat foarte tare, spre portocaliu. probabil trebuie aplicata vopseaua intai pe lugimea parului si spre final sa se aplice si la radacina.

+Quote Post
ioannaraluka
post Apr 11 2007, 01:16 PM
Post #15

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Ok, mersi, ma gandeam eu la ceva de genul, sau ar mai fi o idee sa fiu "proaspat" vopsita, ca sa nu fie radacinile culoarea naturala. Eu nu sunt chiar bruneta, dar mi-a prins cam prea bine vopseaua pe lungimea firului de par si e cam inchisa fata de ce as fi vrut. Pe radacini naturale mi-a prins fara probleme saten deschis, dar spre varfuri e tot mai inchis (culmea e ca in realitate nu arata chiar asa rau cum pare).

+Quote Post
MonicutzaB
post Apr 11 2007, 01:33 PM
Post #16

Incurabil

QUOTE(ioannaraluka @ Apr 11 2007, 11:16 AM) *
sau ar mai fi o idee sa fiu "proaspat" vopsita, ca sa nu fie radacinile culoarea naturala.

mda dar cred ca iti cam pui la incercare parul daca il vopsesti de 2 ori in interval asa scurt. o sa pun niste poze pe grup sa vezi ce culoare am eu acum. din pacate nu mai stiu exact cu ce numar m-am facut dar culoarea mi-a iesit cam ca pe cutie. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
iulika
post Apr 11 2007, 09:13 PM
Post #17

Contaminat
*

Member No.: 1,440

deci in concluzie iasa destul de k p parul natural,sau nu?.eu nu sunt vopsita..si inca nu m-am vopsit dar dc totusi spuneti ca e k vopseaua asta o sa o fac:P as vrea sa vad poze cu voi dupa ce ati folosit aceasta vopsea daca aveti:) va pup:*

+Quote Post
Cindy
post Apr 11 2007, 10:06 PM
Post #18

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

eu ma dau cu nuantator, de curand m-am facut cu Casting Creme Gloss si mi-a placut. nu contine amoniac, deci banuiesc ca nu face rau parului. culoarea se mentine, cel putin la vechiul Casting si eu imi spal parul des..cu balsamul nu am avut probleme, chiar mi s-a parut ca avea destul volum parul, dar un volum putin mai "potolit", fara fire rebele etc..eu cred ca e mai bun ca o vopsea, macar nu face rau parului.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Vitamina
post Apr 13 2007, 02:48 PM
Post #19

Contaminat
*

Member No.: 1,473

as vrea o nuanta de blond...ce vopsea imi recomandati?

+Quote Post
MonicutzaB
post Apr 13 2007, 02:54 PM
Post #20

Incurabil

pai depinde de ce nuanta de par ai acum. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post

3 Pages V  < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th September 2026 - 07:01 PM