![]() ![]() |
| fortelady |
Apr 11 2007, 11:04 AM
|
|
Musafir |
eu iar nu am dormit, ma duc in pauza de masa la medic sa iau o reteta cu somnifere
|
|
|
|
| kalua |
Apr 11 2007, 11:14 AM
|
|
Musafir |
forte (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
|
Apr 11 2007, 11:24 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 |
ce fac fetele mele? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
cu intarziere va zic si eu "Hristos a inviat!" eu sunt inca rupta, in viata mea nu am mers atat de mult pe jos. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) am picioarele varza ... dar a meritat! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) cat despre cheful de munca ... si la mine lipseste cu desavarsire. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 11 2007, 11:40 AM
|
|
Musafir |
Si la mine lipseste cheful...eu stau si caut pe net hoteluri in Tenerife - Playa de las Americas ca mi s-a pus pata sa plecam in mai o saptamana. Trebuie sa mai ma relaxez un pic, ca iunie va fi o luna super grea la serviciu. Fetelor, voi ati fost pe acolo, ce-mi recomandati? Deocamdata ma documentez. Cred ca o sa-mi fac rezervare pe net, ca nu merita sa dau banii la agentiile de turism romanesti care cer pe un singur loc cat cer strainii pe camera (adica 2 pers). Sa vad cum rezolv si cu avionul.
|
|
|
|
| kalua |
Apr 11 2007, 12:05 PM
|
|
Musafir |
Parintii mei pleaca maine pe doua saptamani pe Fuerteventura. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De Tenerife nu stiu nica. Monicutzo, ati fost duminica la Urbi et Orbi? |
|
|
|
Apr 11 2007, 12:18 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 |
Monicutzo, ati fost duminica la Urbi et Orbi? nu, am fost sambata noaptea in piata San Pietro. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) erau foarte multi romani. |
|
|
|
| kalua |
Apr 11 2007, 12:33 PM
|
|
Musafir |
Si eu am auzit in Roma cel putin la 2-3 minute romaneste. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Numai in muzeul Vaticanului erau mai putini, numai vreo 3-4 familii. Si asta aproape o zi intreaga, record! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Apr 11 2007, 12:37 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Of, ce as mai pleca si eu (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
|
Apr 11 2007, 12:42 PM
|
|
|
szi, pai ar fi o idee pt luna de miere, nu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
sunt fericita ca ne-am luat verighetele (pe care nu ne-am indurat sa le lasam la hotel drept urmare au fost cu noi si la Vatican ceea ce mi se pare super tare!). (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Apr 11 2007, 01:50 PM
|
|
Musafir |
Pentru adevaratele doamne din Romania numai respect! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Toate va maritati mai? Eu am trecut printr-o drama zilele astea, ca am fost la ai mei si lu mama-mea i s-a nazarit ca o sa raman nemaritata "Cum Silvia? Nu ai nici un prieten? " Am zis nu normal. Ce puteam sa zic "Stii mama....mi-o mai trag cu unul din cand in cand dar nu e prietenul meu" ? :| Dar mai apoi chiar m-am gandit serios sa ii zic asta cand a inceput cu "Stii baiatul ala ce e electrician la mine? Nu-i asa ca e dragut?". Am zis "Mama termina ...imi vine sa vars". Si a concluzionat ea ca " Io nu stiu fata ce gusturi ai tu...nici unu nu e bun pentru tine" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In sfarsit si-a dat seama!!! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 10:13 PM |
|
|