IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 164 165 166 167 168 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
angeldust
post Apr 16 2007, 09:04 AM
Post #1651

Musafir

Bere iti trebe tie? Sper ca esti constienta de efectele ei (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

(IMG:http://homepages.compuserve.de/derKonArtis/hp/pics/beer.jpg)
Go to the top of the page

+Quote Post
berbecutza
post Apr 16 2007, 09:12 AM
Post #1652

perpecenia sa

Group: Membru de Onoare
From: berbeceni
Member No.: 49

ce misto (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eu ma ametesc repede ca sunt micutza ma. poate daca eram mai zdravana (in mai multe sensuri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) rezistam si eu la mai mult de una (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

maiculitza! nu-mi place ce arata la bere+oaie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 16 2007, 09:49 AM
Post #1653

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

`Neata, fietiliiii!

+Quote Post
fortelady
post Apr 16 2007, 09:54 AM
Post #1654

Musafir

neatza sefaaa!
ce faci matale?

+Quote Post
roxanica10
post Apr 16 2007, 09:56 AM
Post #1655

Musafir

Neata! Felicitari Angelu si succes in continuare!
Sa aveti o saptamana glorioasa!

+Quote Post
fortelady
post Apr 16 2007, 09:58 AM
Post #1656

Musafir

acum vazui si eu. brava angel, bafta la licenta!

+Quote Post
kalua
post Apr 16 2007, 10:34 AM
Post #1657

Musafir

QUOTE(berbecutza @ Apr 16 2007, 09:12 AM) *
maiculitza! nu-mi place ce arata la bere+oaie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Am aflat azi una de-am ramas lampa: seful nostru mare de Material Management e in Anglia la dat raportul la director. Si s-ar putea sa fie dat afara. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Si omul asta s-a jertfit intotdeauna pe altarul firmei, lucru cel putin zi lumina plus sfarsit de saptamana. In plus pur si simplu le are cu toate celea. Dar e un ghimpe in ochii englezilor, tocmai pentru ca-i bun. Si pentru ca-i neamt. Si pentru ca probabil nu le place nasul lui.
Inca un exemplu ca pur si simplu nu merita sa-ti dai duhul pentru firma daca aceasta nu-ti apartine. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
fortelady
post Apr 16 2007, 10:50 AM
Post #1658

Musafir

mda. foarte nasol...

+Quote Post
roxanica10
post Apr 16 2007, 11:55 AM
Post #1659

Musafir

Mai stiu si eu una genul asta: o colega de-a sora-mii, manager, a fost data afara pentru ca era prea insetata de munca si petrecea prea multe ore la serviciu. I-au reprosat ca n-a stiut sa fie un manager bun si sa-si delege o parte din sarcini...dar ea nu avea ce sarcini sa-si delege ca era o migratie de personal de toata frumusetea. Si acum unde credeti ca-i tipa respectiva? La firma concurenta si ii e f bine. In concluzie...nici sa ne casatorim cu jobul nu-i prea bine. Nu da bine la forurile superioare...

+Quote Post
berbecutza
post Apr 16 2007, 12:12 PM
Post #1660

perpecenia sa

Group: Membru de Onoare
From: berbeceni
Member No.: 49

QUOTE(roxanica10 @ Apr 16 2007, 09:55 AM) *
o colega de-a sora-mii, manager, a fost data afara pentru ca era prea insetata de munca si petrecea prea multe ore la serviciu. I-au reprosat ca n-a stiut sa fie un manager bun si sa-si delege o parte din sarcini...dar ea nu avea ce sarcini sa-si delege ca era o migratie de personal de toata frumusetea.

PARDOOOOOOON???!?! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si unde s-a putut intampla asta? la un spital de "veseli" cumva? :|

pese: observati avatarul, da? asa ma uit eu cand incepe sefu sa zica sa fac de toate si cat mai repede. deci exact expresia asta de oaie pierduta in spatiu am (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 164 165 166 167 168 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th November 2025 - 02:36 PM