IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

25 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Hidratarea pielii corpului, lotiuni, creme, spray-uri
MonicutzaB
post Apr 20 2007, 01:29 PM
Post #51

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

si eu! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nu ma tine prea mult in suspans, pls!!! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) si nu insista pe zona aia unde aveai tu probleme.
Go to the top of the page

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Apr 21 2007, 09:30 AM
Post #52

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Moni nu prea sunt asa incantata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) E un ulei prea uleios (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De aici pot trage concluzia ca trag spre cremele f hidratante dar care intra repede in piele.Dar poate imi va placea pe parcurs? Oricum l-am luat ca sa am ce folosi pana merg la dermato sa-mi recomande ceva ca nu avea sens sa-mi cumpar ceva scump pt ca mai apoi sa mi se recomande poate altceva la fel de scump.In legatura cu zona aia, tocmai mi-au aparut 2 cosuri in mijlocul spatelui (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Cred ca am sa imping cateva sedinte de solar ca altfel vad ca nu se poate.

+Quote Post
Cindy
post Apr 21 2007, 10:30 AM
Post #53

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Monicutza, cum e Suppleance Corps? mai multe detalii..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Apr 22 2007, 09:53 AM
Post #54

Membru de Onoare

Member No.: 265

Concluzia nr. 2....dupa ce intra in piele(cam greu din pacate) lasa pielea foarte catifelata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
geoo
post Apr 23 2007, 04:00 PM
Post #55

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

eu am rezolvat si problema hidratarii si cea a cosuletelor de pe spate si a iritatiilor din zona inghinala, sau picioare (dupa epilat) cu ulei de jojoba! E de la Desert Essence si m-am hotarat sa-l iau dupa ce am citit referintele pe MUA! Il folosesc de 2,3 luni, nu mai stiu exact; eu ma dau in fiecare seara dupa baita, o luna l-am folosit cand aveam pielea in umeda, apoi ma stergeam cu prosopul, acum totusi il folosesc dupa ce ma sterg.....parca era totusi mai fainut pe pielea umeda! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Iubitul meu il foloseste doar pe piept pt ca se irita ingrozitor dupa epilat (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) !! Prima data ii aparusera o gramada de cosuri, atat mari cat si mici....dupa 4 zile de dat in fiecare seara au disparut complet! Acum trebuie sa comand alta sticla pt ca mi se cam termina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .... puiu meu a ajuns la concluzia ca e bine sa se dea si pe fata!

+Quote Post
divi2007
post Apr 23 2007, 05:54 PM
Post #56

Musafir

geo de unde iti iei uleiul si cam ce pret are ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
geoo
post Apr 23 2007, 06:09 PM
Post #57

Membru de Onoare

QUOTE(divi2007 @ Apr 23 2007, 06:54 PM) *
geo de unde iti iei uleiul si cam ce pret are ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

parca 9 dolari...si te tine cam 5-6 luni (daca nu ai iubit, iubitul nu are sora....iar mama ta are propriile creme (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si fac comanda de el de pe un site din SUA cu produse 100% naturale
Desert Essence Organic Jojoba Oil is a pure and natural plant extract, which will penetrate and moisturize your skin without leaving any oily residue. This luxurious oil may be used to remove makeup and to cleanse clogged pores leaving the skin clean. Soften your hands and feet by massaging them with Organic Jojoba Oil after bathing. Treat your hair and scalp to a rejuvenating massage with Organic Jojoba Oil -- especially good for moisturizing the scalp and to help prevent dry skin or dandruff. This makes it suitable for even the most sensitive skin. May be used as a leave in hair treatment while in the sun or as an aftershave moisturizer.

cat despre masca de par .... nu mi-a placut, mi-a ingrasat parul foarte repede! In rest e prea tare!

+Quote Post
divi2007
post Apr 23 2007, 09:23 PM
Post #58

Musafir

thx geo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
mititik
post Apr 23 2007, 10:06 PM
Post #59

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Si de pe ce site il iei mai exact?
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
geoo
post Apr 23 2007, 10:19 PM
Post #60

Membru de Onoare

QUOTE(mititik @ Apr 23 2007, 11:06 PM) *
Si de pe ce site il iei mai exact?
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

https://www.herbspro.com/14841/JojobaOil100Pure.htm
m-au taiat toate transpiratiile ca nu-l mai gaseam.....si-a schimbat ambalajul....

+Quote Post

25 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 12:49 AM