![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
De vreun an jumate am scos din meniu carnea de porc si prajelile de orice fel...rezultate?...nu stiu daca sunt...dar stiu sigur ca daca ma scap la carne de porc sau prajeli a2a zi apar mai multe cosuri...nu ca nu as avea destule si in general... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Eu am inceput sa ma impac cu ideea ca asa e tenul meu,dau o gramada de bani pe creme si il ingrijesc dar nu cred ca am sa scap definitiv niciodata de cosuri,daca scap de ele nu scap de petele lasate de ele si tot asa... Cred ca foarte mult conteaza increderea in sine... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
mai, mie dermato a mea mi-a zis sa evit grasimile animale... si am citit spre exemplu ca laptele face rau ptr ca ar avea nush ce in el care influenteaza activitatea hormonala. sau ceva in genul asta, nu am retinut exact (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) pacat, eu sunt moarta dupa lapte (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) are hormon de crestere in el mey, ca pt asta e el de fapt.... pt cresterea celui mic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 68 Joined: 15-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,347 ![]() |
Buna! In sfarsit mi-a venit si mie crema Glycon ieri, asa ca aseara a fost prima utilizare. Mi-am dat o cantitate fffff mica, asa de frica mi-a fost sa nu patesc ceva nasol si nu am simtit deloc ca ma ustura sau ca mi se inroseste fata (probabil am dat prea putin, dar decat sa risc), iar dimineata nu m-am trezit deloc cu fata uleioasa. Mentionez ca nu am folosit si demachiantul care zic ei, cel cu catina, m-am spalat cu gelul Sebium de la Bioderma. In seara asta fac pauza si de maine ma dau iar (doamne ajuta sa nu-mi mai apara explozia aia de cosuri). Va tin la curent! E obligatoriu sa folosesc demachiantul cu catina? Multe fete se simt mai bine fara el.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
eu nu cred chestia cu laptele..daca nici laptele nu ne face bine, atunci ce? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
eu nu cred chestia cu laptele..daca nici laptele nu ne face bine, atunci ce? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) sa stii ca aici depinde foarte mult de metabolismul fiecaruia, de modul cum se asimileaza in organism proteinele, grasimile, diversele enzime etc etc. de exemplu sunt multe persoane care au alergie la lapte.... si nu au baut in viata lor! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna fetelor! Nu speram sa scriu la acest topic prea curand, eu ne-avand probleme majore ale tenului...sau cel putin cele care apareau, erau tinute in frau. Dar m-am gandit ca voi v-ati intalnit cu o multime de cazuri si nu mi-ar strica un sfat doua.
Foarte pe scurt: prin luna septembrie 2006, am fost la consultatie la d-na dr. Leventer sa-mi scot niste alunite si sa-mi dea un tratament pentru dermatita (parca asa mi-a scris pe reteta). Eu fac niste pete rosii, care uneori imi dau mancarimi, in zona nasului si pe frunte. Am avut si pe barba, dar mai demult. In trecut le tratam cu Flocinolon, la indemnul unei farmaciste, dupa ce cu Baneocin si Fenistil nu se intamplase mai nimic. Cauza ar fi nitritii din preparatele din carne (dar acum nu mai mananc asa ceva) sau stresul. Dr. Leventer mi-a spus ca am facut o mare prostie dandu-mi cu acest unguent, care are un procent mare de hidrocortizon si acesta da dependenta pielii si mi-a aratat o poza dintr-o carte cu ce-as pati daca mai fac asa...drept urmare m-am cumintit si am urmat tratamentul recomandat de dansa: detralex (o cutie), eritro-acnol si nizoral (alternativ in fiecare seara timp de 2 ani). Evident ca mai sunt seri cand sar peste acest pas...mai uit si sa ma demachiez. Daca nu-mi dau vreo saptamana cu acestea 2...se intampla sa-mi revina iritatia. Acum, in urma unei situatii stresante, m-am trezit cu fata plina. Ma dau cu cele 2, dar vreau sa va intreb daca voi ati mai auzit de aceste probleme si cum le tratati. Ati reusit sa scapati complet de ele? Am uitat sa spun ca dupa un timp (3-4 zile de la faza lor maxima), pielea incepe sa mi se exfolieze in aceasta zona. Mi-ar f f utile niste sfaturi pentru ca am vazut ca va pricepeti. Multumesc anticipat! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
