![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
fetelor, cred ca vremea buna e de vina!!!! Imi vine sa imi smulg parul din cap, nu mai rezist, nu mai suport nenorocitele astea de puncte negre, de cateva zile ma tot killaresc in disperare iar rezultatul e demoralizator!!!!!!!! Si colac peste pupza nu-mi ajungeau ranile facute cu mana mea, un nenorocit s-a gandit sa se trezeasca la viata......imi vine sa ma arunc in Dunare (numai ca nu pot sa ies din casa cu mutra asta sa ajung pe faleza)!
In disperare mi-am cautat prin medicamente si am gasit tubul de Retin luat de Craciun cand aveam probleme! M-am dat cu el, am citit pe site-ul Paulei ca si retinoizii te pot ajuta sa scapi de puncte!!! Sunt tare disperata, va rog, dati-va cu parerea, ce voi pati de la Retin? Consierand ca am doar puncte negre care ocazional (o data pe luna) mai nasc un cos, e posibil sa ma trezesc cu o explozie pe fata?!?! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) N-as rezista....... ce as putea sa patasc.....e posibil oare sa se inflameze punctele?!?!?! dar de ce? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Geo, sa stii ca e posibil sa se inflameze punctele negre,\pt ca asta e efectul retinului ca sa le poate scoate afara.\La mine le scotea sub forma de puncte albe, toate alea negre se transformau in albe iesite asa mai la suprafata si se luau cind ma demachiam sau ma spalam pe fata.
Dar, pe de alta parte, asa este, atita timp cit folosesti retin nu ti mai apar puncte negre (dupa ce dispar astea pe care le ai), dar asta inseamna o constantza in aplicarea cremei. Mi-am dat cu Glycon (prima data) si nu simt nici o mincarime, nimic. Macar asta inseamna ca fata mea s-a refacuti cit de cit dupa peeling si pot sa-i dau inainte cu tratamentele, nu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ? Apropo, ca mi-am adus aminte: ce se mai mirau, la unison, si Mihaela (receptionista de la Dermastyle) si dr. Rosca (tot de acolo) ca de ce mai vreau eu sa folosesc creme exfoliante (gen Retin a, etc.), ca alea nu fac decit un peeling f .blind.... pai, decit nimic, nu e bun si un peeling f f f f blind??????? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Andreica dar nici acum nu sunt mai bine semnele, nu s-a mai uniformizat pielea? pt ca stiu ca ai zis ca mai dureaza 1-2 sapt dupa injectii pana se poate vedea rezultatul final
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Zau ca daca vad inbunatatiri, ma tin de el, am folosit si Skinoren cu sfintenie timp de 3 luni dar cam degeaba, am avut reactii bune la inceput insa totul a stagnat in timp. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) daca e sa se inrautateasca situatia, in cat tip se intampla? imediat de maine o sa ma trezesc cu surprize?!?! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
doamne cat imi doresc sa nuuuuuuuuu |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Aiurea, Maria, mie nu mi se pare ca e mai bine, zau. Nu stiu nici eu ce sa mai cred.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ideea e ca dna dr.Leventer se si lauda cam mult si dupa aia, cind e sa vezi efectele, cam nu se pupa cu ce zice ea... asta e... macar am incercat.... mai fac un peeling in toamna, eventual... sa vedem care o fi treaba si cu laserul ala minune....
La mine a durat cam una, doua saptamini pina au inceput sa iasa cosurile la suprafata, dar depinde de fiecare caz in parte, Geo. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
geoo, si eu sunt de parere ca se vor inflama... daca folosesti constant. apoi, odata ce ies nenorocitele, va fi un cerc vicios de cosuri si rani, piele exfoliata, etc... dureaza cateva luni pana nu mai iese nimic. mie nu mi se pare o idee buna sa faci tratamentul cu retin in prag de vara, pentru ca pielea devine fotosensibila, te vei arde mai rau de la soare. daca totusi te hotarasti sa te apuci, foloseste creme hidratante, protectie solara maxima, da-te doar noaptea.
