![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Faina de linte merge cu grasimi?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, ala. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Daca ajung azi la plafar, diseara fac o pizza cu faina de linte. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am inceput sa scad rau de tot in centimetrii. (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
bravo! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) good job!
eu mi-am facut planul pe viitoarele 2 saptamani, cu ce sa pap + plimbari + gimnastica pillates seara si un picut de gym de inviorare dimineata, ca sa arat in costum de baie ca o diva. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) vine vara, bine-mi pare! / abia astept sa merg la mare! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
salutare,
azi mi-am luat de la plafar ghimbir, curcum si paste integrale din grau durum ecologic. intrebare: ghimbirul asta e de la sanovita si este deshidratat...are ceva pe el, care arata ca un zahar... are careva idee? ca daca e asa, l-am luat degeaba (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( iar pastele o sa le fac cu un sos fara grasimi...ceva idei? pup |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ghimbirul ala e feliat?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Ghimbirul ala e feliat? da, este feliat...portionat... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) avea si pudra, de radacina zicea...dar citeam retetele si era ori "o bucata de ghimbir cat un deget", ori "ghimir ras"...si am zis sa fie bucati... dar abia acasa am vazut zaharul (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( si nu scrie nik despre ingrediente (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ma gandesc sa-l skimb cu praful ala? sau asa e ghimbirul??? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 24-April 07 Member No.: 1,533 ![]() |
buna dragele mele...de cateva zile tot citesc despre montignac: pe acest forum, si la retete si aici; pe forumul din alta parte (trebuie sa ii multumesc lui pescarush din alta parte pt carte ); am citit si cartea si tot nu stiu de unde sa incep, cum sa incep (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ... am 1,67 si 62 kg si as vrea sa dau jos 6-7kg sau mai bine zis niste cm ca vine vara si anul trecut aveam 55kg si mor cd ma gandes ca se vor cunoaste surplusurile la oricare din bluzele din dulap (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ...va rog mult sa ma ajutati cu niste sfaturi mai ales ca pina acum nu am mai tinut nici un fel de regim ... nu stiu daca se incadreaza la cura/regim "dieta" cu sucul de lamai (1 prima zi sucul de la 1lamaie, a 2a zi sucul de la 2 lamai ...si tot asa pina ajungi la 7 lamai, apoi in sens invers pina ajungi iar la 1lamaie) .... la sala nu am timp sa merg din cauza programului, singura miscare care o pot face este in timpul iesirilor de dimineata/seara cu catelul ... si inca o problema de care nu reusesc sa scap: toata ziua trebuie sa rontai ceva (stau la calculator 8h/zi cel putin si simt nevoia sa rontai) ... incerc sa ma limitez la fructe (mere, portocale, kiwi, grepfuit etc si cel mult 2 banane/zi) dar nu stiu daca e ok sa maninc asa multe (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ..... asta in mare despre regimul meu de viata ... astept cu mare interes raspunsurile voastre mai ales ca m-am hotarat sa incep de pe 1 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Amelyn (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
In primul rand printeaza-ti lista cu GI-urile alimentelor (o gasesti aici in engleza). Alimentele cu GI-ul pana-n 35 le poti combina cu grasimi, cele cu GI-ul intre 35 si 50 fara grasimi, iar cele cu GI-ul peste 50 sunt tabu. Asta-i foarte in mare toata teoria. |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor monti,va adresez o intrebare,in special kaluei ca ea este experta in ale bucatariei internationale (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Am descoperit un magazin alimentar turcesc.Ce mi-ati recomanda sa iau?Am vazut ca aveau carne,condimente si alte "necunoscute" pt mine..... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 10:33 PM |
|