![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 32 Joined: 30-January 07 From: Cluj Napoca Member No.: 1,117 ![]() |
Carlo Frabetti- Cartea Iad
Liviu Rebreanu-Adam si Eva Paulo Coelho- La raul Piedra am sezut si-am plans Paulo Coelho-Alchimistul Paulo Coelho-Manualul Razboinicului Luminii John Fowles- Colectionarul Ionel Teodoreanu - Fata din Zlataust (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 25-February 07 Member No.: 1,250 ![]() |
"Pelerinul rus" - daca o cititi va va schimba viata. In bine, garantez.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Ultima preferinta:
Fata cu cercel de perla - Tracy Chevalier E pentru prima data cand nu stiu daca-mi place mai mult cartea sau filmul. M-au uns la inima amandoua. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 248 Joined: 1-February 07 From: barca Member No.: 1,130 ![]() |
eu citesc acum"Femeia in zid" de Alberto Laiseca...imi place ...nu stiu daca o fi aparut si la noi...
am citit "Amira",autorul nu-l pot scrie ca am dus cartea la biblioteca (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) ,insa era o egipteanca...asta daca vreti sa aflati mai mult despre conditia femeii in lumea araba.mi-a placut foarte mult! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 16 Joined: 19-March 07 From: Bucureşti Member No.: 1,368 ![]() |
Adam şi Eva, de Liviu Rebreanu
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Pe aripile vantului....
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Dependent Posts: 31 Joined: 22-June 07 From: Israel Member No.: 1,848 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
Nu pot sa ma rezum la o singura carte a unui singur autor.. de obicei cand mi-a placut ceva am mai citit si mi-a placut in continuare si tot asa. Cred totusi ca autorii cei mai de suflet imi sunt Heinrich Boll (pentru ca in special, clovnul..), Erich Maria Remarque, Herman Hesse, Marquez, Steinbeck si Heimgway (cu care si am o poza alb negru pe perete (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ). I-am luat asa la gramada pentru ca mi-au placut toate cartile lor care mi-au picat in mana. La fel de drag imi este si Orwell.
Nu pot uita de Louis Bromfield (Blomfield? am doua carti scrise de el, actiunea se petrece in orient in ambele, numele e scris diferit pe coperta). Vladimir Nabukov - Lolita, Antoine de St Exupery - Citadela si Micul Print, Umberto Eco (Pendulul lui Foucault si Numele Trandafirului) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) de scifi-uri, Frank Herbert rocks cu seria Dune.. mi s-a mai recomandat sa citesc si altceva de el insa mi-a fost intr-un fel teama sa incerc alta aroma de scifi dupa Dune. Am citit si saga lui Ender (inclusiv Xenocid), de Orson Scott Card si, desi m-a prins, are sclipire dar e ceva in stilul de a scrie si in universul descris de el care nu mi se potriveste de nici o culoare asa ca nu am ramas legata de autorul asta. Dintre autorii romani in plac mult Marin Preda si Eliade. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Noaptea de Sanziene de Eliade. de fapt, toata literatura lui Eliade e all time favourite.
Teatrul lui Satre. Anais Nin cu Jurnalele ei Pascal Bruckner cu Hotii de frumuste si Iubirea fata de aproapele. Am citit si restul cartilor scrise de el, dar astea sunt favoritele mele. Mai noi: Almudena Grandes cu Cartele de carton si Amy Tan cu Cele 100 de simturi secrete. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Am primit o carte, care e mai mult un exercitiu de planficarea obiectivelor: Cel mai bun an de Jinny S. Ditzler. Astazi toata ziua am citit-o si mi-am planificat anul 2008, printre obiective se numara si: Incep sa scriu o carte despre machiaj si frumusete si Termin academia de machiaj MAKE UP FOR EVER din Paris. He he... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
O trec in lista mea de carti favorite. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 09:23 PM |
|