![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
iar ajung la Panstick`ul meu de la Max Factor..pur si simplu acopera asa bine! e corector?! are ingrediente ok?! e lichid? are mai multe nuante?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) he he ...asta sa nu mai ocup spatiu cu alte intrebari....le pun pe toate odata! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 16-December 06 From: Constanta Member No.: 851 ![]() |
Dragele mele caprioare, ce mai faceti? Eu am fost prea obosita si stresata ca sa mai scriu- stresata de baieti ( ca ai naibii cat am avut monstrii pe fata roiau ca albinele..si acum cand arat cat de cat mai bine...s-au gandit sa ma mai lase o vreme:D asta e). Eu, cred, ca sunt in ultima luna de tratament...deja am ajuns la o cutie de Roaccutane- adk o pastila/zi 2 saptamani si cate o pastila la 2 zile in urmatoarele 2 saptamani. Luna trecuta mi s-a prescris Diacneal de la Avene, dar mi se pare cam ciudata si mai imi si ingalbeneste unghiile. Luna asta mi-a prescris Hyseac de la Uriage, dar inca nu am incercat-o.
Despre fata mea nu pot sa va zic decat ca are super pana sa ma spal pe fata...dupa ce m-am spalat ,incep sa se vada toate petele, si dupa ce mai petrec si cateva ore la munca arat ca si cum am stat cateva ore bune la soare, adk fata se inroseste f tare. Mi-am luat apa termala de la Avene, dar cred ca trebuie sa o folosesc mai mult ca momentan nu se cunoaste mare lucru. Intrebarea e cunoasteti un produs miraculos care sa ma ajute sa nu ma mai inrosesc asa tare?Cand i-am spus dermatoloagei despre asta mi-a zis ca e de la roaccutane...de parca nu stiam...si i-am sugerat eu sa-mi dea apa termala..si f bucuroasa mi-a prescris-o. Pupici! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
dar cum a fost cu keracnylul? s-a obisnuit tenul cu el si dupa o perioada nu mai avea efect, sau era ok? ca mie imi place mult... sunt curioasa cum va fi dupa o luna-doua. Da, din pacate s-a obisnuit tenul cu el destul de repede la mine si apoi nu mai avea acelasi efect. Dar cam asta am patit cu tot ce am folosit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
gata, mi-am luat si eu keraknyl (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si aseara m-am dat. ptr prima data pot sa spun ca imi place, dimineata aveam fata mai luminoasa (dar si somnul de calitate are un cuvant de spus in treaba asta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) si nu m-am inrosit deloc. eu oricum am un ten rezistent (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) acum sa vedem inca vreo 2 nopti ce si cum. sper sa functioneze mai rapid ca hyseacul. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
soin regulateur complet saru'na, kitten. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) nu vazusem ca mi-ai raspuns si deja bombaneam ca nu ma baga nimeni in seama. sunt dusa rau! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
geo, este fdt stick. asta ma ingrijoreaza si pe mine: nu stiu sigur daca sunt ingredientele ok, nici nu se vad ca lumea. dar cred ca acopera cel mai bine din ce am incercat si am incercat multe si se vede foarte natural. mie nu mi-a aparut nimic de la el dar ma enerveaza nesiguranta de a nu fi 100% ca e noncomedogen..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) din cauza asta tot spun ca o sa renunt la el, dar dimineata urmatoare ma dau cu fdt Chanel, apoi cu corectorul Boots, mai vad ce mai am de facut si cand sa plec, nu sunt multumita..si ma dau cu asta si totul e muult mai bine..de multe ori l-am folosit singur si este foarte ok. am vazut ca are reviews foarte bune si pe site-urile din strainatate..si cand ma gandesc ca mie nici nu imi place Max Factor..
