![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu ce sa ma fac, am fost la cautat de materiale si nu am gasit nimic sa imi convina (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Numai kkturi de materiale lucioase sau transparente sau cu paiete si toti dracii (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Fac cu nervu, 'tu-i rochia vietii ca ma nervez si ma duc in blugi si in tenisi (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da o fuga la unguri. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Am pus si eu poza cu rochita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi place mult (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , ca o nimfa esti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie imi place...really nice
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dar tie, angel, nu ti s-ar potrivi, e prea suava. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gagici cu belele de banchet! Am vazut o rochie bestiala in Constanta, la Tom Mall!!!!! Saptamana asta merg si ii trag o poza...e neagra, decoltata in draci, mulata pe corp, bretele de furou - subtiri, centura neagra de piele lacuita imediat sub sani, material excelent. Italieneasca! Domle, italienii astia sunt de groaza! Stiu sa puna in valoare curbele unui corp de "fomeie"!!!! 270ron. Pantofi negri bestial asortati, cam tot pe atat. Va intereseaza?! Ca sa stiu daca ma aventurez cu pozele, ca, la o adica, pe mine ma ridica aia cu duba....Magazinul are un nume italienesc, nu-mi aduc aminte acum denumirea corecta....
PS: NU E SUAVA! NU E CUMINTE! NU DUCE LA GANDURI ANGELICE SAU PRIETENII PLATONICE!!!! DAR TREBE SA AI ATITUDINE CAND O PORTI! SA STII CA TOATE GAGICILE DIN JUR SUNT TURBATE DE INVIDIE! SI NU E VULGARA!!!! PS2: E ceva gen Ramona Badescu...emana sexualitate...would you?! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Merci fetelor, intr-adevar lui angel ii trebuie ceva mai sexy, mai revealing (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
maria, f f f frumoasa rochita si ti se potriveste perfect. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) pacat ca nu te machiezi un pic mai mult. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
angel, hai ma ca rezolvam noi si criza asta, ce naiba. doar nu ne dovedeste o rochie pe noi! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) la mango ai fost pana la urma? uite 2 rochii din colectia de vara. aia neagra e 188 ron iar aia rosie 235 ron. chiar daca aia rosie e mai de zi eu zic ca totusi e ok, mai bine asa decat overdress. (IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e229/MonicutzaB/mango1.jpg) (IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e229/MonicutzaB/mangorr.jpg) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa o iau pe rand :
@ dr wise : suna foaaaaarte bine ce zici tu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) La ce magazin ai vazut-o? Oare aici in Mall nu este? @ kalua and bebe : aveti dreptate, am zis ca e nice dar nu ca mi s-ar potrivi mie, clar nu mi se potriveste (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) @ Moni ... am fost la Mango, nu mi-a placut nimic, si nu atat modelele cat materialele si cum veneau pe mine. Cel putin rochia aia rosie care a postat-o Bia mai demult in realitate mi s-a parut ca arata groaznic. Trebuie sa iau la rand si magazinasele de pe centru ca mai sunt si acolo cateva unde nu am fost inca. Noroc ca mai am timp destul si deocamdata ma stresez cu licenta, dar totusi o sa imi trebuiasca si o rochie god damn it! Nu imi trebuie ceva super sofisticat si pompos, ceva simplu si de efect ar fi ideal. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:41 PM |
|