![]() ![]() |
| angeldust |
Apr 13 2007, 10:15 AM
|
|
Musafir |
Eh as vrea sa va pot face in ciuda acum cu programul meu lejer si lipsa de griji (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) DAR desi am dormit vreo 9 ore m-am trezit cu o durere cumplita de cap, parca ma pocneste in ceafa si nu stiu de la ce ca eu nu prea am dureri de cap aiurea (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Cum naiba e Vineri 13 azi? Luna trecuta nu a fost tot o vineri in 13? Oricum, am devenit superstitioasa. Nu mai ies azi din casa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Singura explicatie pentru durerea mea de cap e visul de azi-noapte. Nu stiu ce D-zeu tot visez de la o vreme ca sunt gravida (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si ma trezesc toata agitata si transpirata. |
|
|
|
| divi2007 |
Apr 13 2007, 10:33 AM
|
|
Musafir |
neatza fetele
m-am dus la somn o durere de cap si ma trezesc tot cu ea (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , de la 6 vecinii mei incontinuu bocane cred ca bat cuie pe toti peretii , isi pun parchet nu stiu, iar raceala nu mai pleaca (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) chiar ca la mine e 13 chiar daca nu sunt f superstitioasa, apopo de flori am si eu niste begonii albe si portocali un vis le am luat inainte de pasti (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
|
| fortelady |
Apr 13 2007, 10:39 AM
|
|
Musafir |
shhhht. eu ma duc la vanatoare de petunii in pauza de masa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Apr 13 2007, 10:53 AM
|
|
Musafir |
Poate ma duc si eu sa-mi iau direct dupa serviciu. Dar nu mai stiu cate imi trebuie. Cumpar vreo 30 si daca-mi mai trebuie, mai dau si maine o fuga la magazin.
|
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 13 2007, 11:26 AM
|
|
Musafir |
Eu, azi dupa serviciu, merg la probat si comandat rochie de mireasa cu o prietena. De-abia astept...poate-mi gasesc si eu o rochie de seara, ca am 2 nunti in vara asta la care trebuie sa merg.
|
|
|
|
Apr 13 2007, 11:29 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Eu azi pun termopane (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deci, va dati seama ce ma asteapta cand plec de la birou..... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Apr 13 2007, 12:06 PM
|
|
Musafir |
Toata lumea are treburi importante azi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pe mine m-a apucat o lene, nici nu pot sa va spun. Deci s-ar putea sa sar peste flori si sa ma duc acasa, sa-mi pun bikiniul pe mine si s-o-ntind la malul lacului, sa (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) un pic. Mai vad cum mi se mai schimba starea pana la 3. |
|
|
|
Apr 13 2007, 12:11 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 |
Eu azi pun termopane (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deci, va dati seama ce ma asteapta cand plec de la birou..... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) nici nu vreau sa ma gandesc ce te asteapta dupa.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| fortelady |
Apr 13 2007, 01:30 PM
|
|
Musafir |
ia uitati ce am luat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
maine gradinaresc, sunt fericita! (IMG:http://i6.photobucket.com/albums/y236/fortelady/Floricele/13-04-07_1421.jpg) (IMG:http://i6.photobucket.com/albums/y236/fortelady/Floricele/13-04-07_1420.jpg) (IMG:http://i6.photobucket.com/albums/y236/fortelady/Floricele/13-04-07_1419.jpg) |
|
|
|
| kalua |
Apr 13 2007, 02:20 PM
|
|
Musafir |
Aia mititica in fata in poza a doua e violeta de Parma?
Sa le stapanesti sanatoasa, forte, si sa le mearga bine ca sa-ti faca bucurie! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 05:21 PM |
|
|