![]() ![]() |
| angeldust |
Apr 16 2007, 09:04 AM
|
|
Musafir |
Bere iti trebe tie? Sper ca esti constienta de efectele ei (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
(IMG:http://homepages.compuserve.de/derKonArtis/hp/pics/beer.jpg) |
|
|
|
Apr 16 2007, 09:12 AM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
ce misto (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eu ma ametesc repede ca sunt micutza ma. poate daca eram mai zdravana (in mai multe sensuri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) rezistam si eu la mai mult de una (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
maiculitza! nu-mi place ce arata la bere+oaie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Apr 16 2007, 09:49 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
`Neata, fietiliiii!
|
|
|
|
| fortelady |
Apr 16 2007, 09:54 AM
|
|
Musafir |
neatza sefaaa!
ce faci matale? |
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 16 2007, 09:56 AM
|
|
Musafir |
Neata! Felicitari Angelu si succes in continuare!
Sa aveti o saptamana glorioasa! |
|
|
|
| fortelady |
Apr 16 2007, 09:58 AM
|
|
Musafir |
acum vazui si eu. brava angel, bafta la licenta!
|
|
|
|
| kalua |
Apr 16 2007, 10:34 AM
|
|
Musafir |
maiculitza! nu-mi place ce arata la bere+oaie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Am aflat azi una de-am ramas lampa: seful nostru mare de Material Management e in Anglia la dat raportul la director. Si s-ar putea sa fie dat afara. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Si omul asta s-a jertfit intotdeauna pe altarul firmei, lucru cel putin zi lumina plus sfarsit de saptamana. In plus pur si simplu le are cu toate celea. Dar e un ghimpe in ochii englezilor, tocmai pentru ca-i bun. Si pentru ca-i neamt. Si pentru ca probabil nu le place nasul lui. Inca un exemplu ca pur si simplu nu merita sa-ti dai duhul pentru firma daca aceasta nu-ti apartine. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
| fortelady |
Apr 16 2007, 10:50 AM
|
|
Musafir |
mda. foarte nasol...
|
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 16 2007, 11:55 AM
|
|
Musafir |
Mai stiu si eu una genul asta: o colega de-a sora-mii, manager, a fost data afara pentru ca era prea insetata de munca si petrecea prea multe ore la serviciu. I-au reprosat ca n-a stiut sa fie un manager bun si sa-si delege o parte din sarcini...dar ea nu avea ce sarcini sa-si delege ca era o migratie de personal de toata frumusetea. Si acum unde credeti ca-i tipa respectiva? La firma concurenta si ii e f bine. In concluzie...nici sa ne casatorim cu jobul nu-i prea bine. Nu da bine la forurile superioare...
|
|
|
|
Apr 16 2007, 12:12 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
o colega de-a sora-mii, manager, a fost data afara pentru ca era prea insetata de munca si petrecea prea multe ore la serviciu. I-au reprosat ca n-a stiut sa fie un manager bun si sa-si delege o parte din sarcini...dar ea nu avea ce sarcini sa-si delege ca era o migratie de personal de toata frumusetea. PARDOOOOOOON???!?! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si unde s-a putut intampla asta? la un spital de "veseli" cumva? :| pese: observati avatarul, da? asa ma uit eu cand incepe sefu sa zica sa fac de toate si cat mai repede. deci exact expresia asta de oaie pierduta in spatiu am (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 02:37 PM |
|
|