roxanica si eu am porcaria aia de dermatita seboreica (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( doar ca la mine se intinde pe portiuni mult mai mari obraji, frunte, sprancene, par... e f nasol sa folosesti cortizon din motivele enuntate si de dna dct. din pacate problema asta nu dispare poate fi doar ameliorata pt ca nu poti indeparta toti factorii care o provoaca (stresul, alimentatia, poluarea, razele ultraviolete care o agraveaza etc). pesonal folosesc blue cap, ma dau de 2-3 ori cu ea si iritatia da inapoi. alt lucru care ma ajuta este masca cu argila, o las10 min apoi ma demachiez si aplic blue cap...si de curand am vazut ca si uleiul de samb de strugure ajuta vindecarea 'ranilor'. din ce am obs eu este f imp sa aplici tratamentul de la primele simptome de mancarime/usturime
sweet uite ce contine glyconul: aqua paraffinum liquidum stearic acid glycolc acid glyceril stearate glycerin lanolin carbomer octyl mrthoxycinnamate triethanolamine beeswax cetyl alcohol parfum sodium benzoate |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bebe..mersi pentru sfaturi. Poti sa-mi spui mai multe de blue cap? Chiar daca se procura din State, o s-o rog pe cumnata-mea sa mi-o aduca, ca vine in iunie in tara. Da...intr-adevar trebuie sa aplici tratamentul de la primele simptome. D-na doctor mi-a spus ca pielea se va regenera complet in 2 ani si am sanse sa dispara. Imi amintesc ca prostia asta mi-a aparut prima data in anul IV de facultate de la stres. Si la mine se intinde si in zona sprancenelor si la limita dintre frunte si firele de par. Vad ca acum s-a mai calmat si a inceput sa se exfolieze pielea. Am uitat sa spun ca dimineata mi-a recomandat sa ma dau cu Vichy - Thermal fix mat. O folosesc si ca baza pentru fond de ten.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 15-April 07 From: in your dreams Member No.: 1,486 ![]() |
buna..am si eu o problema..mi-am luat zilele astea vopsea(londa) neagra si dintr-o prostie sau nush ce-a fost in capul meu,m-am vopsit singura....m-am patat putin pe frunte si cum nu se lua deloc negrul ala..am dat cu niste acetona..s-a luat..adica se mai cunoaste doar dak te uiti ff atent,dar..a2a zi am observat ca era mai aspra fruntea in locul acela..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( Va rog,spuneti-mi ce sa fac.
This post has been edited by angeldust: Apr 15 2007, 08:14 PM
Reason for edit: visez in culori, cred ca ai gresit topicul, aici se discuta despre acnee!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
roxanica bluecap este in romania, de acolo mi-am luat-o nici nu stiu daca aici este, inca mai am din romania...daca vrei sa o testezi intai cumpara varianta pliculete, sunt 25.000 5pliculete dar mie un pliculet imi ajunge 3luni (il pun intr
o cutiuta mica de la alta crema). are efect f rapid..pe el spune ca NU contine cortizon, sper sa fie asa pt ca eu am problema asta de prin liceu si nu am vrut sa folosesc nimic cu cortizon oricat de rau s-ar fi agravat nesuferita.. visezinculori ai ars pielea, o sa-si revina dar nu e indicat sa faci asa cu pielea de pe fata...da cu crema hidratanta, emolienta acolo. o sa se faca o cojita si o sa cada, don't worry |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th June 2025 - 05:17 PM |
|