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 27-April 06 Member No.: 314 ![]() |
neata,
azi sunt cazuta rau de tot,m-am trezit cu o durere de cap si parca nu era indeajuns asta,m-am uitat in oglinda si m-a apucat plansu.Cand oare o sa-mi treaca toate astea?abia imi mai revenisem,acum iara parca au erupt. am indraznit si am facut cateva poze sa vedeti si voi.Da intai sa-mi aduc aminte cum se inserau pozele acum chiar ca sunt hotarata sa-mi comand glyconul. nu reusesc sa pun pozele, imi da eroare,poate din cauza ca eu am album pe yahoo. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Dragele mele caprioare, ce mai faceti? Eu am fost prea obosita si stresata ca sa mai scriu- stresata de baieti ( ca ai naibii cat am avut monstrii pe fata roiau ca albinele..si acum cand arat cat de cat mai bine...s-au gandit sa ma mai lase o vreme:D asta e). Eu, cred, ca sunt in ultima luna de tratament...deja am ajuns la o cutie de Roaccutane- adk o pastila/zi 2 saptamani si cate o pastila la 2 zile in urmatoarele 2 saptamani. Luna trecuta mi s-a prescris Diacneal de la Avene, dar mi se pare cam ciudata si mai imi si ingalbeneste unghiile. Luna asta mi-a prescris Hyseac de la Uriage, dar inca nu am incercat-o. Despre fata mea nu pot sa va zic decat ca are super pana sa ma spal pe fata...dupa ce m-am spalat ,incep sa se vada toate petele, si dupa ce mai petrec si cateva ore la munca arat ca si cum am stat cateva ore bune la soare, adk fata se inroseste f tare. Mi-am luat apa termala de la Avene, dar cred ca trebuie sa o folosesc mai mult ca momentan nu se cunoaste mare lucru. Intrebarea e cunoasteti un produs miraculos care sa ma ajute sa nu ma mai inrosesc asa tare?Cand i-am spus dermatoloagei despre asta mi-a zis ca e de la roaccutane...de parca nu stiam...si i-am sugerat eu sa-mi dea apa termala..si f bucuroasa mi-a prescris-o. Pupici! Eu cand am avut tenul mai iritat am folosit apa termala Avene in felul urmator: ma dadeam cu ea de 3-4 ori pe zi,la demachiere si in cursul zilei.In cursul zilei, macar o data, mi-o lasam pe fata fara sa mi-o sterg iar in rest o lasam vreo 20 secunde si apoi ma stergeam.Poate o sa mearga si la tine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
a folosit cineva Maximum Cover de la Estee Lauder sau Continous Coverage de la Clinique? am citit pareri bune despre ele pe makeupalley, fetele spun ca acopera foarte bine si se poate folosi pe post de corector..ce parere aveti? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
Da, din pacate s-a obisnuit tenul cu el destul de repede la mine si apoi nu mai avea acelasi efect. Dar cam asta am patit cu tot ce am folosit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) trist..... atuci cand nu mai reactioneaza tenul meu la el, poate o sa-mi iau boreade. mai vedem. Dragele mele caprioare, ce mai faceti? Eu am fost prea obosita si stresata ca sa mai scriu- stresata de baieti ( ca ai naibii cat am avut monstrii pe fata roiau ca albinele..si acum cand arat cat de cat mai bine...s-au gandit sa ma mai lase o vreme:D asta e). Eu, cred, ca sunt in ultima luna de tratament...deja am ajuns la o cutie de Roaccutane- adk o pastila/zi 2 saptamani si cate o pastila la 2 zile in urmatoarele 2 saptamani. Luna trecuta mi s-a prescris Diacneal de la Avene, dar mi se pare cam ciudata si mai imi si ingalbeneste unghiile. Luna asta mi-a prescris Hyseac de la Uriage, dar inca nu am incercat-o. Despre fata mea nu pot sa va zic decat ca are super pana sa ma spal pe fata...dupa ce m-am spalat ,incep sa se vada toate petele, si dupa ce mai petrec si cateva ore la munca arat ca si cum am stat cateva ore bune la soare, adk fata se inroseste f tare. Mi-am luat apa termala de la Avene, dar cred ca trebuie sa o folosesc mai mult ca momentan nu se cunoaste mare lucru. Intrebarea e cunoasteti un produs miraculos care sa ma ajute sa nu ma mai inrosesc asa tare?Cand i-am spus dermatoloagei despre asta mi-a zis ca e de la roaccutane...de parca nu stiam...si i-am sugerat eu sa-mi dea apa termala..si f bucuroasa mi-a prescris-o. Pupici! eu parca stiu ca angelito avea aceeasi problema cu roseata... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 07:16 AM |
|