in alta ordine de idei, am fost azi la farma sa-mi reinnoiesc provizia de hyseac. si am stat cam 40 de minute la city si la sensiblu cu nasul in creme.... ca parca mai voiam ceva pe langa. de la plante system nu aveau nimic... tot imi faceau cu ochiul chestii care au si bha si aha... m-am uitat si eu la boreade 12... dar nu aveam atatia bani la mine... asa ca intre cleanance k de la avene (pe care nu se specifica % de bha) si keracnyl de la ducray, l-am ales pe ultimul, care are un fel de cocktail de acizi (pha)... dar mi s-a parut mai slaba decat boreade. m-am dat acum cateva ore si mi se pare ok deocamdata. daca vad rezultate mai bune, luna viitoare imi iau si eu boreade. dar la hyseac nu voi renunta!!! sweet, sa=mi zici si mie cum e cicactive... eu am citit pe ea ca e pentru rani... leziuni post-operatorii etc. daca va intereseaza, m-am uitat si la masca cea noua 2 in 1 de la neutrogena, ca am vazut reclama... nu mi se pare ceva special (sau mai bine zis diferit de alte geluri de spalare: clearskin, clearasil, l'oreal, garnier)... tot pe baza de acid salicilic. |
|
|
![]()
|
|
mie nu mi se pare o idee buna sa faci tratamentul cu retin in prag de vara, pentru ca pielea devine fotosensibila, te vei arde mai rau de la soare. daca totusi te hotarasti sa te apuci, foloseste creme hidratante, protectie solara maxima, da-te doar noaptea. da, kitten, ma dau doar noaptea, nu-mi mai pasa ca vine vara oricum nu cred ca ma mai duc la mare, iar la soare nu prea ies ziua...si am sa folosesc si creme cu protectie daca vad reaua.......insa eu tot mai sper sa nu trec prin fazele alea nashpa...sau macar sa nu infloresc toata o data, ca asa cate un monstru doi, oricum imi faceam cu mana mea!!! Si zau kitten ca nu-mi place ce am citit in descrierea ta (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) insa stiu ca trebuie sa ma astept la ce-i mai rau!!! Ai zice ca daca nu mai ai cosuri totul e ok, aiurea acum sunt in stare sa trec iar prin corvoada doar sa scap de punctele astea nenorocite!!! Mi-e ciuda de nu mai pot ca in loc sa incep cu Skinoren nu am inceput cu Retin acum 3 luni (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Cred ca trec si printr-o depresie care inrautateste cu muuuult situatia |
|
|
![]()
|
|
Vad ca lauda mai multa lume Hyseac-ul. Concret, ce imbunatatiri ale tenului ati observat dupa ce ati folosit-o?
Ioanaraluka, cum iti mai merge cu Glyconul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ???? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Andreica ce enervant sa nu treaca nici cu peelingul nici cu injectiile!?
Si arissuca foloseste glycon si e f multumita. Eu nici nu stiu de ce sa ma plang mai intai, de puncte negre, de cosuri, de gaurele, de ridurile de la ochi?! Nu ma mai plang de nimic si dau cu glycon... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) pana peste o luna nici nu ma mai uit in oglinda pentru ca parca as vrea sa dispara toate dintr-o data si asa ceva nu se poate.. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
andreica, de la hyseac pielea e mai luminoasa (eu abia am iesit din tratam cu retin de 2-3 luni si aveam o gramada de rani, pete, etc pentru ca nu am stat cuminte si m-am zgandarit), punctele negre s-au redus, porii sunt micsorati, secretia de sebuum e redusa. nu mi-au mai iesit cosuri decat in perioada nashpa a lunii... si acelea au trecut repede cu zineryt. nu stiu exact toate efectele, dar mai multa lume a observat ca arat mai bine. fata e mai fina... nu cred ca s-au redus gaurile.. e posibil sa se fi redus porii, dar eu nu le urmaresc. imi place mirosul si faptul ca imi da o senzatie de fresh. nu arde, nu ma cojesc... un aspect negativ e ca daca pui prea mult si nu astepti sa intre bine, face scamute cand dai cu fdt.
geoo, eu parca nu as incepe tratam cu retin-a doar pentru puncte negre. nici nu cred ca mi l-ar fi recomandat dermato doar pt atat... ci pentru o acnee mai grava. nu stiu ce sa zic. vezi si tu ce reactie ai si hotaraste-te. nu cred ca e cazul sa fii deprimata pentru punctele negre. in fond.... majoritatea le observam doar noi in oglinda maritoare.... nu si ceilalti! BHA-ul paulei begoun nu mai da rezultate? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th June 2025 - 09:06 PM |
|