![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aici se gaseste numai Bayer. Eu le faramitez bine si adaug mierea. Am o miere mai groasa, sta teapana pe fata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
hm...o sa incerc si eu asta cu faramitatul.
ca ma satur sa umblu cu babetica doar ca sa nu patez toate locurile prin care calatoresc (bucatarie,baie,dormitor...etc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
kalua, dar daca o faramitezi tu, apoi cand incerci sa faci un scrub cu mainile inmuiate in apa, mai merge? eu am incercat si in timp ce eu frecam, granulele se dizolvau complet pana am ajuns sa ma mîngîi pe fata!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
pai era vorba de masca...nu de scrub (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
eu cand indepartez masca frec usor si nu se mai dizolva granulele pentre ca "le tine" mierea |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
pai era vorba de masca...nu de scrub (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) eu cand indepartez masca frec usor si nu se mai dizolva granulele pentre ca "le tine" mierea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) la mine nu le tine!!! Si daca tot faci masca.....de ce si nu putin scrub....2 in 1.....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
pai fac (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) la sfarsit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
si ia baga si tu reteta ta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La mine mai raman si bucatele mai mari de aspirina si nu se dizolva in miere, la sfarsit fac scrub si eu. Asa recomandase si Monicutza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
pai fac (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) la sfarsit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si ia baga si tu reteta ta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) DA sa traiti.....insa am o mica problema cu conexiunile intre neuroni la ora asta! e vorba de reteta cu masca de aspirina?! P.S. Scuza-mi patratimea capului....insa pentru unii e mai greu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
geoo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nu stiu cine-i mai patratos la cap la ora asta. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Da, de masca cu aspirina e vorba. |
|
|
![]()
|
|
aha.....ma gandeam eu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
deci: se iau doua bucati aspirina (mai nou bayer), se dau cu spray (avene, mai nou apa plata) pana se sfarma, se amesteca cu cativa stropi de miere, si gata!!! E mai la indemana (a se citi lene crunta) decat sa faramitez eu aspirina si mai apoi ma trezesc si ca se dizolva inainte sa termin frecatul! Eu stau cam 30 min cu ea, apoi imi ud palmele si frec de-mi ies ochii!! Clatesc, si ma dau cu BHA (care iar e un fel de acid aceticsalicilic....) asta in caz ca aspirina propriuzisa omite ceva! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 12:43 PM |
|