![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Am vazut The Fountain, o fantezie ce pe alocuri isi pierde sirul, dar pe ansamblu e ok.
Si am vazut la tv Robinson Crusoe cu Pierce Brosnan. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
In sfarsit am vazut si eu Devil wears Prada, mi-a placut, relaxant!
In weekend urmeaza sa vad Fight Club. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut si eu Playing by Heart aseara la tv, au mai scris Blu si Dore aici de el, buuun tare! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teorema_Pasolini
(IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Foarte dur filmul dar merita vazut... (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai voi l-ai vazut pe Colin Farrell in "A home at the end of the world"? GEees sunt socata! Credeam ca Tom Cruise in Magnolia e cea mai fucked up chestie pe care o sa o vad vreodata, dar acum a trecut asta pe locul 1.
Offf....toate fanteziile mele cu Colin s-au spulberat (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Am ramas marcata. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 248 Joined: 1-February 07 From: barca Member No.: 1,130 ![]() |
am vazut ieri " Senatorul melcilor"...foarte sugestiv pentru ceea ce se intampla in tara noastra...
Acum 2 zile am vazut Indochina,cu Catherine Deneuve,vechiut,dar dragut...Le recomand pe amandoua... Kalua,am facut rost de Oldboy si Lady Vengeance,il astept pe primul...si ca sa vezi ce cap tare sunt,refuz sa ma uit la ele pana nu am il si pe celalalt,sa fie extazul maxim! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Am vazut The Shooter cu Mark Wahlberg...nu e genul meu de film si de subiect, dar sa zicem ca merge si Deja Vu cu Denzel Washington, care incepe bine, insa pe alocuri sare calul (ideea e buna, nu e noua, dar ceva-ceva nu se leaga).
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut mai multe filme in ultima vreme
"Garden State" (2004) - destul de ok, dar cel mai mult mi-a placut coloana sonora (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) **** "Sweet November" (2001) - hmmm ce sa zic, genul de poveste complet rupta de realitate care numai in filme se poate intampla. Daca ar fi cu greu sa ma chinui sa dau o blia alba acestui film ar fi pentru faptul ca te face sa vrei sa fii mai bun (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) * "The Virgin Suicides" (1999) - nu mi-a placut atat de mult pe cat ma asteptam sa imi placa, caci din descriere parea exact genul meu de film. Regizat de Sofia Coppola *** "Punch drunk love" (2002) - daca apreciati umorul sec si foarte sec si vreti o poveste de dragoste originala, asta e filmul! ***** |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Mi-a placut "Agentia secreta"-ultimul vazut
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-a placut Dirty Pretty Things, l-am vazut aseara.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 04:44 PM |
|